Tankefeltterapi

Få effektiv Følelsesforløsende terapi med TFT terapi og EFT terapi

Tankefeltterapi (TFT terapi) er en holististisk og helhedsorienteret følelsesforløsende terapiform, der er hurtig, virksom og effektiv til behandling af forskellige former for angst, fobier, traumer, stress, negative følelser og andre former for fysisk og psykisk ubehag i kroppen.

Få effektiv og holdbar hjælp med tankefeltterapi

Som tankefeltterapeut og psykoterapeut kan jeg hjælpe dig dig med, at behandle negative følelser, lav selvværdsfølelse, eksamensangst, præstationsangst, sygdomsangst, psykosomatiske stress symptomer, fobier af forskellig art, generthed, nervøsitet, usikkerhed, vrede, sorg, skyld og skam, modløshed, jalousi,  og mange andre følelser.

Jeg kombinerer tankefeltterapi med EFT Terapi, der er en følelsesmæssig frigørelsesteknik, og hjælper dig trygt og nænsomt af med dit ubehag.

Der skal oftest ganske få behandlinger med tankefeltterapi til, at kurere en fobi eller andre former for ubehag, da tankefeltterapien går i dybden med problemet, og fjerner den dybereliggende årsag til, at du igen og igen bliver trigget ind i dit ubehag.

Med tankefeltterapi fjerner jeg årsagerne til dine symptomer

Med tankefeltterapi og EFT terapi behandler jeg ikke bare dine symptomer og det der trigger dem. Jeg går i dybden og fjerner den dybereliggende årsag til de symptomer du oplever, uanset om det er angst, fobier, stress, usikkerhed, vrede eller lav selvværdsfølelse m.m, så de aldrig kommer til at genere dig igen.

Som uddannet og certificeret tankefeltterapeut og EFT terapeut hjælper dig med at få et godt liv i mental og fysisk balance med forøget livskvalitet og livsglæde.

Tankefeltterapi og EFT Terapi er godkendt som evidensbaseret metode i USA.

Tankefeltterapi og TFT terapi

I tankefeltterapi og EFT terapi arbejder jeg med din tredelte hjerne, der består af din tænkehjerne, din føle/pattedyrshjerne og din kropshjerne. Og forløser dine psykiske og følelsesmæssige ubehag på en effektiv og nænsom måde.

Tankefeltterapi er effektiv hjælp til behandling af de fleste former for ubehag

Tankefeltterapi og EFT, der er den hurtigst voksende teknik i verden, er meget effektivt til, at behandle og forløse forskellige former for ubehag med deraf følgende psykiske og følelsesmæssige symptomer. Jeg anvender derfor ofte tankefeltterapi i forbindelse med behandling af stress og forskellige former for angst. Herunder præstationsangst, sygdomsangst, fobier, angst/frygt for konflikter, følelsen af ikke at være god nok m.fl.

Som professionel og certificeret Tankefeltterapeut hjælper jeg dig i sikre og trygge rammer af med dit problem og dine ubehag, så du kan skrue op for dit liv med større livsglæde og livskvalitet.

Få hjælp med tankefeltterapi og EFT terapi til behandling af

 • Nervøsitet
 • Usikkerhed
 • Jalousi
 • Følelsesmæssige stress
 • Psykisk stress
 • Modløshed
 • Skyld
 • Skam
 • Ensomhedsfølelse
 • Forladthedsfølelse

Hvordan foregår Tankefeltterapi og EFT

Tankefeltterapi foregår på den måde, at jeg gennem samtale og spørgeteknik får dig til, at fokusere på det ubehag du oplever i forbindelse med det du gerne vil have hjælp til. Samtidig med dette stimulerer jeg dine meridianer (energibaner) med en let banken på forskellige traume punkter i en bestemt rækkefølge.

Gennem samtale, guidning, fokus og stimulering af dine energibaner, får du adgang til tænkehjernen, følehjernen og kropshjernen, samtidig med at jeg aktiverer forskellige traumepunkter i dit ansigt og på overkroppen i forhold til dit aktuelle problem.

Når vi arbejder på den måde vil du opleve en holistisk behandling, hvor vi inddrager de tre største intelligenser du har i dit system. Når din tænkehjerne, følehjerne og kropshjerne er i harmoni, opnår du en tilstand af mental ro uden forstyrrende tanker, en følelse af fred og en fysisk lethed i kroppen.

Tankefeltterapi kan enten foregå som online terapi, eller ved at vi mødes fysisk i mit terapilokale i Roskilde.

Se mine priser på tankefeltterapi her.

Book tid til en gratis afklarende samtale om hvordan tankefeltterapi eventuelt kan hjælpe dig

Du kan enten ringe til mig på tlf. 42 16 47 14 eller benytte dig af kontaktformularen nederst på siden, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24 timer.

Du er naturligvis også velkommen til at sende mig en mail på: michall@lifeconsulting.dk.

Certificeret tankefeltterapeut

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714