Stressbehandling

Effektiv behandling af stress af Certificeret stressbehandler og stressterapeut

Stressbehandling til behandling af stress består af effektive stress behandlingsmetoder, der hjælper stressramte i alle stress faser af med deres stress igen. Med stressbehandling får du et personligt og individuelt tilpasset behandlingsforløb af en certificeret stressbehandler og stress terapeut.

Som stressbehandler hjælper jeg dig i din stressbehandling helt af med din stress. Jeg anvender evidensbaserede behandlingsmetoder og teknikker, der er specielt udviklet til behandling af stressramte i alle stadier og belastningsgrader.

Behandling af stress sker efter en specifik behandlingsplan og struktur

Behandling af stress hos mig sker efter en nøje udvalgt behandlingsplan og struktur, hvor der tages udgangspunkt i de stresssymptomer den stressramte har, samt de årsager der er til stressbelastningen. Samtidig tages der udgangspunkt i den stressramtes personlighedstype og de personmæssige årsager der til stressen.

Der udarbejdes i forbindelse med den første samtale en stress test samt en persontypetest med stress og belastningsprofil. Stresstesten og persontypetesten i kombination med en sundhedsfaglig vurdering, danner grundlag for den behandlingsplan der udarbejdes til brug for, at hjælpe den stressramte bedst muligt, så han eller hun kommer helt af med sin stress og efterfølgende er i stand til selv, at forebygge og tackle fremtidig stress.

Effektiv behandling af stress består af

 • En individuelt tilpasset stressbehandling til den stressramte.
 • At få et liv i fysisk og mental balance.
 • At få dit liv tilbage med energi, overskud og livsglæde.
 • Praktiske metoder og teknikker, som du kan tage i brug med det samme.
 • Værktøjer og metoder til afstressning, stressforebyggelse og håndtering af stress.
 • En behandlingsmetode, der får dig hurtigst muligt tilbage på arbejde igen.
 • En holdbar og vedvarende effekt, så du aldrig bliver ramt af stress igen.

Hvad er stressbehandling?

Stressbehandling er en behandlingsmetode til stress, der består af en kombination af stresscoaching, mentaltræning, metakognitive og kognitive metoder samt mindfulness baseret stress reduktion.  I nogle tilfælde anvender jeg endvidere NADA Akupunktur samt terapeutiske metoder og teknikker.

De terapeutiske metoder og teknikker der anvendes til behandling af stress, består af en kombination af neuropsykologi, NLP terapi og Tankefelt terapi. Disse metoder er særlig effektivt, når din stress bunder i dybere liggende årsager, som kan skyldes dine ubevidste vane- og handlemønstre, dine overbevisninger og lavt selvværd.

Behandling af stress foregår som et individuelt, struktureret og målrettet behandlingsforløb og består af syv samtaler, fordelt over en periode på 12 uger. I din stressbehandling er der fokus på, at afhjælpe din stress, samt finde frem til dine egentlige stressårsager og hvordan du reagerer på og håndterer dem. Herefter får du hjælp til, at fjerne og ændre på de årsager, der ligger til grund for din stress.

Stress behandlingen er endvidere handlingsorienteret, hvilket vil sige, at du imellem vores samtaler, skal træne og øve de forskellige metoder og teknikker vi arbejder med i forbindelse med din stressbehandling.

At træne og øve metoderne og teknikkerne mellem vores samtaler, har den absolut største effekt, når du skal af med din stress og samtidig lære stresshåndtering i sin mest effektive form.

Stressbehandling

Hvis du er sygemeldt med stress fra din arbejdsplads, får du i forbindelse med din stressbehandling også vejledning i, hvornår det er hensigtsmæssigt, at starte på arbejde igen.

Du vil endvidere få lavet en indslusnings plan for den bedst mulige opstartsfase, som sikrer dig, at du ikke starter for hurtigt op. Indslusnings planen kan du præsentere for din arbejdsgiver.

Hvornår har du brug for stressbehandling

Hvis du har en middel eller alvorlig stressbelastning, eller er sygemeldt med kronisk stress fra din arbejdsplads, har du i de fleste tilfælde brug for stressbehandling.

Nedenstående stress symptomer er tegn på, at du har stress, og har brug for professionel hjælp fra en stressbehandler.

Symptomer på en middel stressbelastning

 • Søvnløshed / svært ved at falde i søvn eller sove igennem
 • Træthed
 • Tankemylder
 • Indre uro
 • Irritabel
 • Lettere til tårer
 • Tavs og indadvendt
 • Indre modstand mod at gøre ting
 • Trykken for brystet
 • Lav selvfølelse

Symptomer på en alvorlig stressbelastning

 • Aggressiv
 • Hukommelsesproblemer
 • Uforklarlige smerter
 • Svimmelhed
 • Vejrtrækningsproblemer
 • Fraværende
 • Fordøjelsesproblemer / Maveproblemer
 • Diarre
 • Angst
 • Mindre social

Hvem kan få stressbehandling

Stressbehandling er som udgangspunkt for dig der har fået stress, og ønsker professionel hjælp til at komme af med din stress igen.

Når du starter i stressbehandling hos mig, starter du i et individuelt stressbehandlingsforløb, der tilpasses lige præcis dig og din situation. 

Stressbehandling hos mig erstatter behandling hos psykolog eller terapeut og egner sig til psykiske raske mennesker, der har udviklet en middel stressbelastning, en alvorlig stresssbelastning, herunder kronisk stress. Stressbehandling er også for dig, der eventuelt har udviklet stressrelateret angst.

Det koster stressbehandling

Prisen for stressbehandling er inkl. 7 samtaler af 1-1,5 times varighed Kr. 6.975,- inkl. moms for private. For virksomheder tillægges prisen 25 % moms.

Du får under forløbet løbende udleveret øvelser, teknikker, værktøjer og øvrigt materiale, der er en del af dit stressbehandlingsforløb.

Prisen er inkl. en ekstra livline, hvor du har mulighed for at ringe eller skrive til mig, hvis du har brug for hjælp, støtte og vejledning mellem vores samtaler. (Værdi kr. 1350,-)

Jeg tilbyder stressbehandling i København og stressbehandling i Roskilde fra skønne stressfri lokaler.

Få hjælp til stressbehandling

GRATIS telefonsamtale, hvor vi finder ud af om stressbehandling er den rette hjælp for dig.

Ring på Tlf. 42 16 47 14

Eller kontakt mig online, og jeg kontakter dig inden for 24 timer.

Kontakt mig vedrørende stressbehandling

Få effektiv struktureret, målrettet og individuel hjælp til behandling af stress.

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24. timer.

Stressscoaching

Det siger Camilla om min stressbehandling

Jeg har virkelig fået øjnene op for, at jeg kan ændre mig og havde i sommers aldrig troet på, at jeg ville blive rask igen.

Jeg er, efter at have fået behandling af min stress hos Michall fra Lifeconsulting, blevet rask og er kommet af med min stress og angst.

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig.

Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er.

Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Jeg er, efter min stressbehandling hos Michall, fri af min stress og angst.

Jeg ved hvordan jeg skal tackle fremtidige situationer, så jeg aldrig nogensinde bliver så stresset igen, at det går ud over mit liv og helbred.

- Camilla Petersen, 27 år -

 

 

Se flere kundeudtalelser her