Hjælp til sårbare unge

Specialist forløb med professionel hjælp til sårbare unge mellem 17 og 25 år

Dette forløb er for sårbare unge, der ønsker og har brug for professionel hjælp til større livskvalitet, livsglæde og mental og fysisk balance i livet.

I forløbet har du mulighed for, at vi kommer hele vejen rundt og får arbejdet med alle de problemstillinger du har som et ungt menneske.

Forløbet for sårbare unge er et kombineret mentor, coaching og terapiforløb, hvor vi på en struktureret og målrettet måde, arbejder med de forskellige temaer, som volder dig problemer eller udfordringer i din dagligdag.

Det er endvidere et handlingsorienteret forløb. Det vil sige, at det ikke bare er en snak med en masse teori og gode råd til hvad du kan gøre, da det oftest ikke har nogen særlig god effekt på et ungt menneske som dig.

Det er derimod et forløb, hvor vi går i dybden og arbejder meget målrettet med din sårbarhed i forhold dine problemstillinger under vores samtaler. I mellem vores samtaler, skal du så arbejde videre med særligt udvalgte metoder for at sikre en optimal effekt.

Relaterede sider

Sommercamp for sårbare unge med lavt selvværd >>

Hjælp til sårbare unge

Temaer hos sårbare unge som vi kan arbejde med kan være

 • Vrede og temperament.
 • Angst.
 • Eksamensskræk.
 • Stress
 • Følelsen af svigt.
 • Ensomhedsfølelse.
 • Dårligt selvværd og lav selvværdsfølelse.
 • Manglende energi og glæde.
 • Tristhed.
 • Ubalance i livet.
 • Følelser.
 • Udefinerbart ubehag som f.eks. ondt i maven, hovedpine, tristhed, vrede/temperament, angst.
 • Tanker, bekymringer og grublerier.
 • Følelsen af ikke at være god nok.
 • M.fl.

Et kombineret mentor, coaching og terapi forløb til sårbare unge

Forløbet hjælp til sårbare unge, er et kombineret mentor, coaching og terapi forløb, hvor vi på en struktureret og målrettet måde arbejder med de forskellige temaer der fylder i dig. Og som volder dig problemer eller udfordringer i din dagligdag.

I forløbet arbejder vi med at afklare og arbejde med årsagerne til din sårbarhed og ikke kun de "symptomer" du oplever som følge af din sårbarhed. Det vil sige, at vi behandler selve årsagerne og dermed forsvinder dine symptomer.

Hvis du f.eks. har en lav selvværdsfølelse eller følelsen af svigt, så arbejder vi med årsagerne til den lave selvværdsfølelse eller følelsen af svigt, så du efterfølgende har en god selvværdsfølelse eller følelsen af, at du kan stole på "de andre".

Når vi arbejder med årsagerne til dine problemer, opnår du en god og vedvarende effekt efter afslutningen af vores forløb på alle områder af dit liv, i forhold til det vi har arbejdet med.

Hvordan arbejder jeg og hvad skal der ske i forløbet?

Jeg har udover en stor menneskelig og personlig erfaring med sårbarhed også en bred faglig uddannelse bag mig. Ligesom jeg som unge coach, har stor erfaring i, at arbejde med unge mennesker.

Denne kombination gør, at jeg er i stand til at møde dig der hvor du er, med stor respekt for dig, din personlighed og type samt de problemstillinger du har.

Metoder og teknikker jeg blandt andet anvender i forløbet

Samtaler, mentoring og vejledning til den unge.

NLP Terapi og coaching.

Tankefeltterapi og EFT (Emotionel frigørelsesteknik).

NADA øreakupunktur.

Positiv psykologi.

Metakognitiv coaching og terapi.

Kognitiv terapi.

Hvilke metoder jeg anvender afhænger dels af hvem du er og hvad du er til, og så afhænger det af, hvilke problemstillinger du oplever i forhold til din sårbarhed.

Metoderne jeg anvender under vores samtaler er en kombination af coachende samtaler, mentoring samt en meget jordnær og handlingsorienteret terapi, psykologi og coaching.

Efter hver samtale får du udleveret nogle opgaver, øvelser og metoder, som du skal træne og implementere i din dagligdag. Øvelserne og metoderne er en kombination af mentale og handlingsorienteret øvelser.

Den første samtale er altid en afklarende samtaler og varer fra 1,5 – 2 timer. Her er jeg ”detektiven” på arbejde, hvor jeg vil spørge ind til din sårbarhed og de problemstillinger du oplever i den forbindelse. Herudover begynder jeg en afklaring af årsagerne til de forskellige problemstillinger.

De efterfølgende samtaler varer 60-75 minutter.

Efter første samtale aftaler vi den næste samtale, hvor vi mødes. Og i mellemtiden udarbejder jeg en struktureret og målrettet plan for hvad vi kommer til at arbejde med i de følgende samtaler. Med plads til ændringer undervejs selvfølgelig.

Hvad koster det?

Forløbet hjælp til sårbare unge består af 5 eller 10 sessioner.

5 sessioner koster 5.775 kr.

10 sessioner koster 8.955 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Kontakt mig og hør nærmere om dine muligheder med Unge Coaching

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14

Eller udfyld nedenstående kontakformular og jeg kontakter dig.

Unge coaching

hjælp til unge med lavt selvværd
hjælp til unge med stress
.

Bedre selvværd for unge

Læs mere om dine muligheder for at få et bedre selvværd

Bedre selvværd

 

Hjælp til stress

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp til stress.

Hjælp til stress

 

Selvværdskursus

Selvværdskursus for unge og voksne. Læs mere om kurset herunder.

Selvværdskursus