Unge terapi

Terapi til unge mellem 17 og 25 år af erfaren unge terapeut

Unge terapi er for dig der er mellem 17 og 25 år og har brug for hjælp til lavt selvværd, stress, angst og andre former for mistrivsel og følelsesmæssigt ubehag.

Jeg hjælper dig, som unge terapeut, med at genfinde din glæde, trivsel og livskvalitet med målrettede og handlingsbaserede terapiforløb til unge, som bliver tilpasset lige præcis dig og de problemer du har som et ungt menneske.

Har du problemer med lavt selvværd, stress, angst, præstationsangst, ensomhed, nedtrykthed, følelsesmæssige ubehag, herunder psykosomatiske symptomer og andre former for mistrivsel, så er du bestemt ikke alene. Det ved jeg fordi, jeg i mit virke som unge terapeut, ungecoach og psykoterapeut, har hjulpet rigtig mange unge, der har det fuldstændig ligesom dig.

Unge mennesker, der som dig, oplever større og større usikkerhed og manglende trivsel i et samfund der er i konstant forandring. Det kan give dig rigtig meget pres i forbindelse med din skole eller uddannelse, dine forældres eventuelle skilsmisse, dine relationer, mobning, svigt, traumer, bekymringer m.fl. Alt sammen ting der får rigtig mange unge til at mistrives i deres dagligdag.

Unge terapi

I mit virke som Terapeut til unge sørger jeg for, at du får en effektiv og oplevelsesorienteret terapiform, der sikrer dig en varig og holdbar effekt efter afslutning af terapien.

Målrettet og effektiv 1:1 terapi til unge

Terapi til unge er et individuelt terapi forløb med målrettet og handlingsorienteret terapi.  I terapien har jeg fokus på, at afhjælpe de problemer  du har, samt fjerne årsagerne til at de er opstået, så du kan få det godt igen.

Du vil i forløbet også få udleveret få udleveret øvelser og hjemmeopgaver, hvor du selv skal arbejde med relevante øvelser, metoder og teknikker i mellem vores sessioner. Dette sikrer dig en støttende og effektiv metode til, at skabe varige og positive forandringer. Ligesom de støtter op om de ting vi arbejder med i selve terapien.

Unge terapi er for dig der har problemer med

 

Terapi til unge er effektiv og handlingsorienteret terapi

Metoderne jeg anvender i terapi til unge er en kombination af oplevelsesorienteret, handlingsorienteret terapi og psykoterapi, hvor jeg hjælper dig med, at fjerne årsagerne til det der forårsager dit lave selvværd, din stress, angst og andre følelsesmæssige ubehag og mistrivsel, så du kan få det godt igen.

Jeg arbejder i unge terapien både med tænkehjernen, følehjernen og kropshjernen, hvilket giver en sikker og holdbar effekt efter endt terapiforløb. Jeg møder dig hvor du er med stor respekt for dig og dine problemstillinger.

Hos mig får du ikke bare en sludder for en sladder. Vi arbejder med forskellige øvelser, metoder og teknikker i selve terapi sessionen, der sikrer dig den bedst mulige afhjælpning af dine problemer.

Herudover får du særlige effektive og virksomme opgaver og redskaber, som du skal arbejde med i mellem vores terapi sessioner. Alt dette gør, at du får fjernet de årsager der er til den måde du har det i dag. Så du kan få et liv med glæde, trivsel og bedre livskvalitet. Kort og godt et liv i mental og fysisk balance.

Terapi til unge

Hvem kan få unge terapi

Unge terapi er som udgangspunkt for alle unge mellem 17 og 25 år. Både dig der har et enkelt stående problem og for dig der er særlig sårbar og har flere forskellige problemstillinger, som du ønsker hjælp til.

Rigtig mange unge mennesker benytter sig med stor succes af terapi eller coaching, afhængig af problemstillingen hos den unge. I rigtig mange tilfælde er en kombination af først terapi og derefter unge coaching, den ultimative og mest effektive hjælp til sårbare unge mennesker med mentale og følelsesmæssige problemstillinger.

Unge terapi er dog ikke for dig der har en psykiatrisk diagnose eller får nogle former for antipsykotisk medicin. Her vil jeg anbefale en psykolog eller psykiater. Alternativt kan du ringe til Psykiatrifondens rådgivning, som er gratis.

Relaterede sider

Gruppeterapi for unge

Psykoterapeut Roskilde

Tankefeltterapi

Kontakt mig vedrørende terapi til unge

Få effektiv og individuel unge terapi og få et liv med trivsel, glæde og bedre livskvalitet.

Kontakt mig i dag og kom i gang med dit terapiforløb inden for 2 uger.

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24. timer.

Terapi

Lad dit smil ændre verden.

Lad ALDRIG verden ændre dit smil.

Hvem er din unge terapeut

Unge terapeut

Jeg hedder Michall Winkler er 55 år ung og er din personlige unge terapeut.

Jeg har over 10 års praktisk og klinisk erfaring i at arbejde med unge mennesker, og har hjulpet rigtig mange unge, ligesom dig, tilbage til et liv i balance med større livsglæde og bedre livskvalitet og Mental sundhed.

Jeg er kendt for at være rigtig god til, at møde dig hvor du er og med stor respekt for dig, din personlighed og de problemstillinger du har. Hos mig vil du opleve et ligeværdigt forhold mellem dig og mig. Jeg har udover min professionelle baggrund en kæmpe livserfaring, og har selv på egen person oplevet hvordan livet nogle gang kan gøre rigtig ondt. Så jeg forstår dig og de udfordringer og problemer du oplever i din dagligdag.