Stress og svimmelhed

Stress og svimmelhed

Stress og svimmelhed kan hænge sammen, specielt hvis du har været stresset gennem længere tid, og ikke har fået gjort noget ved det. Derfor kan svimmelhed være et af de alvorlige stress symptomer.

Jeg oplever jævnligt, at de af mine kunder, der har været ramt af en alvorlig stressbelastning, oplever svimmelhed som et af deres stress symptomer.

Hvis du oplever svimmelhed, er det meget vigtigt, at du først og fremmest bliver undersøgt af din læge, for at udelukke andre årsager end stress.

Kan lægen ikke finde nogen årsager til din svimmelhed, kan årsagen med stor sandsynlighed skyldes stress.

Stress og svimmelhed – et stress symptom du skal tage alvorligt

Stress symptomer svimmelhedSvimmelhed er et stresssymptom du skal tage alvorligt. Svimmelhed i forbindelse med stress, kan opstå efter en lang periode med en vedvarende stressbelastning, der i værste fald kan medføre kronisk stress.

Stress og svimmelhed, kan skyldes udefra kommende årsager, eller det kan skyldes dine egne tanker i forhold til bekymringer eller grublerier m.fl. over forskellige ting.

Svimmelheden kan vise sig som en meget kraftig svimmelhed, eller som en lettere svimmelhed.

Udover svimmelheden, vil der i langt de fleste tilfælde også være andre symptomer som træthed, hukommelsesbesvær m.fl.

Det kan være meget forskelligt, hvordan vi hver i sær oplever følgevirkningerne af længere tids stressbelastning.

Nogle kan opleve vejrtrækningsproblemer, besvimelse, uforklarlige smerter forskellige steder på kroppen, kraftige spændinger i musklerne, spændinger bag øjnene, brystsmerter, nedsat immunforsvar og dermed meget modtagelige overfor infektioner m.fl.

Andre kan opleve svimmelhed som et af deres stress symptomer.følgevirkning af stress.

Hvis du oplever svimmelhed og det kan relateres til stress, er det vigtigt, at du får professionel hjælp til din stress hurtigst muligt.

Du kan læse mere om stress symptomer her.

 

Book GRATIS afklarende samtale om stress

 

Stress og svimmelhed hos en af mine tidligere kunder, som følge af lang tids stressbelastning

Sidste år havde jeg en kunde i et stresscoaching forløb, der var så medtaget af svimmelhed og træthed, at hun ikke selv var i stand til at køre bil, og måtte derfor have sin mand til, at køre hende hen til mig til vores første samtale.

Da vi mødtes til vores anden samtale var svimmelheden aftaget kraftigt, og min kunde var selv i stand til at køre bilen hen til mig.

Lidt over halvvejs i stress forløbet, var svimmelheden væk og min kunde havde fået mere energi. Hun var dog stadigvæk meget følsom overfor stresspåvirkninger, så der skulle ikke så meget til, før hun blev svimmel igen, dog ikke så voldsomt som det var i starten.

Efterhåndet som forløbet skred frem aftog svimmelheden mere og mere. Og da vi afsluttede forløbet var svimmelheden og de andre stress symptomer væk, og hun havde fået sin energi tilbage.

Ovenstående korte eksempel på stress og svimmelhed, er blot et ud af mange, hvor mine kunder har oplevet svimmelhed som følgevirkningerne af stress.

Vil du også gerne af med din svimmelhed og dine andre stress symptomer?

Hvis du oplever svimmelhed i større eller mindre grad, og din læge ikke kan finde nogen forklaring på hvorfor du er svimmel, vil jeg anbefale dig, at starte i et stressbehandlings forløb, så du kan komme af med din svimmelhed og dine andre stress symptomer en gang for alle.

Du kan læse mere om hvordan det foregår ved at klikke dig videre på knappen herunder.

Få behandlet din svimmelhed med stressbehandling

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714