Kundereferencer

Vi er specialister i stress, selvværd og personlig udvikling

Placeholder Image

Susanne Lundgreen

Kære Michall

Jeg havde fuldstændig tillid til dig fra start af og tvivlede slet ikke på, at jeg ville få det godt igen. Men at jeg fik det SÅ godt, havde jeg aldrig troet muligt – også selvom du sagde det 🙂 Det er ligesom om at nogen har fjernet de “vægte” jeg havde siddende om fødderne, benene, hofterne, maven, armene, nakken og hovedet, men som jeg slet ikke vidste jeg havde. Hvor trist det end lyder, kan jeg slet ikke huske at jeg har haft det så godt før! Men det er jo også fantastisk!

Susanne Lundgreen

dec 8, 2017
Kundereferencer

Casper, Ungecoaching

Jeg tog kontakt til Michall fra Lifeconsulting for at få hjælp til min stress. Og efter et intenst coaching forløb og et par terapi sessioner, har jeg fået mit liv tilbage.

Jeg har genfundet min livsglæde, min energi og er begyndt at spise sundt igen. Jeg har i forløbet lært rigtig meget om mig selv og hvordan jeg ved hjælp af forskellige metoder og teknikker, forebygger og tackler stress og andre udfordringer i mit liv.

– Den dag i dag kan jeg fælde en tåre, når jeg tænker tilbage på det helvede jeg levede i –

Casper Toftegaard

jan 14, 2022
Placeholder Image

Belinda Sørensen

Det bedste ved kurset har b.la. været den øjenåbner jeg har fået overfor mit kommende liv. Derudover mærkede jeg at mit selvværd langsomt begyndte at forbedres og efter halvdelen af kurset blev jeg faktisk lidt ’bange’ for hvor godt jeg var begyndt at have det. ’Bange’ forstået på den måde, at det var meget uvant, at jeg havde det godt med mig selv og, at jeg begyndte at gøre ting JEG havde lyst til, hvilket var lidt skræmmende i det man har “glemt” sig selv i flere år.

Belinda Sørensen

sep 16, 2017
Placeholder Image

Michael Zürek

“Mine medarbejdere havde brug for at forebygge og håndtere stress, ift de konstante forandringer som en organisation har. Michall afholdte en workshop, som talte direkte ind i denne forebyggelse og håndtering på en måde hvor alle kunne være med. Han fik det hele til at give mening, talte i øjenhøjde og var meget inspirerende i sin tale og form. Min enhed står stærkere ift fremtiden.”

Michael Zürek

Enhedschef, Københavns Kommune
dec 13, 2017
Kundereferencer

Karen Lindehammer, unge coaching

Jeg kontaktede Michall fra Lifeconsulting om unge coaching, da jeg indså, at jeg havde brug for hjælp til at få styr på mine tanker og mit liv.

Efter nu fem sessioner hos Michall har jeg vendt mig 180 grader. Udover at jeg har taget kontrollen over mit liv – deriblandt min ondt i maven, er jeg også blevet et mere glad og positivt menneske, og jeg har fået en større selvtillid og et bedre selvværd. Min tankegang er blevet en helt anden, og jeg er blevet et nyt menneske – en bedre udgave af mig selv. Jeg kan kun sige positive ting om coachingen hos Michall – han bruger nogle teknikker og spørgemetoder, der bare rammer spot-on, og får en til at reflektere over tingene. Unge coachingen hos Michael har været livsændrende for mig!

Jeg har kun gode og positive ting at sige om Michall. Han gør b.la. meget ud af at skabe et tillidsbånd fra start af. Han er også sød, rar at snakke med, forstående overfor ens situation og tanker, han er sjov, hjælpsom, han dømmer ikke en, han gør meget for, at man føler sig tilpas i hans selskab og man kan både høre og se, at han er veluddannet, og at han ved hvad han laver.

Karen Lindehammer

jul 27, 2017
Placeholder Image

Lulu Duro

Kurset har været relevant for min videre udvikling, og har givet mig mening og klarhed. Materialet er skrevet i et let læseligt sprog, og gennemgangen har været med masser af eksempler. Øvelserne er tilrettelagt således, at det kommer ind under huden på en. Holdstørrelsen på 12. personer har været tilpas. Michall har en klar tydelig og rolig tale, og skaber et trygt rum. Det bedste ved kurset har været de øvelser vi har lavet samt gruppearbejdet.

Lulu Duro

sep 16, 2017
Placeholder Image

Birgitte Meldal

En god kombination af teori og øvelser med praktisk orienterede redskaber lige til at gå til. Der er en god stemning mellem underviserne og eleverne på uddannelsen.

Birgitte Meldal

Nordea Liv og Pension
aug 20, 2023
Placeholder Image

Line Foslund Nielsen

Personligt har jeg fået en masse ud af selvværdskurset, og har virkelig rykket mig. Blandingen af unge og voksne har været rigtig godt, og det har gjort, at der har været en masse input i de timer vi har været der. Jeg har fået redskaber til at forstå mig selv bedre mht. blandt andet tanker, følelser og handlinger, og jeg har fået et bedre selvværd. Jeg føler jeg har fået rigtig meget med fra kurset. Michall er en rigtig sympatisk mand, der selv siger at han har været nogenlunde det samme sted som alle dem der deltager på kurset. Det gør at man føler han forstår en bedre, og derfor er min indlæring bedre. Michall sørger hele tiden for at alle er med, og har forstået tingene, så derfor synes jeg det er ret trygt at være der.

Line Foslund Nielsen

sep 16, 2017
Placeholder Image

Liv Johansen

Jeg er i foråret 2023 uddannet stresscoach hos Michall fra Lifeconsulting. Han er særdeles dygtig og kompetent til sit arbejde og jeg oplevede at blive mødt med krav, fleksibilitet, venlighed, humor, faglighed, fokus på personlig udvikling og meget mere. Det er min hidtil bedste oplevelse vedr. videreuddannelse. Michall får helt klart de bedste anbefalinger herfra!

Liv Johansen

Pædagog
jan 21, 2024
Kundereferencer

Henrik Rabell

Jeg har brugt Michael som min personlige coach en del gange, og jeg kan varmt anbefale ham som personlig coach. Michael har masser af erfaring og empati, og han har eksempelvis coachet mig til at finde mit drømmejob. Han coacher med en varme og energi, der gør forløbet trygt – selv når du kommer i en periode med tvivl og udfordringer. Michael har et naturligt talent for at møde andre mennesker åbent og ærligt, og han er ikke mindst i stand til at overføre sit eget positive livssyn til andre mennesker.

Lifecoaching
sep 17, 2017
Kundereferencer

Camilla Petersen

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Lifecoaching
jan 4, 2015
Kundereferencer

Cathja Elisabeth

Jeg havde nogle store problemer med en af mine lærere på den efterskole jeg gik på. Efter en enkelt Coaching session hos Michall, hvor vi b.la. arbejdede med gamle mønstre og overbevisninger, fandt jeg ud af at min lærer faktisk kun var interesseret i at hjælpe og støtte mig.

Coachingen hos Michall gjorde at jeg fik et rigtigt godt forhold til min lærer i den sidste tid jeg havde på efterskolen.

jul 27, 2017
Placeholder Image

Emma, ungecoaching

Michall har hjulpet mig gennem en meget svær periode med lavt selvværd og forskellige angstproblematikker. Jeg oplever Michall som tillidsfuld og nærende og han har hele vejen igennem forstået mig og de udfordringer jeg har haft. Han har hjulpet mig til et godt selvværd, og jeg har fået fjernet min angst. Jeg giver ham de bedste anbefalinger til andre unge der ligesom mig, har haft brug for hjælp.

Emma, 22 år

jan 14, 2022
Placeholder Image

Belinda Sørensen selvværdsforløb

Jeg mærkede hvordan mit selvværd langsomt begyndte at forbedres og efter halvdelen af forløbet blev jeg faktisk lidt ’bange’ for hvor godt jeg var begyndt at have det. ’Bange’ forstået på den måde, at det var meget uvant, at jeg havde det godt med mig selv og, at jeg begyndte at gøre ting JEG havde lyst til, hvilket var lidt skræmmende i det man har ’glemt’ sig selv i flere år.

Belinda Sørensen

jan 28, 2024
Placeholder Image

Gry Lucking

Har haft en fantastisk tid under uddannelse til stresscoach hos Michall. Er gået derfra med en masse værdifulde redskaber og en endnu større respekt for denne tilgang til at håndtere og behandle stress. De varmeste anbefalinger herfra.

Gry Lucking

aug 20, 2023
Placeholder Image

Morten Pristed

Mit stresscoaching forløb hos Michall har været rigtig givende. Det har gjort mig i stand til, langt bedre, at håndtere de stressende situationer i mit arbejdsliv. Og ikke mindst har det givet en indsigt i nogle mekanismer, der kan forhindre at situationerne udvikler sig til stress.

Morten Pristed, International chef

Stresscoaching
sep 17, 2017
Placeholder Image

Dorte Kocemba

Super godt kursus. Mit selvværd er blevet væsentligt forbedret og styrket fra 2 – 8. Jeg er endvidere blevet bedre til at fornemme mine egne behov, og bedre til at se mulighederne frem for begrænsningerne.

Dorte Kocemba

sep 16, 2017
Placeholder Image

Michael Andersen

Efter at have gennemført både Stressvejleder og Stresscoach uddannelsen ved Lifeconsulting, føler jeg mig langt bedre klædt på, til at håndtere mennesker med stress, end med de kurser jeg tidligere har gennemført andetsteds. Michall er faglig dygtig og har en masse erfaring, som han formår at formidle på en fantastisk måde. Undervisning og form er logisk og behageligt skruet sammen og selvom emnerne er alvorlige, så er der også plads til humor. Lifeconsulting kan varmt anbefales.

Michael Andersen

Søværnet
aug 19, 2023
Placeholder Image

Morten Pedersen

Jeg har fået nye og støttende overbevisninger om mig selv, og blevet bedre til at værdsætte mig selv og den jeg er. Et godt indhold på kurset og mange flere ting at arbejde med, end jeg havde forventet.

Morten Pedersen

sep 16, 2017
Placeholder Image

René Andersen

Super workshop. Jeg fik forskellige værktøjer med som jeg kan benytte selv til at kontrollere mine tanker. Gruppearbejdet var rigtig godt og gav mig input fra de andre deltagere. Det bedste ved workshoppen er de værktøjer jeg har fået med hjem, og selv kan praktisere hver dag.

René Andersen

sep 11, 2017
Placeholder Image

Charlotte Madsen

Jeg har netop afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall. Fantastisk forløb, kanon gode redskaber og Michall er fantastisk til at spotte problemerne.

Charlotte Madsen

dec 13, 2017
Placeholder Image

Annette Karlsen

Redskaber jeg kan bruge i en travl hverdag, og mange gode “hands on” værktøjer, som blev taget i brug med det samme – og de virker!

Annette Karlsen

sep 11, 2017
Placeholder Image

Cathja Elisabeth Kruuse

Jeg er blevet mere positiv og bedre til at sige fra. Jeg har fået et større indblik i mine værdier og fået styrket mit selvværd. Jeg har lært meget ved at være sammen med andre mennesker i forskellige aldersgrupper, og følte mig tryg under hele kurset. Jeg har fået ro i hverdagen, ro i tankerne og ro i sindet. At deltage i dette kursus er simpelthen en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv. Michall er en god underviser. Han er rolig og man føler sig tryg i hans nærvær. Michall er god til at få folk med, og forklarer tingene på en lærerig måde. Han formår at blande humor ind, så det er sjovt og spændende at være til stede.

Cathja Elisabeth

sep 16, 2017
Placeholder Image

Maria Rosenlund

Jeg synes hele kurset har været rigtig godt med konkrete øvelser, tid til spørgsmål undervejs og lækker kursusmappe. Michall er nærværende, har en god humor og en masse livserfaring, og kommer med mange praktiske eksempler undervejs i forløbet. I øvrigt nogle dejlige lyse kursuslokaler.

Maria Rosenlund

sep 16, 2017
Placeholder Image

Camilla Petersen, 27 år

Jeg har virkelig fået øjnene op for at jeg kan ændre mig, og havde i sommers aldrig troet på, at jeg ville blive rask igen. Jeg er blevet rask og er kommet af med min stress og angst.

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Jeg er, efter stresscoaching forløbet hos Michall, fri af min stress og angst. Jeg ved hvordan jeg skal tackle fremtidige situationer, så jeg aldrig nogensinde bliver så stresset igen, at det går ud over mit liv og helbred.

Camilla Petersen

Stresscoaching
sep 17, 2017
Placeholder Image

Gitte Clausen

Mine forventninger og udbyttet af uddannelsen har været rigtig godt. Underviserne Steen og Michall har været fantastiske og indlevende.  Der var en god kombination af teori og træning krydret med egne erfaringer og oplevelser med stress. Jeg vil helt klart anbefale stressvejleder uddannelsen til andre.

Gitte Clausen

Selvstændig coach
aug 20, 2023
Kundereferencer

Casper Toftegaard

Efterhånden som tiden gik begyndte jeg at få hukommelsessvigt og svimmelhed i op til flere uger af gangen. Jeg lå bare og sov hele dagen. Jeg begyndte at få en masse forskellige tanker oppe i hovedet som blev værre og værre. Jeg fik det så dårligt til sidst, at det var en kamp og stå op om morgenen, og jeg tænkte kun på hvornår jeg kunne få 5 minutters søvn.

Mit liv gik efterhånden kun ud på hvornår jeg kunne lægge mig til at sove. Det endte med at jeg levede af energidrik i store doser, og alt det sukker jeg kunne få fat i. Til sidst var jeg så dårlig at jeg overvejede selvmord.

Jeg tog kontakt til Michall fra Lifeconsulting for at få hjælp til min stress. Og efter et intenst stresscoachingforløb over hele sommeren samt en enkelt terapi session har jeg fået mit liv tilbage.

Jeg har genfundet min livsglæde, min energi og er begyndt at spise sundt igen. Jeg har i forløbet lært rigtig meget om stress og hvordan jeg ved hjælp af forskellige metoder og teknikker, forebygger og tackler fremtidig stress.

Den dag i dag kan jeg fælde en tåre, når jeg tænker tilbage på det helvede jeg levede i.

Casper Toftegaard

apr 1, 2023
Placeholder Image

Gitte Clausen

Mine forventninger og udbyttet af Stressvejleder uddannelsen har været rigtig godt. Underviserne Michall og Steen har været fantastiske og indlevende. Der var en god kombination af teori og træning krydret med egne erfaringer og oplevelser med stress. Jeg vil helt klart anbefale stressvejleder uddannelsen til andre.

Coach, Horndrup
dec 13, 2017
Placeholder Image

Isabella Aagaard

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjer til at komme ovenpå igen. Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for. Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod

Isabella Aagaard

jan 14, 2022
Placeholder Image

Tina Christensen

Fantastisk undervisning på stresscoach uddannelsen af en fantastisk kompetent og faglig dygtig underviser.

Tina Christensen

Certificeret stresscoach og stressvejleder
aug 20, 2023
Placeholder Image

Flemming J. Frandsen

Metoderne tilegnes på en yderst effektiv måde, således at jeg er gået derfra med en klar fornemmelse af virkelig at have fået nogle brugbare værktøjer med, som jeg kan bruge i fremtiden.

Den mest lærerige workshop jeg har fulgt i mange, mange år. Stor ros til den.

Flemming J. Frandsen

sep 11, 2017
Placeholder Image

Mette Flindt

Jeg føler mig godt klædt på til, at vejlede omkring stress. Jeg har fået mange gode og konkrete redskaber, at arbejde med som Stressvejleder. Herudover har det også hjulpet på min egen personlige udvikling.

Mette Flindt

DTU Business
aug 20, 2023
Placeholder Image

Katrine Graakjær Jakobsen

Mit forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.
Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.
Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

Katrine Graakjær Jakobsen

jan 28, 2024
Placeholder Image

Charlotte Mogensen

Jeg synes det har været en super og meget lærerig workshop. Metoderne er forholdsvis enkle og dermed også anvendelige, og jeg er blevet meget mere klarsynet og klar til at tage hånd om mine tanker. Det bedste ved workshoppen var, at jeg kunne gå derfra og tænke: “Det kan jeg godt nu, styre mine tanker”

Charlotte Mogensen

sep 11, 2017
Placeholder Image

Maj-Britt Storm

Rigtig godt forløb med gode indlæringsteknikker. Meget uformelt og dejlig stemning på uddannelsen til stressvejleder og stresscoach.
Jeg har fået mange gode redskaber med til brug i mit videre arbejde som socialrådgiver.

Maj-Britt Storm

Socialrådgiver
aug 19, 2023
Kundereferencer

Mathias Fog

Jeg var i et stresscoaching forløb hos Michall, og det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Michall gav mig nye måder at tænke på, værktøjer til at håndtere min stress og øvelser der kunne berolige mig når jeg følte mig stresset. Michalls måde at tale på og lære fra sig var helt essentiel for den udvikling jeg havde gennem dette stress forløb. Jeg lever i dag efter en livsstil som holder mig i gang fysisk men samtidig i mental balance, takket være Michall.

Jeg kan med ro i sindet give Michall en varm anbefaling som personlig stress coach

Mathias Fog

apr 1, 2023
Placeholder Image

Lars Sørensen

Jeg havde problemer med mine forældre og mit temperament, og har efter 2 sessioner hos Michael fundet ud af, at det ikke kun var mine forældre der havde fejlen, men også mig selv. Jeg har fået en meget større selvindsigt og forholdet til mine forældre er blevet meget bedre. Teenage coachingen hos Michael har endvidere gjort, at jeg har lært at håndtere mit temperament, så jeg ikke farer så hurtigt op mere.

jul 27, 2017
Placeholder Image

Isabella Aagaard

Kære Michall

Da jeg startede mit stresscoachingforløb hos dig, havde jeg det rigtig skidt, og var overhovedet ikke i stand til at tage vare på mig selv og mit liv. Du gav mig den hjælp og støtte jeg havde behov for gennem forløbet, og mere til. Først og fremmest hjalp du mig til at indse alvoren af min situation, og indse at jeg var NØDT til at handle, og ændre nogle handlemønstre i mit liv markant. Først og fremmest lærte du mig at sætte mig selv og mit helbred højest – til enhver tid.

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjet til at komme ovenpå igen. Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for. Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod.

Isabella Aagaard

aug 8, 2017
Placeholder Image

Marianne Kjøller

Indholdet på stressvejlederuddannelsen er meget relevant, brugbart og konkret. Der er en tydelig struktur og ramme på det at være stressvejleder. Eksemplerne fra Steen og Michalls tidligere erfaringer har været rigtig godt. Jeg føler, at jeg trygt kan gå i gang som stressvejleder.

Marianne Kjøller

aug 20, 2023
Placeholder Image

Søren

Jeg vil gerne sige dig en stor tak for et rigtig givende stresscoachingforløb. Jeg valgte dig på opfordring fra min læge der anbefalede en stresscoach frem for en psykolog og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Efter vores samtaler, øvelser og hjemmearbejde m.m. føler jeg mig helt rask og har virkelig lært, hvordan det er at leve i nuet og helt uden stress. En rigtig stor ting for mig var, at jeg gennem hele forløbet var i stand til at passe mit arbejde, selvom det var hårdt.

Søren

stresscoachingforløb
nov 21, 2017
Placeholder Image

Jeanette Rhode Nielsen

Fantastisk stresscoach forløb med Michall. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder, som føler sig stresset eller står et svært sted i livet.

Jeanette Rhode Nielsen

dec 13, 2017
Placeholder Image

Kathrine Graakjær Jakobsen

Mit stress coaching forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til min stress og det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

Kathrine Graakjær Jakobsen

dec 11, 2020

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714