Kundereferencer

Vi er specialister i stress, selvværd og personlig udvikling

Kundereferencer

Camilla Petersen

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Lifecoaching
jan 4, 2015
Kundereferencer

Karen Lindehammer, unge coaching

Jeg kontaktede Michall fra Lifeconsulting om unge coaching, da jeg indså, at jeg havde brug for hjælp til at få styr på mine tanker og mit liv.

Efter nu fem sessioner hos Michall har jeg vendt mig 180 grader. Udover at jeg har taget kontrollen over mit liv – deriblandt min ondt i maven, er jeg også blevet et mere glad og positivt menneske, og jeg har fået en større selvtillid og et bedre selvværd. Min tankegang er blevet en helt anden, og jeg er blevet et nyt menneske – en bedre udgave af mig selv. Jeg kan kun sige positive ting om coachingen hos Michall – han bruger nogle teknikker og spørgemetoder, der bare rammer spot-on, og får en til at reflektere over tingene. Unge coachingen hos Michael har været livsændrende for mig!

Jeg har kun gode og positive ting at sige om Michall. Han gør b.la. meget ud af at skabe et tillidsbånd fra start af. Han er også sød, rar at snakke med, forstående overfor ens situation og tanker, han er sjov, hjælpsom, han dømmer ikke en, han gør meget for, at man føler sig tilpas i hans selskab og man kan både høre og se, at han er veluddannet, og at han ved hvad han laver.

Karen Lindehammer

jul 27, 2017
Kundereferencer

Cathja Elisabeth

Jeg havde nogle store problemer med en af mine lærere på den efterskole jeg gik på. Efter en enkelt Coaching session hos Michall, hvor vi b.la. arbejdede med gamle mønstre og overbevisninger, fandt jeg ud af at min lærer faktisk kun var interesseret i at hjælpe og støtte mig.

Coachingen hos Michall gjorde at jeg fik et rigtigt godt forhold til min lærer i den sidste tid jeg havde på efterskolen.

jul 27, 2017
Placeholder Image

Lars Sørensen

Jeg havde problemer med mine forældre og mit temperament, og har efter 2 sessioner hos Michael fundet ud af, at det ikke kun var mine forældre der havde fejlen, men også mig selv. Jeg har fået en meget større selvindsigt og forholdet til mine forældre er blevet meget bedre. Teenage coachingen hos Michael har endvidere gjort, at jeg har lært at håndtere mit temperament, så jeg ikke farer så hurtigt op mere.

jul 27, 2017
Placeholder Image

Isabella Aagaard

Kære Michall

Da jeg startede mit stresscoachingforløb hos dig, havde jeg det rigtig skidt, og var overhovedet ikke i stand til at tage vare på mig selv og mit liv. Du gav mig den hjælp og støtte jeg havde behov for gennem forløbet, og mere til. Først og fremmest hjalp du mig til at indse alvoren af min situation, og indse at jeg var NØDT til at handle, og ændre nogle handlemønstre i mit liv markant. Først og fremmest lærte du mig at sætte mig selv og mit helbred højest – til enhver tid.

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjet til at komme ovenpå igen. Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for. Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod.

Isabella Aagaard

aug 8, 2017
Placeholder Image

Annette Karlsen

Redskaber jeg kan bruge i en travl hverdag, og mange gode “hands on” værktøjer, som blev taget i brug med det samme – og de virker!

Annette Karlsen

sep 11, 2017
Placeholder Image

René Andersen

Super workshop. Jeg fik forskellige værktøjer med som jeg kan benytte selv til at kontrollere mine tanker. Gruppearbejdet var rigtig godt og gav mig input fra de andre deltagere. Det bedste ved workshoppen er de værktøjer jeg har fået med hjem, og selv kan praktisere hver dag.

René Andersen

sep 11, 2017
Placeholder Image

Charlotte Mogensen

Jeg synes det har været en super og meget lærerig workshop. Metoderne er forholdsvis enkle og dermed også anvendelige, og jeg er blevet meget mere klarsynet og klar til at tage hånd om mine tanker. Det bedste ved workshoppen var, at jeg kunne gå derfra og tænke: “Det kan jeg godt nu, styre mine tanker”

Charlotte Mogensen

sep 11, 2017
Placeholder Image

Flemming J. Frandsen

Metoderne tilegnes på en yderst effektiv måde, således at jeg er gået derfra med en klar fornemmelse af virkelig at have fået nogle brugbare værktøjer med, som jeg kan bruge i fremtiden.

Den mest lærerige workshop jeg har fulgt i mange, mange år. Stor ros til den.

Flemming J. Frandsen

sep 11, 2017
Placeholder Image

Lulu Duro

Kurset har været relevant for min videre udvikling, og har givet mig mening og klarhed. Materialet er skrevet i et let læseligt sprog, og gennemgangen har været med masser af eksempler. Øvelserne er tilrettelagt således, at det kommer ind under huden på en. Holdstørrelsen på 12. personer har været tilpas. Michall har en klar tydelig og rolig tale, og skaber et trygt rum. Det bedste ved kurset har været de øvelser vi har lavet samt gruppearbejdet.

Lulu Duro

sep 16, 2017

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714