Psykoterapeut Roskilde

Få effektiv behandling med individuel psykoterapi i Roskilde

Jeg er Psykoterapeut i Roskilde og tilbyder psykoterapi til dig, som befinder sig i en livskrise, sidder fast i usunde vanemønstre, følelsesmæssige ubehag, døjer med tristhed, mistrivsel, eller på andre måder har "ondt" i livet og har brug for hjælp.

Psykoterapi, der enten kan bestå af individuel terapi eller gruppeterapi, kan hjælpe dig af med stress, lavt selvværd, angst, forbier, følelsesmæssigt ubehag forårsaget af forskellige problematikker i dit liv, samt andre former for mistrivsel.

Behandlingen med psykoterapi foregår som et psykoterapeutisk forløb, der tilpasses dig og de problemer du gerne vil have hjælp til.

De færreste mennesker går gennem livet uden at opleve udfordringer eller kriser i deres liv. Det kan være eksistentielle kriser, livskriser, følelsesmæssige problemer, parforholdsproblemer, skilsmisse, sorg eller psykosomatiske symptomer forårsaget af underliggende følelsesmæssige temaer.

Tit og ofte er man ikke selv klar over hvad årsagerne til problemerne er, og her er psykoterapien en særlig effektiv terapiform, som hjælper dig med at afdække og ændre på de årsager der er til dine problemer og udfordringer, så du kan få et liv i mental og fysisk balance med større livsglæde og bedre livskvalitet.

Jeg tilbyder effektiv og handlingsbaseret psykoterapi i Roskilde til unge og voksne.

Psykoterapeut Roskilde

Michall Winkler

Din lokale Psykoterapeut i Roskilde

Det kan jeg som psykoterapeut hjælpe dig med

Hvis du oplever en eller flere af nedenstående problematikker, så vil psykoterapi kunne hjælpe dig med at fjerne og ændre på årsagerne til de problemer og udfordringer du oplever. Samtidig vil jeg som psykoterapeut hjælpe dig med, at styrke din mentale sundhed samt genfinde din mentale og fysiske balance, så du opnår større livsglæde og forbedret livskvalitet.

 • Dårligt selvværd og lav selvfølelse.
 • Følelsesmæssig stress.
 • Psykisk og fysisk stress.
 • Arbejdsstress og stress fra privatlivet
 • Stressterapi
 • Forløsning af gamle traumer.
 • Angst
 • Præstationsangst.
 • Fobier.
 • Mobning – Mobber eller offer.
 • Sårbarhed.

Hvordan foregår en behandling med psykoterapi

Psykoterapien foregår i rolige og trygge rammer i mine terapi lokaler i Roskilde. Som psykoterapeut følger jeg de etiske regler hos Foreningen af Danske Psykoterapeuter og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Første gang vi mødes vil vi i fællesskab klarlægge hvad det er du helt præcis ønsker min hjælp til, og derefter lægge en plan for den videre behandling.

Psykoterapi er en kombination af samtale og effektive terapeutiske metoder

Behandlingen med psykoterapi foregår som en kombination af samtale og effektive terapeutiske metoder og teknikker, hvor jeg som psykoterapeut har fokus på det hele menneske.

Alle psykoterapeutiske metoder jeg anvender i terapien, er praktiske og oplevelsesorienterede metoder. Ligesom jeg under behandlingen har fokus på både din tænkehjerne, følehjerne og din kropshjerne, så du er sikker på, at få en helhedsorienteret og holistisk psykoterapeutisk behandling i forhold til de problemstillinger vi skal arbejde med og forløse. Dermed opnår du en varig og holdbar terapi efter endt behandling.

Nogle af de terapeutiske metoder jeg anvender i terapien er tankefeltterapi, NLP terapi, kognitiv terapi og Meta kognitiv terapi. Samt en række andre effektive metoder. Hvilke metoder jeg anvender afhænger af årsagen til dit problem og hvad jeg vurderer virker bedst for dig.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvem du er som person, din baggrund og din historie og hvor du er i dit liv lige nu. Jeg møder dig i "øjenhøjde" og med stor respekt for dig og den du er.

Det siger en af mine tidligere kunder, som jeg har hjulpet tilbage til et liv med selvkærlighed og frihed

Mit  forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til min stress og det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

- Kathrine Graakjær Jakobsen -