Stresstest

Tag en stresstest og find ud af om du har stress

Jeg arbejder til dagligt med to typer af stress test. Den ene er en elektronisk stresstest, udviklet af Bjarne Toftegaard, og den anden stress test er i papirformat, og udviklet af Overlæge og senior forsker Bo Netterstrøm.

Du kan tage de to stresstest herunder, og sammenligne dine resultater ud fra de to test. Hvis begge stresstest viser, at du har en middel eller alvorlig stressbelastning, anbefaler jeg, at du kontakter mig og får en uforpligtende snak om dit resultat, da det kan skyldes andre årsager end stress.

Udfyld nedenstående elektroniske stresstest og find din stressbelastning

Stress test til download

Download nedenstående stress test i papirformat ved at klikke på billedet. Print testen ud og udfyld testen ud fra dine adfærdsmæssige, fysiske og psykiske stresssymptomer, og find ud af om du eventuelt har en middel eller alvorlig stressbelastning.

stress test

Få professionel hjælp til din stress

Hvis stresstesten viser, at du ligger i det gule eller røde stressfelt, har du brug for professionel hjælp til at komme af med din stress.

Stresscoaching er den mest effektive metode til at blive stressfri, og samtidig undgå stress fremover, så du kan leve et stressfrit liv i mental og fysisk balance.

Stresstest, stresset kvinde

Stresscoaching - den mest effektive metode til et liv uden stress

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714