Psykoterapeut Roskilde

Få din livsglæde tilbage - Effektiv og holdbar behandling med individuel psykoterapi

Jeg er din lokale Psykoterapeut i Roskilde. Jeg tilbyder effektiv og handlingsorienteret psykoterapi og terapi til unge og voksne.

Jeg hjælper jeg dig via, effektiv og handlingsorienteret psykoterapi med, at genfinde din livsglæde og livskvalitet, så du opnår en styrket mental sundhed og et liv i mental og fysisk balance.

Som psykoterapeut er jeg også uddannet TFT terapeut, NLP terapeut og Psykosomatisk terapeut. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig der sidder fast i en livskrise eller har problemer med angst, fobier, stress, lavt selvværd, tristhed, meningsløshed, manglende livsglæde og livskvalitet.

Psykoterapi til livskriser, angst, stress, mistrivsel og lavt selvværd
Er du i en livskrise eller har du præstationsangst, social angst, dødsangst, angst for sygdom eller andre former for angst? Har du stress, psykosomatiske symptomer, forskellige former for følelsesmæssigt ubehag, lavt og dårligt selvværd, stress, manglende selvtillid, negative tanker, katastrofetanker eller selvkritiske tanker? Er du i kontakt med ensomhedsfølelse eller frygten for at blive ensom?

Så er du bestemt ikke alene. Det ved jeg fordi jeg som psykoterapeut har hjulpet flere hundrede mennesker, der har det lige præcis som dig, af med deres problemer og tilbage til et liv i mental og fysisk balance.

Behandling med individuel psykoterapi Roskilde

Behandlingen med psykoterapi, der er en særlig effektiv terapiform set i forhold til psykologbehandling, foregår som et individuelt tilpasset psykoterapeutisk forløb. Længden af forløbet afhænger af, hvad du gerne vil have hjælp til.

Et psykoterapeutisk forløb består af en kombination af særlige effektive psykoterapeutiske metoder, der er medvirkende til at skabe varige forandringer hos dig på et dybere plan. Jeg anvender typisk en kombination af handlingsorienteret terapi, oplevelsesorienteret terapi, kropsterapi, samtaleterapi og følelsesforløsende terapi.

Psykoterapeut Roskilde

Michall Winkler

Psykoterapeut og psykoterapi Roskilde

Psykoterapeutisk klinik
Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde
Tlf. 42 16 47 14

Lad dit smil ændre verden. Lad ALDRIG verden ændre dit smil.

Psykoterapi Roskilde til et liv i mental og psykisk balance

Med mig som din psykoterapeut hjælper jeg dig med få:

 • Behandlet dine problemer, temaer og udfordringer.
 • Fjernet og ændret på årsagerne til til dine problemer på et dybt psykologisk niveau.
 • Skabt positive og varige forandringer.
 • Styrket din mentale sundhed.
 • Et liv i mental, psykisk og fysisk balance.
 • Større livsglæde og bedre livskvalitet.
 • Et liv med overskud, energi og positive følelser.
 • Et liv der giver mening for dig.
 • En endnu større forståelse af dig selv og det fantastiske menneske du er.
 • Styrket dit personlige lederskab.
 • Din egen personlige "værktøjskasse" fyldt med effektive redskaber og metoder, som du kan anvende på dig selv.

De vigtigste fordele i et terapi forløb

Fordelene i et psykoterapeutisk forløb med mig som din terapeut er:

 • Du får øvelser og metoder mellem hver session, som du kan arbejde med og anvende på dig selv.
 • En ekstra livline, hvor du har mulighed for at kontakte mig pr. telefon, sms eller mail mellem vores sessioner, så der altid er hjælp at hente.
 • En nærværende og støttende psykoterapeut og terapeut, der møder dig i øjenhøjde og med stor respekt for dig og din baggrund.
 • Trygge og rolige rammer.
 • Et terapeutisk forløb der tilpasses og målrettes til lige præcis dig, den du er og din situation.
 • Sessioner af 60 - 75 minutters varighed.
 • Over 10 års praktisk og klinisk erfaring som terapeut.

Det kan jeg som din lokale psykoterapeut i Roskilde hjælpe dig med

 • Livskriser.
 • Dårligt selvværd og lav selvfølelse.
 • Følelsesmæssig stress.
 • Psykisk og fysisk stress.
 • Arbejdsstress og stress fra privatlivet
 • Stressterapi
 • Forløsning af gamle traumer.
 • Angst
 • Præstationsangst.
 • Fobier.
 • Mobning – Mobber eller offer.
 • Sårbarhed.
 • Meningsløshed.

Få din livsglæde og livskvalitet tilbage med effektiv og holdbar psykoterapi

De færreste mennesker går gennem livet uden at opleve udfordringer eller kriser i deres liv. Det kan være eksistentielle kriser, livskriser, følelsesmæssige problemer, parforholdsproblemer, skilsmisse, sorg eller psykosomatiske symptomer forårsaget af underliggende følelsesmæssige temaer.

Det påvirker din livskvalitet i nedadgående retning, og dermed din mentale sundhed.

Psykoterapi er en særlig effektiv terapiform, som hjælper dig med at afdække og behandle de årsager der er til dine problemer og udfordringer, så du kan få dit liv tilbage  i mental og fysisk balance med større livsglæde og bedre livskvalitet.

Tryg, nærværende og støttende psykoterapi i Roskilde

Jeg ved det kan være meget sårbart at gå i psykoterapi, og derfor lægger jeg stor vægt på at møde dig i øjenhøjde, skabe trygge rammer og være nærværende og støttende under hele dit terapiforløb.

De metoder jeg anvender i terapien tilpasses individuelt til dig og de problemer du gerne vil have hjælp til. Og er særlig effektive til, at forløse selv dybe traumer, livskriser og følelsesmæssige ubehag.

Hvordan foregår en behandling med psykoterapi

Psykoterapien foregår i rolige og trygge rammer i mine terapi lokaler i Roskilde. Som psykoterapeut følger jeg de etiske regler for psykoterapi hos Foreningen af Danske Psykoterapeuter og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Første gang vi mødes vil vi i fællesskab klarlægge hvad det er du helt præcis ønsker min hjælp til, og derefter lægge en plan for den videre behandling.

Psykoterapi er en kombination af samtale og effektive terapeutiske metoder

Behandlingen med psykoterapi foregår som en kombination af samtale og effektive terapeutiske metoder og teknikker, hvor jeg som psykoterapeut har fokus på det hele menneske. Du vil efter hver session får du øvelser og opgaver med, som du skal arbejde med indtil vi mødes næste gang.

Handlingsbaseret, følelsesforløsende og praktisk psykoterapi
Alle psykoterapeutiske metoder jeg anvender i terapien, er praktiske og oplevelsesorienterede metoder. Ligesom jeg under behandlingen har fokus på både din tænkehjerne, følehjerne og din kropshjerne, så du er sikker på, at få en helhedsorienteret og holistisk psykoterapeutisk behandling i forhold til de problemstillinger vi skal arbejde med og forløse. Dermed opnår du en varig og holdbar terapi efter endt behandling.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvem du er som person, din baggrund, din historie, og hvor du er i dit liv lige nu. Jeg møder dig i "øjenhøjde" og med stor respekt for dig og den du er.

Relaterede sider

Terapiforløb

Psykoterapi til stress

Psykoterapi til unge

Psykoterapi hos mig som din personlige psykoterapeut i Roskilde, erstatter traditionel psykolog behandling og har ofte en større og mere holdbar effekt efter endt terapeutisk behandling. Jeg arbejder i  psykoterapien på flere niveauer og anvender ofte effektive og fremadrettet coaching metoder som supplement til den psykoterapeutiske behandling, så du dermed er sikker på, at få implementeret de ting vi har arbejdet med i dit liv fremover.

Hvad koster det at gå i psykoterapi?

Herunder finde du mine priser på psykoterapi og psykoterapeutiske forløb.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig angående priser og de enkelte terapeutiske forløb jeg tilbyder.

Psykoterapi enkelt session af 60 - 75 minutters varighed 1.275 kr.

Psykoterapeutisk forløb på 5 sessioner af 60-75 minutters varighed koster 5.975 kr.

Psykoterapeutisk forløb på 10 sessioner af 60 - 75 minutters varighed koster 10.775 kr.

Alle forløb er inkl. en ekstra "livline", hvor du har mulighed for at ringe eller skrive til mig mellem vores sessioner.

Alle priser er inkl. moms for private og eksl. moms for virksomheder.

Psykoterapeutiske udviklingsforløb

Herunder kan du læse mere om nogle af de psykoterapeutiske udviklingsforløb som jeg også tilbyder.

Terapi mod lavt selvværd

Terapi mod lavt selvværd er et effektivt og målrettet terapeutisk forløb til dig der har lavt og dårligt selvværd.  Få hjælp til bedre selvværd.

Terapi mod lavt selvværd >>>

Unge terapi

Unge terapi er for dig der er ung og har brug for hjælp til lavt selvværd, stress, angst eller andre former for følelsesmæssigt ubehag.

Unge terapi >>>

Gruppeterapi for unge

Gruppe terapeutisk udviklingsforløb for unge mellem 17 og 25 år. Gruppeforløbet er for dig der har brug for hjælp til dine udfordringer.

Gruppe terapi unge >>>

Det siger en af mine tidligere kunder, som jeg har hjulpet tilbage til et liv med selvkærlighed og frihed

Mit  forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til min stress og det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

- Kathrine Graakjær Jakobsen -

Medlem af foreningen af danske psykoterapeuter

Kontakt mig vedrørende Psykoterapi i Roskilde

Få hjælp med effektiv og individuel psykoterapi af din lokale psykoterapeut i Roskilde.

Kontakt mig i dag og kom i gang med et psykoterapeutisk forløb inden for 2 uger.

Du kan ringe til mig på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24. timer.

Terapi

Her finder du min klinik

Lifeconsulting v/Michall Winkler

Psykoterapeut Roskilde
Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

Tlf. 42 16 47 14