Vejen til bedre selvværd - Ny bog om selvværd

Bogen er fyldt med redskaber og metoder til et bedre selvværd

I min bog "Vejen til bedre selvværd, nøglen til din indre styrke", er en ny og anderledes bog om selvværd fyldt med handlingsbaserede redskaber og metoder til at opnå et bedre selvværd.

I bogen får du først en kort forklaring og illustration om hvad selvværd og selvtillid er, da der er meget stor forskel på disse to begreber.

Du bliver herefter præsenteret for de handlingsbaserede og effektive metoder i bogen, som har hjulpet hundredevis af unge og voksne til, at få et bedre selvværd.

For at få et bedre selvværd, er du nød til at arbejde aktivt med at forbedre det. Derfor er metoderne i bogen handlingsbaseret og lige til at tage i brug med det samme. Du skal selv sørge for at være en aktiv deltager og praktisere de forskellige metoder og redskaber i din dagligdag.

Jeg har valgt at skrive denne bog om selvværd fordi, jeg ved, at der er rigtig mange unge og voksne mennesker, kvinder og mænd, der har store udfordringer med deres selvværd. Og enten ikke har råd til at tage et forløb hos mig. Eller ikke har mod på, at søge professionel hjælp til, at forbedre deres selvværd af forskellige årsager.

I bogen "Vejen til bedre selvværd" deler jeg ud af nogle af de effektive værktøjer og teknikker jeg blandt andet anvender, når jeg har unge og voksne i selvværdsforløb. For du kan faktisk gøre en hel del selv for, at styrke dit eget selvværd og dermed din selvværdsfølelse.

En grundlæggende forudsætning er dog, at du arbejder med værktøjerne og metoderne i bogen hver eneste dag gennem en periode på mindst 30. dage.

Vejen til bedre selvværd - Bog om selvværd

Forfatter og ekspert i Selvværd Michall Winkler har skabt en bog om selvværd, der tager udgangspunkt i handlingsbaserede redskaber og metoder til et bedre selvværd.

Vejen til bedre selvværd - Forside december 2020

Forfatter: Michall Winkler
Format: E-bog, PDF
Udgivelsesdato: 15-12-2020
Sprog: Dansk
Antal sider: 112
Pris: 49 kr.

Leveringstid: Med det samme

Læsernes anmeldelser

"Denne bog er fantastisk og lige til at gå til. Jeg har sluppet mine negative og selvkritiske tanker, og lært nye strategier til at ændre mine tanker på. Jeg har lært at rose og anerkende mig selv for den jeg er, og fået et meget bedre selvværd end jeg turde håbe på".

- Nanna Sørensen -

Køb e-bogen her og vær i gang inden for få minutter

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714