Lifecoaching

Skru op for livet med life coaching og skab det liv du virkelig ønsker dig

Lifecoaching, som på dansk kan oversættes direkte til livs coaching, er for dig der savner et meningsfuldt liv, og måske er kørt fast i "hamsterhjulet". Eller bare ikke trives med det liv du lever i dag.

Det kan være i forhold til dig selv, dit job eller dit privatliv, hvor der typisk ligger en række underliggende temaer der gør, at du ikke er tilfreds med det liv du lever i dag.

I lifecoaching hjælper jeg dig, som din lifecoach med, at skrue op for dit liv og skabe det liv du virkelig ønsker dig. En forudsætning er dog, at du selv er parat til, at foretage de nødvendige ændringer, og er indstillet på, at arbejde med dig selv.

Skru op for dit liv og opnå effektive og varige resultater med Lifecoaching

Life coaching eller personlig coaching er en enkel og virkningsfuld coaching metode, hvor jeg arbejder i dybden med dig og dine udfordringer i flere dimensioner, og dermed hjælper dig med at skabe en varig ændring i forhold til dine ønskede mål og resultater.

Life coaching hjælper dig til at holde fokus på det, der er vigtigt i dit liv, og åbner op for de muligheder der hjælper dig til, at overkomme dine hindringer, få brudt dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og skabe de forandringer der skal til, så du kan tage livet i din egen hånd og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv og det du ønsker i dit liv.

Life Coach Michall Winkler

Få hjælp af Life coach Michall Winkler til at skrue op for livet og skabe det liv du ønsker dig.

Life coaching anvendes b.la. i forbindelse med

 • Selvudvikling
 • Livsstilsændringer
 • Slippe af med uhensigtsmæssige mønstre og vaner
 • Skabe positive forandringer i dit liv
 • Hjælp til at komme videre, når du sidder fastlåst i bestemte situationer
 • Manglende handlekraft i bestemt situationer
 • Nå dine mål og dermed føre dine drømme ud i livet
 • Blive bevidst om dine egne værdier i dine forskellige livsområder og leve efter dem
 • Styrke din mentale sundhed.
 • Har svært ved at sige fra i bestemte situationer
 • Unge Coaching
 • Bedre selvtillid og selvværd
 • NLP Coaching
 • Stresscoaching

Lifecoaching

Find din retning i livet og skab det liv du ønsker dig

Det siger en af mine tidligere kunder

Mit forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

- Kathrine Graakjær Jakobsen -

Kontakt sections

Få en gratis opringning fra Michall og hør om dine muligheder for hjælp.

NLP og Enneagrammet - Effektive metoder til Life coaching

I Lifecoaching anvender jeg som din professionelle life coach b.la. NLP coaching og min ekspertise inden for Enneagrammet. Enneagrammet er et af de ældste psykologiske værktøjer, hvor du blandt andet finder dine egne og andres motiver til den eller de handlinger du foretager dig. Disse handlinger, eller mangel på samme, er sammen med dine andre ubevidste vanemønstre det der forhindrer dig i, at skabe det liv du virkelig ønsker dig.

NLP og Enneagram psykologien i relation til coaching er medvirkende til, at Life Coachingen foregår på flere niveauer, og dermed sikrer dig den bedst mulige forandring og udvikling i forhold til den problemstilling eller udfordring du kommer med, så du bliver i stand til, at skabe det liv du går og drømmer om.

Hver eneste morgen når du vågner får du en ny chance for at gøre hvad du vil og skabe det liv du ønsker dig. Det eneste der stopper dig er dig selv …

Det siger andre om min Life coaching

Placeholder Image

Isabella Aagaard

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjer til at komme ovenpå igen. Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for. Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod

Isabella Aagaard

Lifecoaching

Camilla Petersen

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Lifecoaching
Lifecoaching

Henrik Rabell

Jeg har brugt Michael som min personlige coach en del gange, og jeg kan varmt anbefale ham som personlig coach. Michael har masser af erfaring og empati, og han har eksempelvis coachet mig til at finde mit drømmejob. Han coacher med en varme og energi, der gør forløbet trygt – selv når du kommer i en periode med tvivl og udfordringer. Michael har et naturligt talent for at møde andre mennesker åbent og ærligt, og han er ikke mindst i stand til at overføre sit eget positive livssyn til andre mennesker.

Lifecoaching
Placeholder Image

Susanne Lundgreen

Kære Michall

Jeg havde fuldstændig tillid til dig fra start af og tvivlede slet ikke på, at jeg ville få det godt igen. Men at jeg fik det SÅ godt, havde jeg aldrig troet muligt – også selvom du sagde det 🙂 Det er ligesom om at nogen har fjernet de “vægte” jeg havde siddende om fødderne, benene, hofterne, maven, armene, nakken og hovedet, men som jeg slet ikke vidste jeg havde. Hvor trist det end lyder, kan jeg slet ikke huske at jeg har haft det så godt før! Men det er jo også fantastisk!

Susanne Lundgreen

Book tid til en gratis afklarende samtale

Øvrige muligheder for coaching

Tankefeltterapi

Få et godt og styrket selvværd

Få et godt og styrket selvværd og genfind troen på dig selv og den du er.

Selvværds coaching
Tankefeltterapi

Stresscoaching

Få hjælp til et liv uden stress med stresscoaching, og få større livskvalitet og livsglæde.

Stresscoaching
Tankefeltterapi

Unge coaching

Få hjælp til at tackle problemstillinger i en verden, der er i konstant forandring.

Unge coaching

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714