Handelsbetingelser

Kurser, workshops og uddannelser

Når du har tilmeldt dig et kursus, workshop eller uddannelse modtager du med det samme en bekræftelse på din tilmelding.

Senest en uge efter din tilmelding, modtager du en velkomstmail samt en faktura for din deltagelse på kurset, workshoppen eller uddannelsen.

Betalingsbetingelser er 7 dage fra modtagelse af fakturaen.

Mulighed for betaling i rater

Hvis du ikke har mulighed for, at betale det fulde beløb på en gang, så er det muligt for dig, at indgå en afdragsordning uden ekstra omkostninger for dig. Kontakt os for yderligere information.

Afbuds og frameldingsbetingelser

Når du tilmelder dig et af vores kurser, workshops eller uddannelser er din tilmelding bindende og kan IKKE fortrydes, da det er en tjenesteydelse vedrørende et fritidstilbud med angivelse af en bestemt periode. Jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2, nr. 12.

Du er således ved din tilmelding forpligtet til, at betale den fulde pris for kurset, workshoppen eller uddannelsen.

Undtagelse fra ovenstående

Hvis du melder afbud / framelder dig det tilmeldte kursus, workshop eller uddannelse senest 30 dage før afholdelse af kurset, workshoppen eller uddannelsen, refunderer vi det indbetalte beløb.

Aflysning eller ændring af datoer

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser og uddannelser, hvis der er for få tilmeldinger til et kursus eller uddannelse. Vi forbeholder os ligeledes ret til, at ændre på de oplyste datoer, hvis der opstår sygdom hos en af vores undervisere.

1:1 Coaching og terapi sessioner samt 1:1 forløb

Afbud til en aftalt session/samtale skal meddeles senest 24 timer før aftalt tid. Ved senere afbud betales der for hele den aftalte session / samtale med mindre andet er aftalt.

Betalingsbetingelser

Ved enkelte coaching eller terapi sessioner / samtaler skal betaling ske kontant, eller via mobilepay efter endt session.

Ved indgåelse af personlige 1:1 forløb med mininum to samtaler og opefter, fremsendes der faktura efter første samtale.

Fakturaen er forfalden til betaling så snart du modtager den.

 

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Holbækvej 44 B
    4000 Roskilde
  • 4216 4714