Psykoterapi til behandling af stress

Psykoterapi mod stress er effektiv til behandling af de dybereliggende årsager til stress

Psykoterapi hos mig er en handlingsbaseret, oplevelsesorienteret og kropsorienteret form for psykoterapi, og er særlig effektiv til behandling af de dybereliggende årsager til stress. Jeg anvender en kombination af flere forskellige psykoterapeutiske terapiretninger, der tilpasses dig og den du er. Da det kan være meget forskelligt hvilke psykoterapeutiske metoder der virker for os hver i sær.

En psykoterapeut er specialist i livets udfordringer, som kan give anledning til følelsesmæssig stress. Og er herudover uddannet til, at hjælpe dig med psykiske og personlige udfordringer, som eksempelvis lavt selvværd, stress, angst, fobier, kriser, mobning, psykosomatiske stresssymptomer, gamle selvsaboterende følelser, tankemønstre og adfærdsmønstre.

Har du brug for hjælp til at komme videre med dit liv?

Lider du af følelsesmæssigt stress, og har du svært ved at komme videre i livet? Sidder du fast i gamle begrænsende overbevisninger og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, hvor du saboterer dig selv. Døjer du med lavt selvværd eller angst?. Har du psykosomatiske symptomer, fobier eller gamle traumer, som alt sammen er med til at stresse din krop, og dermed forhindrer dig i, at leve det liv du gerne vil leve, så kan psykoterapi hjælpe dig videre.

Med psykoterapeutisk hjælp til stressramte, får du et meningsfuldt liv med større livskvalitet og livsglæde. Et liv hvor du er i harmoni og balance med dig selv og dine omgivelser, uanset hvilke udfordringer og problematikker du står overfor i dit liv lige nu og her.

Relaterede sider
Psykoterapi Roskilde

Psykoterapi

Få et meningsfuldt liv i balance helt uden stress, og opnå større livsglæde og livskvalitet med psykoterapi.

Det kan psykoterapeutisk behandling hjælpe dig med

Psykoterapeutisk behandling med psykoterapi kan, udover stress, hjælpe dig med at få behandlet nedenstående problematikker og udfordringer.

Relaterede sider
Psykoterapi Roskilde

 • Selvsaboterende adfærdsmønstre.
 • Følelser.
 • Vrede / temperament.
 • Jalousi.
 • Livskriser som eksempelvis; skilsmisse, fyring, sygdom,
 • Sorg.
 • Parforholdsproblemer.
 • Lære at sætte grænser.
 • Psykosomatiske symptomer.

Hvordan foregår psykoterapi?

Psykoterapi foregår i mine lokaler i Roskilde som en fortrolig samtale mellem dig og mig. Det vil sige, at jeg naturligvis har tavshedspligt

Første gang vi mødes vil vi i fællesskab klarlægge hvad det er du helt præcis ønsker min hjælp til, og derefter lægge en plan for den videre behandling.

En kombination af samtale og effektive psykoterapeutiske metoder

De psykoterapeutiske samtaler foregår som en kombination af samtale og forskellige effektive terapeutiske metoder og teknikker, hvor jeg b.la. anvender NLP Terapi. Alle metoder er praktiske, oplevelsesorienteret og kropsbaseret teknikker, der hjælper dig med, at skabe de forandringer der skal til på et dybere plan. Dermed opnår du en varig ændring i forhold til de udfordringer og problematikker vi skal arbejde med i terapien.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvem du er som person, din baggrund og din historie og hvor du er i dit liv lige nu. Herudover vurderer jeg altid hvilke metoder der vil være mest virksom for dig. Da min tilgang i psykoterapien er, at hvis jeg skal behandle mennesker ens, skal jeg behandle dem forskelligt. Da det der virker på en person ikke nødvendigvis virker på en anden.

Metoder jeg arbejder med i psykoterapi til behandling af stress

Jeg benytter mig af flere forskellige terapiretninger inden for psykoterapi, da det ikke er alle metoder der virker lige godt på det enkelte menneske. Det afhænger dels af hvem du er, og hvilke problematikker vi skal arbejde med i terapien.

Herudover kan det også være meget forskelligt fra person til person, hvilke terapeutiske metoder vi er til hver i sær. I psykoterapien benytter jeg mig blandt andet af NLP terapi, tankefeltterapi, kognitiv adfærdsterapi samt metakognitiv terapi, som jeg er uddannet i. Ligesom jeg i nogle tilfælde anvender psykosomatisk terapi i forbindelse med psykoterapi.

I psykoterapien arbejder jeg endvidere med den tre delte hjerne, der udgør vores tænkehjerne (den nyeste del af hjernen), følehjerne (pattedyrshjernen) og kropshjernen (Reptilhjernen). Når vi i terapien kombinerer arbejdet med de tre hjerner, opnår du den mest effektive og varige effekt efter endt behandling.

Relaterede sider

Anvendelse af stressterapi i stresscoaching

Det siger en af mine tidligere kunder, som jeg har hjulpet tilbage til et liv med selvkærlighed og frihed

Mit forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til min stress og det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

- Kathrine Graakjær Jakobsen -

Medlem af foreningen af Danske Psykoterapeuter - FaDP

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714