Om lifeconsulting

Vi er specialister i stress, mental sundhed, selvværd og personlig udvikling

Lifeconsulting er en coaching, konsulent- og uddannelses virksomhed, der ejes af Michall Winkler. Vi henvender os til private og virksomheder med fokus på vores tre specialområder: stresshåndtering, selvværd og personlig udvikling.

Vi hjælper privatpersoner - voksne og unge - samt private og offentlige virksomheder med behandling, forebyggelse og håndtering af stress. Vi tilbyder stresscoaching forløb til behandling af stress.

Vi uddanner Certificerede stressvejledere og stresscoaches, så du enten kan fungere som intern stressvejleder eller stresscoach i en virksomhed, eller som selvstændig stressvejleder, stresskonsulent  eller stresscoach.

Vi er specialister i stress, selvværd og personlig udvikling, og kan endvidere hjælpe dig med, at styrke dit selvværd, og vi kan hjælpe dig med, at skabe et liv i balance med dig selv i førertrøjen i forhold til dit privatliv, arbejdsliv, skole eller uddannelse.

Vi holder til i Roskilde og har en lokalafdeling i Valby.

Play Video

Hvem består Lifeconsulting af

Michall Winkler, indehaver af Lifeconsulting og specialist i stress

Michall Winkler

Indehaver af Lifeconsulting

Specialist og ekspert i afhjælpning, forebyggelse og håndtering af stress hos det enkelte mennesker samt i private og offentlige virksomheder.  Specialist i udvikling og styrkelse af selvværd, den mentale sundhed og den personlig udvikling hos unge og voksne.

Læs mere om Michall her

Certificeret Stresscoach

Jan Qvist

Certificeret Stresscoach

Uddannet og certificeret Stresscaoch og NLP Coach.
Pathfinder og Reiki Master.
Stor erfaring med organisationsændringer, opbygning af teams, roller og relationer.

Læs mere om Jan her

Annette Hansen, stressrådgiver

Annette Hansen

Certificeret Stressvejleder

Annette er Certificeret stressrådgiver og stressbehandler fra Lifeconsulting, og uddannet sygeplejerske.

Cathja Elisabeth

Cathja Elisabeth Kruuse

Assistent på vores kurser

Cathja er assistent på vores kurser og workshops og selvværdsvejleder for unge.

Vi ”designer” vores forløb, kurser og uddannelser, så det er tilpasset det enkelte menneske eller den enkelte virksomhed og de medarbejdere der arbejder der, ved at tage udgangspunkt i, at vi alle er forskellige og derfor skal behandles forskelligt.

Vores udgangspunkt er, at redskaber og metoder skal være enkelt, forståeligt, struktureret, håndterbart og handlingsorienteret for alle. Ligesom formidlingen af det skal give en god og meningsfuld forståelse hos den enkelte.

Endvidere er det min overbevisning, at krop, sind og mindset hænger ubønhørligt sammen, og derfor tager jeg altid udgangspunkt i alle tre aspekter.

Udvalgte kunde referencer

“Mine medarbejdere havde brug for at forebygge og håndtere stress, ift de konstante forandringer som en organisation har. Michall afholdte en workshop, som talte direkte ind i denne forebyggelse og håndtering på en måde hvor alle kunne være med. Han fik det hele til at give mening, talte i øjenhøjde og var meget inspirerende i sin tale og form. Min enhed står stærkere ift fremtiden.”

Michael Zürek, Enhedschef Københavns Kommune

Lifeconsulting er medlem af

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Holbækvej 44 B
    4000 Roskilde
  • 4216 4714