Om lifeconsulting

Vi er specialister i stress, selvværd og personlig udvikling

Lifeconsulting er en coaching, konsulent- og uddannelses virksomhed, der ejes af Michall Winkler. Vi henvender os til private og virksomheder med fokus på vores tre specialområder: stresshåndtering, selvværd og personlig udvikling.

Vi hjælper privatpersoner - voksne og unge - samt private og offentlige virksomheder med behandling, forebyggelse og håndtering af stress. Vi tilbyder stresscoaching forløb til behandling af stress. Vi uddanner Certificerede stressvejledere og stresscoaches, så du enten kan fungere som intern stressvejleder eller stresscoach i en virksomhed, eller som selvstændig stressvejleder, stresskonsulent  eller stresscoach.

Vi er specialister i stress, selvværd og personlig udvikling, og kan endvidere hjælpe dig med, at styrke dit selvværd, og vi kan hjælpe dig med, at skabe et liv i balance med dig selv i førertrøjen i forhold til dit privatliv, arbejdsliv, skole eller uddannelse.

Vi holder til i Roskilde i smukke og stressfri lokaler

Lifeconsulting tilbyder individuelle coaching- og personlige udviklingsforløb, samt kurser og uddannelser inden for stress og personlig udvikling for privatpersoner samt private og offentlige virksomheder.

Individuelle Coaching- og personlige udviklingsforløb

  • Stresscoaching og stressbehandling
  • Hjælp til stress hos din medarbejder
  • Selvværdsforløb
  • Personlige udviklingsforløb tilpasset dig og din situation
  • Lifecoaching og NLP Coaching
  • Ungecoaching

Kurser og uddannelser

LifeConsulting

Når du ønsker et liv i balance med dig selv i førertrøjen