Terapi lavt selvværd

Få effektiv terapi mod lavt selvværd og få et godt og styrket selvværd

Terapi selvværdTerapi mod lavt selvværd er et effektivt og målrettet terapeutisk forløb, hvor jeg som din selvværds terapeut hjælper dig med, at opbygge et solidt og godt selvværd med forøget livsglæde og livskvalitet.

Med terapi til lavt selvværd, hvor jeg både anvender kognitiv terapi, NLP Terapi og Metakognitiv terapi, får du et effektivt og evidensbaseret terapiforløb, der er specielt egnet til, at arbejde med lavt selvværd, herunder skyld og skam, som er den store og medvirkende årsag til et lavt og dårligt selvværd.

Har du selvkritiske tanker, tanker om hvad andre tænker og mener om dig, har svært ved at sætte grænser eller sige til og fra, har oplevelsen af en lav selvfølelse, har svært ved at begå dig i sociale sammenhænge, har følelsen af ikke at være god nok eller dygtig nok, eller måske har du svært ved give udtryk for dine meninger og holdninger, så kan det betyde at du har et lavt selvværd.

Når du har lavt selvværd påvirker det din livskvalitet, din mentale sundhed og din glæde og trivsel i negativ retning. Derfor er det vigtigt, at du får hjælp til at styrke dit selvværd, så du kan få et sundt og godt liv i mental og fysisk balance med større livsglæde og forbedret livskvalitet.

Som din selvværds terapeut og psykoterapeut behandler jeg alle aspekter af dit lave selvværd. Herunder de dybere liggende og følelsesmæssige årsager der er medvirkende til påvirkning af dit selvværd i negativ retning. Når vi fjerner og ændrer på de årsager der er til dit lave selvværd, vil du med det samme opleve følelsen af et godt og boostet selvværd, og dermed en større selvkærlighed til dig selv.

Hvem kan få terapi mod lavt selvværd

Terapi mod lavt selvværd er for alle der har brug for hjælp til lavt selvværd.

Det gælder både unge og det gælder voksne mænd og kvinder med lavt selvværd. Hvis du som ung eller voksen har flere af nedenstående symptomer på lavt selvværd, så er terapi mod lavt selvværd en effektiv og holdbar metode, der hjælper dig med, at få et bedre og styrket selvværd.

 • En underliggende følelse af ikke at være god nok.
 • Selvkritiske tanker og selvnedvurdering.
 • Nervøsitet når du skal præstere overfor andre.
 • Tanker om hvad andre tænker og mener om dig.
 • Et overdrevent behov for anerkendelse.
 • Usikkerhed, nervøsitet eller angst i sociale sammenhænge.
 • Tristhed og indesluttethed.
 • Holder igen med dine egne meninger og holdninger.
 • En underliggende følelse af ikke at høre til.
 • En følelse af  ikke at slå til.

 • En underliggende følelse af skyld og skam.
 • Selvsaboterende destruktive adfærdsmønstre.
 • En indadrettet vrede mod sig selv.
 • Udadrettet vrede mod andre.
 • Pleaser eller flinkeskole, hvor du lever dit liv ud fra hvad andre forventer af dig.
 • Ikke god til at sætte dine egne grænser overfor andre.
 • Ikke god til at sige fra.
 • En underliggende følelse af, at det er din skyld.
 • Bryder dig ikke om at være i centrum.

Hvordan foregår terapi mod lavt selvværd i praksis?

Terapien mod lavt selvværd hos mig foregår i rolige og trygge rammer som en professionel interaktion i mellem dig og mig. Jeg møder dig hvor du er og med stor respekt for dig og din  baggrund. Du vil opleve et ligeværdigt og nærværende forløb under hele forløbet.

Når vi arbejder terapeutisk med dit selvværd foregår det lidt som en "stille og rolig sejltur" på vandet. Jeg anvender dels samtale terapi samt handlingsbaseret og oplevelsesorienteret terapi når vi arbejder med dit selvværd.

Vi fjerner og ændrer stille og roligt på årsagerne til dit lave selvværd, både de følelsesmæssige, tankemæssige og adfærdsmæssige årsager. For samtidig at bygger et nyt og stærkt rodnet op, så du undervejs i forløbet mærker og oplever et bedre og bedre selvværd.

Som en del af integrationen og fastholdelse af dit selvværd anvender jeg også effektiv og målrettet coaching i vores terapi sessioner. Dette sikrer dig en fortsat styrkelse af dit selvværd efter endt terapiforløb.

Du vil undervejs i forløbet også få udleveret diverse øvelser og teknikker, som du skal integrere og praktiserer mellem vores sessioner. På den måde vil du også opleve at dit selvværd gradvist bedres mellem vores terapi sessioner.

Jeg har gennem de sidste 10 år haft unge i terapi og voksne i terapi. Så jeg har udover min professionelle baggrund også en stor og praktisk erfaring i at arbejde med unge og voksne.

Øvrige muligheder for terapi for både voksne og unge

Læs mere om mine øvrige terapiforløb her >>

Invester i et bedre selvværd

Når du investerer i et bedre selvværd, investerer du i dit eget liv og dermed en bedre fremtid.

Din investering i forløbet "Et bedre selvværd", er inkl. 5 samtaler a 60 minutters varighed (Første samtale 90 minutter)

Kr. 5.975,- inkl. moms.

Herudover får du materiale og værktøjer samt mulighed for, at kontakte mig telefonisk. pr. sms eller mail mellem vores samtaler.

Selvværds coach Michall Winkler

Få et godt og styrket selvværd

Kom i gang inden for 1-2 uger

Udfyld nedenstående kontaktformular (helt uforpligtende) hvorefter jeg kontakter dig.

Eller ring til mig på 42 16 47 14 såfremt du har spørgsmål til forløbet eller andre spørgsmål om selvværd.

Bedre selvværd voksne

Lifeconsulting Roskilde

Stressklinik og uddannelsescenter
Konsultation
Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

Tlf: 42 16 47 14
Email: Michall@lifeconsulting.dk
CVR nr: 34844070

Lifeconsulting København

Lokal stresscoach København
Lifeconsulting
Valbygårdsvej 64 A
2500 Valby

Lifeconsulting Specialister i stresscoaching, selvværd og personlig udvikling