Behandling af eksamensangst med tankefeltterapi

Få hjælp til eksamensangst med tankefeltterapi og EFT

Behandling af eksamensangst med tankefeltterapi er en effektiv metode til, at komme af med din eksamensangst en gang for alle.

Jeg behandler alle aspekter af din eksamensangst, og anvender tankefeltterapi og EFT. Nogle gange anvender jeg endvidere Matrix re-imprintning og særlige effektive NLP metoder i kombination med tankefeltterapien.

Det kan være forskelligt hvad der giver angst i forbindelse med en eksamen. Nogle er kun angste for de mundtlige eksamener og ikke de skriftlige eksamener. Og for nogles vedkommende kan det være omvendt. Ligesom der er nogle der både er angste for de mundtlige og skriftlige eksamener.

Behandlingen af din eksamensangst foregår som et forløb over fem gange, hvor vi behandler din eksamensangst samtidig ved, at du får nogle simple men effektive øvelser, som du skal øve og træne indtil vi mødes næste gang.

Du vil endvidere lærer hvordan du kan give dig selv tankefeltterapi og dermed selv fjerne dit ubehag forud for en eksamen, ligesom du vil kunne anvende det i andre situationer, hvor du oplever præstationsangst.

Relaterede sider

Sådan virker tankefeltterapi >>

Unge terapi >>

Eksamensangst

Tankefeltterapi til eksamensangst er en moderat eksponeringsterapi, hvor jeg opløser de dybereliggende årsager, der ligger til grund for din eksamensangst.

Hvad er eksamensangst?

Angst er en naturlig reaktion på en oplevet fare. Angsten sikrer, at vi reagerer hurtigt og instinktivt og f.eks. flygter eller forsvarer os, når vi er i fare eller føler os truede på livet. Angst består af dine tanker eller forestillinger, samt dine fysiske reaktioner, følelser og handlinger.

Eksamensangst eller præstationsangst er en angst der opstår i forbindelse med en eksamen. Den kan opstå før eller under eksamen. Eksamensangst er også det man kalder for irrationel angst. Irrationel angst er en angst der opstår uden at der er en reel trussel eller fare for vores liv i modsætning til rationel angst.

Rationel angst er når der opstår en situation eller sætter os selv i en situation, hvor der er en risiko for, at det kan gå galt. Det kan eksempelvis være hvis vi bliver overfaldet, truet på livet eller springer i faldskærm, eller er ved at blive kørt over af en bil.

Eksamensangst kan opstå på baggrund af tidligere erfaringer, hvor du har følt dig bedømt eller udstillet, tidligere dårlige erfaringer med eksamener, et stort forventningspress til dig selv eller fra dine omgivelser, lavt eller dårligt selvværd, andre angstlidelser som f.eks. panikangst eller socialfobi.

Angst eksamen

Symptomer på eksamensangst

 • Kraftig hjertebanken.
 • Åndenød / kvælningsfornemmelse/kvalme.
 • Hedetur.
 • Trykken for brystet.
 • Rysten på hænder, arme, ben.
 • Manglende fokus, koncentration eller overblik.
 • Handlingslammelse.
 • Stærk uro og sug i maven.
 • Tunnelsyn.
 • “Fryser” i situationen “klappen går ned”.
 • Tissetrang / afføringstrang.
 • Udeblivelse fra eksamen.
 • Tristhed

Sådan foregår behandling af eksamensangst

Behandling af eksamensangst med tankefeltterapi foregår over et forløb på fem sessioner, hvor jeg behandler alle aspekter af din eksamensangst.

Udover tankefeltterapi og EFT vil jeg i mange tilfælde også kombinere det med særligt effektive metoder fra Matrix re-imprintning og NLP (Neuro lingvistisk programmering). Alle metoderne er utrolig effektive til at behandle eksamensangst.

Det koster det

Prisen er inkl. 5 sessioner af 70 minutters varighed Kr. 4.975,-.

Herudover får du løbende udleveret øvelser og teknikker, som du skal træne og praktisere indtil vi mødes igen til næste session.

Du får endvidere en GRATIS "livline", hvor du har mulighed for at kontakte mig telefonisk eller via mail/sms mellem sessionerne

Har du spørgsmål til forløbet?

Hvis du har spørgsmål til forløbet er du naturligvis altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 42 16 47 14 eller sende mig en mail på: michall@lifeconsulting.dk.

Få hjælp til din eksamensangst

Tankeforløb