Unge coaching

Coaching af unge mellem 15 og 25 år af erfaren ungecoach

Unge coaching er for dig, der er mellem 15 og 25 år, og som har brug for hjælp til, at tackle de udfordringer du står overfor som ung, i et samfund der er i konstant forandring.

Unge coachingSom ungecoach ved jeg, at der er mange ting du skal tage stilling til som ung i dag. Både i forhold til din skole, uddannelse, job og i forhold til dig selv, dine personlige udfordringer og din egen identitet.

Det er ikke nogen dans på roser at være ung i dag - tværtimod. Du lever i en verden der er i konstant forandring, hvor der stilles større og større krav til de unge. Ligesom der er en masse forskellige ting du skal tage stilling til som ung i dag.

Og tro mig, du er absolut ikke den eneste, der oplever mindre eller større problemer, der kan være rigtig svære, at løse selv.

Jeg oplever som ungecoach rigtig mange unge mennesker, der har det præcis ligesom dig. Og gennem de sidste par år er der flere og flere unge, der opsøger mig for, at få hjælp til de problemer og udfordringer de står overfor. Både i forhold til de unge selv og i forhold til de omgivelser de lever i.

Unge coaching - når du ønsker at skabe positive forandringer i dit liv

Unge coaching er for dig, der selv ønsker at skabe positive og varige forandringer i dit liv. Jeg hjælper dig som din ungecoach med, at tackle de problemer og udfordringer, som du oplever i dit liv lige nu og her ved hjælp af effektive metoder, teknikker og værktøjer, så du kan skabe det liv du ønsker for dig selv.

Som unge coach har jeg, udover min faglige uddannelse, en kæmpe stor livserfaring på mange forskellige planer, som jeg inddrager i min hjælp til dig. Det eneste det kræver er, at du selv er indstillet på, at arbejde med de problemer, udfordringer eller mål som du oplever. Det er dig, der bestemmer hvad vi skal arbejde med.

Er du i tvivl om hvad det helt præcis kan være, som er årsagen til, at du ikke trives, så hjælper jeg dig med, at finde frem til årsagen. Og hvad der er endnu vigtigere, hjælper jeg dig med, at finde ud af, hvordan du gerne vil have det skal være i stedet for, og hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være.

Jeg arbejder med en meget stor respekt for hvem du er, og hvor du kommer fra, da vi alle sammen har vores egen unikke "historie".  Jeg møder dig hvor du er, og sikrer dig nogle gode og trygge rammer.

Jeg er udover din ungecoach også din professionelle ven, mentor og støtte på din rejse hen i mod den ændring og forandring du ønsker, og jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Relaterede sider

Hjælp til sårbare unge >>>

Det kan jeg som ungecoach hjælpe dig med:

 • At styrke dit selvværd og selvtillid og genfinde dine indre styrker.
 • At fjerne de forhindringer der står i vejen for dig, så du kan komme videre med dit liv.
 • At skabe bedre trivsel og livskvalitet.
 • At styrke din mentale sundhed.
 • Valg af uddannelse eller job.
 • Mobning (offer eller mobber).
 • Vrede / temperament.
 • Stresscoaching unge
 • Eksamensangst
 • Præstationsangst.
 • Generthed og indesluttethed.
 • Ked af det hed, uden at du måske selv er klar over hvorfor.

 • Genfinde motivationen til at gennemføre din skole eller uddannelse.
 • Tomhedsfølelse.
 • Selvkritiske tanker, bekymringer, grublerier og tanker om hvad andre tænker om dig.
 • Problemer med forældre.
 • Genfinde livskvaliteten og livsglæden.
 • Løsninger til håndtering af Kæreste problemer
 • Genfinde motivationen og lysten til at gå i skole, eller fortsætte på den uddannelse du er i gang med.
 • At sætte mål for din skolegang, folkeskole, gymnasie eller anden uddannelse ud fra dine egne indre værdier og ønsker.
 • At løse konflikter og problemstillinger med forældre, lærere, venner/veninder eller kærester
 • At blive mere åben og turde sige mere i klassen og blandt venner/veninder
 • At kunne sige fra overfor andre, sætte grænser og have det godt med det

Som ungecoach hjælper jeg dig med at fjerne årsagerne til dine problemer

Tit og ofte er det ikke kun en enkelt problemstilling du oplever som ung. Der er som regel flere og meget ofte hænger de sammen.

For at opnå den bedste mulige effekt i forbindelse med unge coaching, er det vigtigt at vi ikke bare behandler / arbejder med symptomerne som eksempelvis kan være jalousien, vreden, angsten eller selvværdet m.lf., men kommer helt ned og arbejder med årsagen til det der giver dig problemerne.

Udover ungecoach er jeg også unge terapeut, hvilket er en fordel for dig, når coaching alene ikke er nok til, at ændre på de dybereliggende årsager der ligger til grund for dine problemer og udfordringer. Her er en kombination af unge coaching og unge terapi en særlig effektive metode til, at sikre dig varige forandringer efter endt coaching forløb.

Du opnår en stor og vedvarende effekt efter endt coachingforløb
Når vi ændrer og fjerner årsagerne til dine problemer, opnår du den størst mulige og vedvarende effekt efter endt coachingforløb. I modsat fald vil der nemlig være stor sandsynlighed for, at problemet vender tilbage.

Som udgangspunkt anbefaler jeg altid et unge coaching forløb bestående 3 - 5 sessioner og i nogle tilfælde flere. Det afhænger af hvor omfattende det vi skal arbejde med i coachingen er.

Når vi fjerner årsagerne til dine problemer og udfordringer, så sker der varige og positive forandringer i dit liv

Kontakt mig og hør nærmere om dine muligheder med Unge Coaching

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14

Eller udfyld nedenstående kontakformular og jeg kontakter dig.

Unge coaching
Unge coaching

Bedre selvværd for unge

Læs mere om dine muligheder for at få et bedre selvværd

Bedre selvværd

hjælp til unge med stress

Hjælp til stress

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp til stress.

Hjælp til stress

Hjælp til lavt selvværd

Selvværdskursus

Selvværdskursus for unge og voksne. Læs mere om kurset herunder.

Selvværdskursus