Stresstest

Tag en stresstest og find ud af om du har stress

Jeg arbejder til dagligt med to typer af stress test. Den ene er en elektronisk stresstest, udviklet af Bjarne Toftegaard, og den anden stress test er i papirformat, og udviklet af Overlæge og senior forsker Bo Netterstrøm.

Du kan tage de to stresstest herunder, og sammenligne dine resultater ud fra de to test. Hvis begge stresstest viser, at du har en middel eller alvorlig stressbelastning, anbefaler jeg, at du kontakter mig og får en uforpligtende snak om dit resultat, da det kan skyldes andre årsager end stress.

Udfyld nedenstående elektroniske stresstest og find din stressbelastning

Stress test til download

Download nedenstående stress test i papirformat ved at klikke på billedet. Print testen ud og udfyld testen ud fra dine adfærdsmæssige, fysiske og psykiske stresssymptomer, og find ud af om du eventuelt har en middel eller alvorlig stressbelastning.

stress test

Du er velkommen til at ringe på tlf. 42 16 47 14 for spørgsmål og yderligere information om stress og hjælp til stress hos unge.

Du kan også kontakte mig online, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24. timer.

Stressscoaching

 

Hjælp til et liv uden stress

Hvis stresstesten viser, at du ligger i det gule eller røde stressfelt, har du brug for professionel hjælp til at komme af med din stress.

Stresscoaching er den mest effektive metode til at blive stressfri, og samtidig undgå stress fremover, så du kan leve et stressfrit liv i mental og fysisk balance.

Stresscoaching - den mest effektive metode til et liv uden stress

Få lavet en dybdegående persontype test inkl. stress og belastningsprofil

Du har mulighed for, at få lavet en dybdegående persontype test med stress og belastningsprofil. Persontype testen beskriver i detaljer din types typiske handlemønstre, tankemønstre og følelsesmønstre. Dine styrker og positive kvaliteter, dine svagheder, udfordringer og blindspots (blinde punkter) m.fl.,  samt din stressbelastning inden for følgende områder:

 • Overordnet stressbelastning
 • Relationsmæssig stressbelastning
 • Faglig stressbelastning
 • Fysisk stressbelastning
 • Psykisk stressbelastning
 • Stressbelastning i forhold til dine omgivelser
 • Glædes og tilfredsheds niveau

Du kan læse mere om den dybdegående persontype test her.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714