Kundereferencer

Vi er specialister i stress, selvværd og personlig udvikling

Isabella Aagaard, Lifecoaching

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjer til at komme ovenpå igen. Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for. Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod

Isabella Aagaard

Casper, Ungecoaching

Jeg tog kontakt til Michall fra Lifeconsulting for at få hjælp til min stress. Og efter et intenst coaching forløb og et par terapi sessioner, har jeg fået mit liv tilbage.

Jeg har genfundet min livsglæde, min energi og er begyndt at spise sundt igen. Jeg har i forløbet lært rigtig meget om mig selv og hvordan jeg ved hjælp af forskellige metoder og teknikker, forebygger og tackler stress og andre udfordringer i mit liv.

– Den dag i dag kan jeg fælde en tåre, når jeg tænker tilbage på det helvede jeg levede i –

Casper Toftegaard

Emma, ungecoaching

Michall har hjulpet mig gennem en meget svær periode med lavt selvværd og forskellige angstproblematikker. Jeg oplever Michall som tillidsfuld og nærende og han har hele vejen igennem forstået mig og de udfordringer jeg har haft. Han har hjulpet mig til et godt selvværd, og jeg har fået fjernet min angst. Jeg giver ham de bedste anbefalinger til andre unge der ligesom mig, har haft brug for hjælp.

Emma, 22 år

Trine Schultz

Mit stress forløb hos Michall har hjulpet mit til at lytte til mig selv, sige nej til det der ikke er godt for mig og ja til det der er. De metoder og redskaber jeg har fået med, gør at jeg hurtigt kan spotte hvad der er på spil i mig og hvordan jeg skal tackle det.

Fra min første samtale med Michall, var jeg ikke i tvivl om at det var ham der skulle hjælpe mig. Jeg mødte forståelse, empati, nærvær, en god portion humor, samt et menneske der mødte mig lige præcis der hvor jeg var. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Michall som personlig stresscoach.

Trine Schultz

Kathrine Graakjær Jakobsen

Mit stress coaching forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til min stress og det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

Kathrine Graakjær Jakobsen

Camilla Petersen

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Lifecoaching

Karen Lindehammer, unge coaching

Jeg kontaktede Michall fra Lifeconsulting om unge coaching, da jeg indså, at jeg havde brug for hjælp til at få styr på mine tanker og mit liv.

Efter nu fem sessioner hos Michall har jeg vendt mig 180 grader. Udover at jeg har taget kontrollen over mit liv – deriblandt min ondt i maven, er jeg også blevet et mere glad og positivt menneske, og jeg har fået en større selvtillid og et bedre selvværd. Min tankegang er blevet en helt anden, og jeg er blevet et nyt menneske – en bedre udgave af mig selv. Jeg kan kun sige positive ting om coachingen hos Michall – han bruger nogle teknikker og spørgemetoder, der bare rammer spot-on, og får en til at reflektere over tingene. Unge coachingen hos Michael har været livsændrende for mig!

Jeg har kun gode og positive ting at sige om Michall. Han gør b.la. meget ud af at skabe et tillidsbånd fra start af. Han er også sød, rar at snakke med, forstående overfor ens situation og tanker, han er sjov, hjælpsom, han dømmer ikke en, han gør meget for, at man føler sig tilpas i hans selskab og man kan både høre og se, at han er veluddannet, og at han ved hvad han laver.

Karen Lindehammer

Cathja Elisabeth

Jeg havde nogle store problemer med en af mine lærere på den efterskole jeg gik på. Efter en enkelt Coaching session hos Michall, hvor vi b.la. arbejdede med gamle mønstre og overbevisninger, fandt jeg ud af at min lærer faktisk kun var interesseret i at hjælpe og støtte mig.

Coachingen hos Michall gjorde at jeg fik et rigtigt godt forhold til min lærer i den sidste tid jeg havde på efterskolen.

Lars Sørensen

Jeg havde problemer med mine forældre og mit temperament, og har efter 2 sessioner hos Michael fundet ud af, at det ikke kun var mine forældre der havde fejlen, men også mig selv. Jeg har fået en meget større selvindsigt og forholdet til mine forældre er blevet meget bedre. Teenage coachingen hos Michael har endvidere gjort, at jeg har lært at håndtere mit temperament, så jeg ikke farer så hurtigt op mere.

Isabella Aagaard

Kære Michall

Da jeg startede mit stresscoachingforløb hos dig, havde jeg det rigtig skidt, og var overhovedet ikke i stand til at tage vare på mig selv og mit liv. Du gav mig den hjælp og støtte jeg havde behov for gennem forløbet, og mere til. Først og fremmest hjalp du mig til at indse alvoren af min situation, og indse at jeg var NØDT til at handle, og ændre nogle handlemønstre i mit liv markant. Først og fremmest lærte du mig at sætte mig selv og mit helbred højest – til enhver tid.

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjet til at komme ovenpå igen. Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for. Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod

Isabella Aagaard

Flemming J. Frandsen

Metoderne tilegnes på en yderst effektiv måde, således at jeg er gået derfra med en klar fornemmelse af virkelig at have fået nogle brugbare værktøjer med, som jeg kan bruge i fremtiden.

Den mest lærerige workshop jeg har fulgt i mange, mange år. Stor ros til den.

Flemming J. Frandsen

Charlotte Mogensen

Jeg synes det har været en super og meget lærerig workshop. Metoderne er forholdsvis enkle og dermed også anvendelige, og jeg er blevet meget mere klarsynet og klar til at tage hånd om mine tanker. Det bedste ved workshoppen var, at jeg kunne gå derfra og tænke: “Det kan jeg godt nu, styre mine tanker”

Charlotte Mogensen

René Andersen

Super workshop. Jeg fik forskellige værktøjer med som jeg kan benytte selv til at kontrollere mine tanker. Gruppearbejdet var rigtig godt og gav mig input fra de andre deltagere. Det bedste ved workshoppen er de værktøjer jeg har fået med hjem, og selv kan praktisere hver dag.

René Andersen

Annette Karlsen

Redskaber jeg kan bruge i en travl hverdag, og mange gode “hands on” værktøjer, som blev taget i brug med det samme – og de virker!

Annette Karlsen

Cathja Elisabeth Kruuse

Jeg er blevet mere positiv og bedre til at sige fra. Jeg har fået et større indblik i mine værdier og fået styrket mit selvværd. Jeg har lært meget ved at være sammen med andre mennesker i forskellige aldersgrupper, og følte mig tryg under hele kurset. Jeg har fået ro i hverdagen, ro i tankerne og ro i sindet. At deltage i dette kursus er simpelthen en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv. Michall er en god underviser. Han er rolig og man føler sig tryg i hans nærvær. Michall er god til at få folk med, og forklarer tingene på en lærerig måde. Han formår at blande humor ind, så det er sjovt og spændende at være til stede.

Cathja Elisabeth

Morten Pedersen

Jeg har fået nye og støttende overbevisninger om mig selv, og blevet bedre til at værdsætte mig selv og den jeg er. Et godt indhold på kurset og mange flere ting at arbejde med, end jeg havde forventet.

Morten Pedersen

Belinda Sørensen

Det bedste ved kurset har b.la. været den øjenåbner jeg har fået overfor mit kommende liv. Derudover mærkede jeg at mit selvværd langsomt begyndte at forbedres og efter halvdelen af kurset blev jeg faktisk lidt ’bange’ for hvor godt jeg var begyndt at have det. ’Bange’ forstået på den måde, at det var meget uvant, at jeg havde det godt med mig selv og, at jeg begyndte at gøre ting JEG havde lyst til, hvilket var lidt skræmmende i det man har ’glemt’ sig selv i flere år.

 

Belinda Sørensen

Dorte Kocemba

Super godt kursus. Mit selvværd er blevet væsentligt forbedret og styrket fra 2 – 8. Jeg er endvidere blevet bedre til at fornemme mine egne behov, og bedre til at se mulighederne frem for begrænsningerne.

Dorte Kocemba

Line Foslund Nielsen

Personligt har jeg fået en masse ud af selvværdskurset, og har virkelig rykket mig. Blandingen af unge og voksne har været rigtig godt, og det har gjort, at der har været en masse input i de timer vi har været der. Jeg har fået redskaber til at forstå mig selv bedre mht. blandt andet tanker, følelser og handlinger, og jeg har fået et bedre selvværd. Jeg føler jeg har fået rigtig meget med fra kurset. Michall er en rigtig sympatisk mand, der selv siger at han har været nogenlunde det samme sted som alle dem der deltager på kurset. Det gør at man føler han forstår en bedre, og derfor er min indlæring bedre. Michall sørger hele tiden for at alle er med, og har forstået tingene, så derfor synes jeg det er ret trygt at være der.

Line Foslund Nielsen

Maria Rosenlund

Jeg synes hele kurset har været rigtig godt med konkrete øvelser, tid til spørgsmål undervejs og lækker kursusmappe. Michall er nærværende, har en god humor og en masse livserfaring, og kommer med mange praktiske eksempler undervejs i forløbet. I øvrigt nogle dejlige lyse kursuslokaler.

Maria Rosenlund

Lulu Duro

Kurset har været relevant for min videre udvikling, og har givet mig mening og klarhed. Materialet er skrevet i et let læseligt sprog, og gennemgangen har været med masser af eksempler. Øvelserne er tilrettelagt således, at det kommer ind under huden på en. Holdstørrelsen på 12. personer har været tilpas. Michall har en klar tydelig og rolig tale, og skaber et trygt rum. Det bedste ved kurset har været de øvelser vi har lavet samt gruppearbejdet.

Lulu Duro

Morten Pristed, International Chef

Mit stresscoaching forløb hos Michall har været rigtig givende. Det har gjort mig i stand til, langt bedre, at håndtere de stressende situationer i mit arbejdsliv. Og ikke mindst har det givet en indsigt i nogle mekanismer, der kan forhindre at situationerne udvikler sig til stress.

Morten Pristed, International chef

Stresscoaching

Henrik Rabell

Jeg har brugt Michael som min personlige coach en del gange, og jeg kan varmt anbefale ham som personlig coach. Michael har masser af erfaring og empati, og han har eksempelvis coachet mig til at finde mit drømmejob. Han coacher med en varme og energi, der gør forløbet trygt – selv når du kommer i en periode med tvivl og udfordringer. Michael har et naturligt talent for at møde andre mennesker åbent og ærligt, og han er ikke mindst i stand til at overføre sit eget positive livssyn til andre mennesker.

Lifecoaching

Camilla Petersen, 27 år

Jeg har virkelig fået øjnene op for at jeg kan ændre mig, og havde i sommers aldrig troet på, at jeg ville blive rask igen. Jeg er blevet rask og er kommet af med min stress og angst.

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Jeg er, efter stresscoaching forløbet hos Michall, fri af min stress og angst. Jeg ved hvordan jeg skal tackle fremtidige situationer, så jeg aldrig nogensinde bliver så stresset igen, at det går ud over mit liv og helbred.

Camilla Petersen

Stresscoaching

Søren

Kære Michall
Jeg vil gerne sige dig en stor tak for et rigtig givende stresscoachingforløb. Jeg valgte dig på opfordring fra min læge der anbefalede en stresscoach frem for en psykolog og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Efter vores samtaler, øvelser og hjemmearbejde m.m. føler jeg mig helt rask og har virkelig lært, hvordan det er at leve i nuet og helt uden stress. En rigtig stor ting for mig var, at jeg gennem hele forløbet var i stand til at passe mit arbejde, selvom det var hårdt.

Søren

stresscoachingforløb

Susanne Lundgreen

Kære Michall

Jeg havde fuldstændig tillid til dig fra start af og tvivlede slet ikke på, at jeg ville få det godt igen. Men at jeg fik det SÅ godt, havde jeg aldrig troet muligt – også selvom du sagde det 🙂 Det er ligesom om at nogen har fjernet de “vægte” jeg havde siddende om fødderne, benene, hofterne, maven, armene, nakken og hovedet, men som jeg slet ikke vidste jeg havde. Hvor trist det end lyder, kan jeg slet ikke huske at jeg har haft det så godt før! Men det er jo også fantastisk!

Susanne Lundgreen

Gitte Clausen

Mine forventninger og udbyttet af Stressvejleder uddannelsen har været rigtig godt. Underviserne Michall og Steen har været fantastiske og indlevende. Der var en god kombination af teori og træning krydret med egne erfaringer og oplevelser med stress. Jeg vil helt klart anbefale stressvejleder uddannelsen til andre.

Coach, Horndrup

Jeanette Rhode Nielsen

Fantastisk stresscoach forløb med Michall. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder, som føler sig stresset eller står et svært sted i livet.

Jeanette Rhode Nielsen

Charlotte Madsen

Jeg har netop afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall. Fantastisk forløb, kanon gode redskaber og Michall er fantastisk til at spotte problemerne.

Charlotte Madsen

Michael Zürek

“Mine medarbejdere havde brug for at forebygge og håndtere stress, ift de konstante forandringer som en organisation har. Michall afholdte en workshop, som talte direkte ind i denne forebyggelse og håndtering på en måde hvor alle kunne være med. Han fik det hele til at give mening, talte i øjenhøjde og var meget inspirerende i sin tale og form. Min enhed står stærkere ift fremtiden.”

Michael Zürek

Enhedschef, Københavns Kommune