Hvad koster en stresscoach?

Se priser på stresscoaching her

Herunder finder du mine priser på stresscoaching og hvad en stresscoach koster, hvis du vælger en enkelt samtale.

Priserne på stresscoaching varierer lidt, afhængig af hvilket forløb du vælger.

Et du i tvivl om hvilket forløb du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information om priser og forløb.

Priser på stresscoaching forløb med en stresscoach

Stresscoaching forløb til behandling, forebyggelse og håndtering af stress

Forløbet indeholder

  • 7 samtaler af 60 – 90 minutters varighed for, at sikre dig optimalt udbytte af samtalen.
  • Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker
  • En ekstra livline, hvor du altid har mulighed for at kontakte mig mellem vores samtaler. Enten via telefon, sms eller e-mail. På den måde er du sikret optimal hjælp til din stress under hele dit stresscoaching forløb.
  • Gratis opfølgende samtale over telefonen 1. måned efter afslutningen af dit stresscoaching forløb

Alle priser er inkl. moms for private og kan betales i rater efter aftale.

For virksomheder tillægges priserne 25 % moms.

Kr. 6.975,-

Udvidet stresscoaching forløb inkl. opbygning af selvværd

Det udvidede stresscoaching forløb indeholder udover, behandling, forebyggelse og håndtering af stress, også en intensiv indsats med fokus på styrkelse af dit selvværd i relation til stress.

9 samtaler af 1-1,5 times varighed

NADA Øreakupunktur som supplement til din stressbehandling (Dette er naturligvis frivilligt)

Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker

En ekstra livline, hvor du altid har mulighed for at kontakte mig mellem vores samtaler. Enten via telefon, sms eller e-mail. På den måde er du sikret optimal hjælp til din stress under hele dit stresscoaching forløb.

Kr. 8.600,-

Øvrige priser på stresscoaching

Forebyggende stresscoaching forløb med en stresscoach eller stressvejleder

3 samtaler af 1-1,5 times varighed

Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker til forebyggelse og håndtering af stress

Kr. 2500,-

Forebyggende stresscoaching samtale med en stresscoach eller stressvejleder

1 samtale af 1,5 timers varighed.

Udlevering af materialer, værktøjer og teknikker til forebyggelse af stress.

Kr. 1.275,-

Gratis indledende screening samtale med stresscoach

Før du beslutter dig for et stresscoaching forløb, tilbyder jeg dig en gratis indledende screening samtale over telefonen.

I forbindelse med screening samtalen vurderer jeg din nuværende stressbelastning, samt nogle af de årsager der er til din stress. Herunder dine egne “blindspots”, som er en del af årsagerne til den stress du oplever.

Kr. 0,-

Alle mine priser på stresscoaching og stresscoaching forløb er inkl. moms for private og kan betales i rater efter aftale.

For virksomheder tillægges priserne 25 % moms.

Michall Winkler

Certificeret Stresscoach

Jeg er Certificeret Master Stresscoach og har siden 2012 hjulpet +300 mennesker tilbage til et liv uden stress.

Alle mine priser på stresscoaching indeholder en gratis "livline", hvor du altid har mulighed for, at kontakte mig mellem vores samtaler.

Jeg arbejder individuelt med det enkelte menneske og den enkelte gruppe, og afholder kurser og uddannelser inden for stress, selvværd og personlig udvikling for private og virksomheder.

Her finder du mig

  • Stressklinik og uddannelsescenter
    Vindingevej 34 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714

Cvr. nr. 34844070

Det siger mine kunder

“Mine medarbejdere havde brug for at forebygge og håndtere stress, ift de konstante forandringer som en organisation har. Michall afholdte en workshop, som talte direkte ind i denne forebyggelse og håndtering på en måde hvor alle kunne være med. Han fik det hele til at give mening, talte i øjenhøjde og var meget inspirerende i sin tale og form. Min enhed står stærkere ift fremtiden.”

- Michael Zürek, Enhedschef Københavns Kommune -

"Michall har en fabelagtig evne til at tune ind på det menneske han har siddende overfor sig, og han har empati med sig i alt hvad han gør."

- Lone Schaadt -

"Kære Michall
Jeg havde fuldstændig tillid til dig fra start af og tvivlede slet ikke på, at jeg ville få det godt igen. Men at jeg fik det SÅ godt, havde jeg aldrig troet muligt - også selvom du sagde det. Det er ligesom om at nogen har fjernet de "vægte" jeg havde siddende om fødderne, benene, hofterne, maven, armene, nakken og hovedet, men som jeg slet ikke vidste jeg havde. Hvor trist det end lyder, kan jeg slet ikke huske at jeg har haft det så godt før! Men det er jo også fantastisk!"

- Susanne Lundgreen -

"Jeg har netop afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall. Fantastisk forløb, kanon gode redskaber og Michall er fantastisk til at spotte problemerne."

- Charlotte Madsen -

"Fantastisk stresscoach forløb med Michall. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder, som føler sig stresset eller står et svært sted i livet."

- Jeanette Rhode Nielsen -

Få hjælp til din stress med stresscoaching

 

Du kan enten ringe til mig på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for de næste 24. timer.

Stressscoaching

Kære Michall

Da jeg startede i stresscoaching hos dig, havde jeg det rigtig skidt, og var overhovedet ikke i stand til at tage vare på mig selv og mit liv.

Du gav mig den hjælp og støtte jeg havde behov for gennem forløbet, og mere til.

Først og fremmest hjalp du mig til at indse alvoren af min situation, og indse at jeg var NØDT til at handle, og ændre nogle handlemønstre i mit liv markant. Først og fremmest lærte du mig at sætte mig selv og mit helbred højest – til enhver tid.

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjer, metoder og teknikker til at komme ovenpå igen.

Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for i forbindelse med behandlingen af min stress.

Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod

- Isabella Aagaard -

Se flere kundeudtalelser her