Online Stresscoaching

Personlig 1:1 online stresscoaching af Certificeret Stresscoach, hvor du sidder derhjemme

Online stresscoaching er for dig, der enten bor for langt væk til, at du kan komme til Roskilde eller København. Og for dig, der af andre årsager har det bedst med, at sidde derhjemme og modtage stresscoaching online.

Online stresscoaching er for unge og voksne, herunder medarbejdere i private og offentlige virksomheder, der er stressramte og har udviklet en middel eller alvorlig stressbelastning, og ønsker professionel hjælp til, at komme af med stressen igen.

I online stresscoaching arbejder vi med afhjælpning af din nuværende stressbelastning. Og vi arbejder med, at lære dig hvordan du forebygger og håndterer fremtidig stress fra dit arbejdsliv og dit privatliv.

Online stresscoaching består af i alt 7 sessioner af 60 - 75 minutters varighed, fordelt over en periode på 10 - 12 uger. De første 3-4 gange mødes vi online med ca. en uges mellemrum. Herefter mødes vi online ca. en gang hver 14. dag.

Uanset om du foretrækker online stresscoaching eller stresscoaching, hvor vi mødes fysisk, så er indholdet i forløbet det samme. Den eneste forskel er, at du sidder derhjemme eller på din arbejdsplads, og jeg sidder hjemme i Roskilde.

Du har mulighed for at få hjælp til din stress med online stresscoaching med mig som din stresscoach, uanset hvor i Danmark du bor. Det eneste det kræver er, at du har en internet bredbåndsforbindelse.

- En tilstand uden stress, er en tilstand af perfekt helbred -

Online stresscoaching Michall Winkler

Online Stresscoaching med
Michall Winkler
Certificeret Master Stresscoach

Sådan foregår online stresscoaching

Online stresscoaching er en 1:1 session mellem dig og mig, hvor den eneste forskel på din stresscoaching er, at vi mødes online i stedet for fysisk.

Online stresscoaching foregår via et online system, der hedder Zoom. Zoom er ligesom Skype, men er en meget mere sikker forbindelse, og er specielt udviklet til møder, samtaler og sessioner online.

Jeg ringer til dig på din telefon den dag og det tidspunkt vi har aftalt for vores sessioner, og så guider jeg dig nænsomt og sikkert ind i online systemet Zoom, hvor vores sessioner foregår.

De forskellige metoder og teknikker du lærer til afstressning, forebyggelse og håndtering af stress, vil foregå på samme måde som, hvis vi havde en session fysisk.

Efter hver session vil jeg løbende sender dig øvelser, metoder og teknikker, som du skal øve, træne og praktisere i mellem vores sessioner og samtaler.

Forudsætning for at kunne modtage stresscoaching online er:

  • At du har en internetforbindelse.
  • At du har et webkamera, så du kan se mig og de metoder og teknikker jeg løbende instruerer og underviser dig i.
  • At du har en mikrofon, så jeg kan høre dig.
  • At du har højtalere eller et headset, så du kan høre mig.

 

Pris og betingelser for online stresscoaching

Prisen for online stresscoaching inkl. 7 sessioner af 60 - 75 minutters varighed er Kr. 7.975,-

Prisen er inkl. moms for private. (Virksomheder tillægges 25 % moms).

Herudover får du løbende tilsendt diverse materialer i forbindelse med dit stresscoaching forløb. Prisen indeholder endvidere en gratis livline, hvor du har mulighed for, at skrive eller ringe til mig i mellem vores samtaler.

Du kan læse mere om hvad stresscoaching er, og hvad det indeholder via nedenstående link.

Stresscoaching >>>

Online stresscoaching

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714