Psykoterapeut Roskilde

Psykoterapi er målrettet og holdbar terapi, når du har brug for hjælp til livets udfordringer

Jeg er din personlige Psykoterapeut i Roskilde, og tilbyder effektiv og handlingsorienteret psykoterapi og terapi til unge og voksne.

Psykoterapi hos mig, er en kombination af kropsorienteret terapi og procesorienteret terapi, der tager afsæt i oplevelsesorienteret psykoterapi.

Som psykoterapeut arbejder jeg med en målrettet og resultatorienteret terapiform, set i forhold til traditionel psykologbehandling og andre terapeutiske retninger. Og er for dig der har brug for hjælp når livet gør ondt eller føles meningsløst, og når du samtidig ønsker at skabe varige og positive forandringer på et dybere plan.

Jeg hjælper jeg dig med, at genfinde din livsglæde og livskvalitet, så du opnår en styrket mental sundhed og et liv i mental og fysisk balance.

Psykoterapi er effektiv til behandling af livskriser, traumer angst, stress, mistrivsel og lavt selvværd
Befinder du dig i en livskrise, har du gamle uforløste traumer der påvirker dig selv og din dagligdag? Har du angst, som eksempelvis kan være præstationsangst, social angst, dødsangst, angst for sygdom eller andre former for angst?

Er du negativt påvirket af stress, psykosomatiske symptomer, forskellige former for følelsesmæssigt ubehag, lavt og dårligt selvværd, manglende selvtillid, katastrofetanker eller selvkritiske tanker? Har du en følelse af meningsløshed, eller at livet føles meningsløs i forhold til der hvor du er i dit liv i dag?

Så er psykoterapi en effektiv terapeutisk behandlingsmetode, hvor du får hjælp til, at få behandlet de problematikker og udfordringer som du døjer med i din dagligdag, så du kan få dit liv tilbage med større livsglæde og bedre livskvalitet.

 

Book en gratis afklarende samtale

Psykoterapeut Roskilde

Michall Winkler

Psykoterapi og psykoterapeut Roskilde

Psykoterapeutisk klinik
Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde
Tlf. 42 16 47 14

Lad dit smil ændre verden. Lad ALDRIG verden ændre dit smil.

Det kan jeg som psykoterapeut i Roskilde hjælpe dig med

Hvis du døjer med nogle af nedenstående problematikker, er psykoterapi en særlig effektiv behandlingsform, hvor du får professionel og resultatorienteret terapi til behandling af:

 • Livskriser.
 • Traumer.
 • Dårligt selvværd og lav selvfølelse.
 • Følelsesmæssig stress.
 • Psykisk og fysisk stress.
 • Arbejdsstress og stress fra privatlivet
 • Stressterapi
 • Angst
 • Præstationsangst.
 • Fobier.
 • Mobning – Mobber eller offer.
 • Sårbarhed.
 • Meningsløshed.

Psykoterapi - vejen til et liv i mental og psykisk balance

Som din psykoterapeut hjælper jeg dig med få:

 • Behandlet dine problemer, temaer og udfordringer.
 • Fjernet og ændret på årsagerne til til dine problemer på et dybt psykologisk niveau.
 • Skabt positive og varige forandringer.
 • Styrket din mentale sundhed.
 • Et liv i mental, psykisk og fysisk balance.
 • Større livsglæde og bedre livskvalitet.
 • Et liv med overskud, energi og positive følelser.
 • Et liv der giver mening for dig.
 • En endnu større forståelse af dig selv og det fantastiske menneske du er.
 • Styrket dit personlige lederskab.
 • Din egen personlige "værktøjskasse" fyldt med effektive redskaber og metoder, som du kan anvende på dig selv.

De vigtigste fordele i et terapi forløb

Fordelene i et psykoterapeutisk forløb med mig som din psykoterapeut er:

 • Du får øvelser og metoder mellem hver session, som du kan arbejde med og anvende på dig selv.
 • En ekstra livline, hvor du har mulighed for at kontakte mig pr. telefon, sms eller mail mellem vores sessioner, så der altid er hjælp at hente.
 • En nærværende og støttende psykoterapeut og terapeut, der møder dig i øjenhøjde og med stor respekt for dig og din baggrund.
 • Trygge og rolige rammer.
 • Et terapeutisk forløb der tilpasses og målrettes til lige præcis dig, den du er og din situation.
 • Sessioner af 60 - 75 minutters varighed.
 • Over 10 års praktisk og klinisk erfaring som terapeut.

Hvordan foregår en behandling med psykoterapi

Psykoterapien foregår i rolige og trygge rammer i mine terapi lokaler i Roskilde. Som psykoterapeut følger jeg de etiske regler for psykoterapi hos Foreningen af Danske Psykoterapeuter og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Første gang vi mødes vil vi i fællesskab afdække hvad det er du helt præcis ønsker min hjælp til, og derefter lægge en plan for den videre behandling.

I psykoterapien hjælper jeg dig med, at afdække og behandle de årsager der er til dine problemer og udfordringer, så du kan få dit liv tilbage igen. Et liv hvor du er i mental og fysisk balance med større livsglæde, bedre livskvalitet og en god mental sundhed.

Psykoterapien foregår som et individuelt tilpasset psykoterapeutisk forløb mellem dig og mig. Længden af forløbet afhænger af, hvad du gerne vil have hjælp til.

Psykoterapi er en kombination af samtale og effektive terapeutiske metoder

Behandlingen med psykoterapi foregår som en kombination af samtale og effektive terapeutiske metoder og teknikker, hvor jeg som psykoterapeut har fokus på det hele menneske. Du vil efter hver session får du øvelser og opgaver med, som du skal arbejde med indtil vi mødes næste gang.

Handlingsbaseret, følelsesforløsende og praktisk psykoterapi
Alle psykoterapeutiske metoder jeg anvender i terapien, er praktiske og oplevelsesorienterede metoder. Ligesom jeg under behandlingen har fokus på både din tænkehjerne, følehjerne og din kropshjerne, så du er sikker på, at få en helhedsorienteret og holistisk psykoterapeutisk behandling i forhold til de problemstillinger vi skal arbejde med og forløse. Dermed opnår du en varig og holdbar terapi efter endt behandling.

Jeg anvender typisk en kombination af handlingsorienteret terapi, oplevelsesorienteret terapi, kropsterapi, samtaleterapi og følelsesforløsende terapi, som kan være tankefeltterapi eller NLP terapi.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvem du er som person, din baggrund, din historie, og hvor du er i dit liv lige nu. Jeg møder dig i "øjenhøjde" og med stor respekt for dig og den du er.

Relaterede sider

Terapiforløb

Psykoterapi til stress

Psykoterapi til unge

Hvem kan få hjælp hos en psykoterapeut

Psykoterapi er som udgangspunkt både for unge og voksne. Både for dig der har et enkelt stående problem og for dig har flere forskellige problemstillinger, som du ønsker hjælp til.

Rigtig mange mennesker benytter sig med stor succes af terapi eller coaching, afhængig af hvilken problemstilling, der ønskes hjælp til. I mange tilfælde er en kombination af først terapi og derefter life coaching, den ultimative og mest effektive hjælp til et varigt og holdbart resultat efter endt terapeutisk behandling.

Psykoterapi er dog ikke for dig der har en psykiatrisk diagnose eller får nogle former for antipsykotisk medicin. Her vil jeg anbefale en psykolog eller psykiater. Alternativt kan du ringe til Psykiatrifondens rådgivning, som er gratis.

Psykoterapi hos mig som din personlige psykoterapeut i Roskilde, erstatter traditionel psykolog behandling og har ofte en større og mere holdbar effekt efter endt terapeutisk behandling. Jeg arbejder i  psykoterapien på flere niveauer og anvender ofte effektive og fremadrettet coaching metoder som supplement til den psykoterapeutiske behandling, så du dermed er sikker på, at få implementeret de ting vi har arbejdet med i dit liv fremover.

Kontakt sections

Få en gratis opringning fra Michall og hør om dine muligheder for hjælp.

Priser på psykoterapi i Roskilde

Herunder finde du mine priser på psykoterapi og psykoterapeutiske forløb, der foregår i min klinik i Roskilde.

Psykoterapi enkelt session af 60 - 75 minutters varighed 1.275 kr.

Psykoterapeutisk forløb på 5 sessioner af 60-75 minutters varighed koster 5.975 kr.

Psykoterapeutisk forløb på 10 sessioner af 60 - 75 minutters varighed koster 10.775 kr.

Alle forløb er inkl. en ekstra "livline", hvor du har mulighed for at ringe eller skrive til mig mellem vores sessioner.

Alle priser er inkl. moms for private og eksl. moms for virksomheder.

Book en gratis afklarende samtale

Det siger en af mine tidligere kunder, som jeg har hjulpet tilbage til et liv med selvkærlighed og frihed

Mit  forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til min stress og det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

- Kathrine Graakjær Jakobsen -

Medlem af foreningen af danske psykoterapeuter

Kontakt mig vedrørende Psykoterapi i Roskilde

Få hjælp med effektiv og individuel psykoterapi af din lokale psykoterapeut i Roskilde.

Kontakt mig i dag og kom i gang med et psykoterapeutisk forløb inden for 2 uger.

Du kan ringe til mig på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24. timer.

Terapi

Her finder du min klinik

Lifeconsulting v/Michall Winkler

Psykoterapeut Roskilde
Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

Tlf. 42 16 47 14