Lifecoaching

Find din retning i livet, og skab det liv du virkelig ønsker dig med life coaching

Lifecoaching, som på dansk kan oversættes direkte til livs coaching, er for dig der savner et meningsfuldt liv, og måske er kørt fast i "hamsterhjulet".

Det kan være i forhold til dit job eller privatliv, hvor der igen kan ligge en række underliggende temaer der gør, at du ikke er tilfreds med det liv du lever i dag.

I lifecoaching hjælper jeg dig, som din lifecoach med, at skabe det liv du virkelig ønsker dig. En forudsætning er dog, at du selv er parat til, at foretage de nødvendige ændringer, og er indstillet på, at arbejde med dig selv.

Vi har alle sammen nogle blinde punkter i vores liv som gør, at vi i forskellige områder af vores liv gang efter gang havner i den samme uønskede situation i vores arbejdsliv og i vores privatliv.

Life coaching eller personlig coaching er en enkel og virkningsfuld coaching metode.

Life coaching hjælper dig til at holde fokus på det, der er vigtigt i dit liv, og åbne op for de muligheder der kan hjælpe dig til, at overkomme dine hindringer, få brudt dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og skabe de forandringer der skal til, så du kan tage livet i din egen hånd og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv.

Lifecoaching, find din retning i livet

Få hjælp af Life coach til at finde din retning i livet, og skabe det liv du ønsker dig

Life coaching anvendes b.la. i forbindelse med

 • Slippe af med uhensigtsmæssige mønstre og vaner
 • Skabe positive forandringer i dit liv
 • Hjælp til at komme videre, når du sidder fastlåst i bestemte situationer
 • Manglende handlekraft i bestemt situationer
 • Nå dine mål og dermed føre dine drømme ud i livet
 • Blive bevidst om dine egne værdier i dine forskellige livsområder og leve efter dem
 • Styrke din mentale sundhed.
 • Har svært ved at sige fra i bestemte situationer
 • Unge Coaching
 • Bedre selvtillid og selvværd
 • NLP Coaching
 • Stresscoaching

Det siger en af mine tidligere kunder

Mit forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

- Kathrine Graakjær Jakobsen -

NLP og Enneagrammet - Effektive metoder til Life coaching

I Lifecoaching anvender jeg som din professionelle life coach b.la. NLP og min viden inden for Enneagrammet. Enneagrammet er et af de ældste psykologiske værktøjer, hvor vi finder vores eget og andres motiver de handlinger vi foretager os.

NLP og Enneagrammet er medvirkende til, at Life Coachingen foregår på flere niveauer, og dermed sikrer dig den bedst mulige forandring og udvikling i forhold til den problemstilling eller udfordring du kommer med.

Øvrige muligheder for coaching

Få et godt og styrket selvværd

Få et godt og styrket selvværd og genfind troen på dig selv og den du er.

Stresscoaching

Få hjælp til et liv uden stress med stresscoaching, og få større livskvalitet og livsglæde.

Unge coaching

Få hjælp til at tackle problemstillinger i en verden, der er i konstant forandring.