Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er effektiv til behandling af psykisk og fysisk ubehag i kroppen

Tankefeltterapi (TFT) er en holististisk og helhedsorienteret terapiform, der er hurtig, virksom og effektiv til behandling af forskellige former for angst, fobier, traumer, stress, negative følelser og andre former for fysisk og psykisk ubehag i kroppen.

Som tankefeltterapeut kan jeg hjælpe dig dig med, at behandle negative følelser, lav selvværdsfølelse, eksamensangst, præstationsangst, sygdomsangst, psykosomatiske stress symptomer, fobier af forskellig art, generthed, nervøsitet, usikkerhed, vrede, sorg, skyld og skam, modløshed, jalousi,  og mange andre følelser.

Jeg kombinerer tankefeltterapi med emotionel frigørelsesteknik (EFT), og hjælper dig trygt og nænsomt af med dit ubehag.

Der skal oftest ganske få behandlinger med tankefeltterapi til, at kurere en fobi eller andre former for ubehag, da tankefeltterapien går i dybden med problemet, og fjerner den dybereliggende årsag til, at du igen og igen bliver trigget ind i dit ubehag.

Med tankefeltterapi og EFT behandler jeg ikke bare dine symptomer og det der trigger dem. Jeg går i dybden og fjerner den dybereliggende årsag til de symptomer du oplever, uanset om det er angst, fobier, stress, usikkerhed, vrede eller lav selvværdsfølelse m.m, så de aldrig kommer til at genere dig igen.

Som uddannet og certificeret tankefeltterapeut hjælper dig med at få et godt liv i mental og fysisk balance med forøget livskvalitet og livsglæde.

Tankefeltterapi er godkendt som evidensbaseret metode i USA.

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er effektivt til, at forløse de fleste former for ubehag

Tankefeltterapi og EFT, der er den hurtigst voksende teknik i verden, er meget effektivt til, at forløse forskellige former for ubehag med deraf følgende psykiske og fysiske symptomer. Jeg anvender derfor ofte tankefeltterapi i forbindelse med behandling inden for psykoterapi.

Som professionel og certificeret Tankefeltterapeut hjælper jeg dig i sikre og trygge rammer af med dit problem og dine ubehag.

Få hjælp til behandling af

  • Nervøsitet
  • Usikkerhed
  • Jalousi
  • Følelsesmæssige stress
  • Psykisk stress
  • Modløshed
  • Skyld
  • Skam
  • Ensomhedsfølelse
  • Forladthedsfølelse

Hvordan foregår Tankefeltterapi og EFT

Tankefeltterapi foregår på den måde, at jeg gennem samtale og spørgeteknik får dig til, at fokusere på det ubehag du oplever i forbindelse med det du gerne vil have hjælp til. Samtidig med dette stimulerer jeg dine meridianer (energibaner) med en let banken på forskellige traume punkter i en bestemt rækkefølge.

Gennem samtale, fokus og stimulering af dine energibaner, får du adgang til tænkehjernen, følehjernen og kropshjernen.

Når vi arbejder på den måde vil du opleve en holistisk behandling, hvor vi inddrager de tre største intelligenser du har i dit system. Når din tænkehjerne, følehjerne og kropshjerne er i harmoni, opnår du en tilstand af mental ro uden forstyrrende tanker, en følelse af fred og en fysisk lethed i kroppen.

Tankefeltterapi kan enten foregå som online terapi, eller ved at vi mødes fysisk i mit terapilokale i Roskilde.

Se mine priser på tankefeltterapi her.

Hvis du vil vide mere om hvad tankefeltterapi er, kan du læse mere om det via nedenstående link.

Hvad er tankefeltterapi >>