Psykoterapeut Roskilde

Psykoterapi og samtaleterapi af erfaren terapeut i Roskilde

Jeg er psykoterapeut i Roskilde og tilbyder individuel psykoterapi og samtaleterapi til dig der befinder sig i en livskrise, oplever meningsløshed, mistrivsel, identitetskrise, stress, lavt selvværd eller følelsesmæssigt ubehag.

Når livet gør ondt kan det ofte ende ud i en livskrise med følelsen af meningsløshed eller håbløshed i forhold til det liv du lever i dag. Konsekvenserne kan være stress, angst, identitetskriser, lavt selvværd, traumer eller generel mistrivsel. Her er psykoterapi og samtaleterapi en effektiv behandlingsmetode, der hjælper dig med at få det godt igen.

Hvis du kan genkende nogle af ovenstående problematikker, oplever følelsesmæssige ubehag i kroppen eller forskellige psykosomatiske symptomer (symptomer som din læge ikke kan finde en årsag til), så er kropsorienteret psykoterapi i kombination med samtale en effektiv terapeutisk behandling, hvor du får hjælp til forløsning og behandling af de blokeringer og årsager der ligger til grund for dit problem.

Få din livsglæde og livskvalitet tilbage med effektiv og holdbar psykoterapi
Jeg hjælper dig som psykoterapeut kort og godt med, at genfinde din livsglæde og livskvalitet, så du opnår en styrket mental sundhed, bedre trivsel og et liv i mental og fysisk balance.

Psykoterapi hos mig i Roskilde er en effektiv kombination af samtaleterapi, kropsorienteret terapi og procesorienteret terapi, der tager afsæt i oplevelsesorienteret psykoterapi.

Herudover benytter jeg mig også af metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi og NLP terapi i de tilfælde, hvor jeg skønner at du vil have gavn af dette i forhold til de problemstillinger vi arbejder med.

Som psykoterapeut i Roskilde arbejder jeg med en meget målrettet og resultatorienteret terapiform, set i forhold til traditionel psykologbehandling og andre terapeutiske retninger.

Tilskudsmuligheder til psykoterapi i Roskilde
Der gives desværre ikke tilskud til behandling hos en psykoterapeut i modsætning til behandling hos en autoriseret psykolog, hvor der findes forskellige tilskudsmuligheder afhængig af årsagen til det du søger tilskud til behandling for.

Relaterede sider
Gruppeterapi til unge

Book en gratis afklarende samtale

Psykoterapeut Roskilde

Michall Winkler

Psykoterapeut og psykoterapi Roskilde

Psykoterapeutisk klinik
Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde
Tlf. 42 16 47 14

Konsultation i Roskilde
Alle hverdage mellem kl. 9 og 16 efter aftale.

Behandling hos en psykoterapeut erstatter traditionel psykologbehandling

Behandling hos en psykoterapeut med psykoterapi, erstatter traditionel psykolog behandling, og har ofte en større og mere holdbar effekt efter endt terapeutisk behandling. Jeg arbejder i  psykoterapien på flere niveauer i forhold til din tænkehjerne, følehjerne og kropshjerne med afsæt i kropsorienteret og procesorienteret terapi set  i forhold til almindelig psykolog behandling. Jeg anvender endvidere effektive og fremadrettet coaching metoder som supplement til den psykoterapeutiske behandling, så du dermed er sikker på, at få solid og holdbar effekt efter endt behandling.

Få effektiv psykoterapi og terapeutisk behandling

Hvis du har nogle af nedenstående problematikker, er psykoterapi en særlig effektiv terapeutisk behandlingsform, hvor du får professionel og resultatorienteret hjælp af din lokale psykoterapeut i Roskilde

 • Livskriser.
 • Traumer.
 • Dårligt selvværd og lav selvfølelse.
 • Følelsesmæssig stress
 • Psykisk og fysisk stress.
 • Arbejdsstress og stress fra privatlivet
 • Stressterapi
 • Angst
 • Præstationsangst.
 • Fobier.
 • Mobning – Mobber eller offer.
 • Sårbarhed.
 • Meningsløshed.

Som psykoterapuet hjælper jeg dig med at få:

 • Behandlet dine problemer, temaer og udfordringer.
 • Fjernet og ændret på årsagerne til til dine problemer på et dybt psykologisk niveau.
 • Skabt positive og varige forandringer.
 • Styrket din mentale sundhed.
 • Et liv i mental, psykisk og fysisk balance.
 • Større livsglæde og bedre livskvalitet.
 • Et liv med overskud, energi og positive følelser.
 • Et liv der giver mening for dig.
 • En endnu større forståelse af dig selv og det fantastiske menneske du er.
 • Styrket dit personlige lederskab.
 • Din egen personlige "værktøjskasse" fyldt med effektive redskaber og metoder, som du kan anvende på dig selv.

De vigtigste fordele ved Psykoterapi hos mig:

 • Du får øvelser og metoder mellem hver session, som du kan arbejde med og anvende på dig selv.
 • En ekstra livline, hvor du har mulighed for at kontakte mig pr. telefon, sms eller mail mellem vores sessioner, så der altid er hjælp at hente.
 • En nærværende og støttende psykoterapeut og terapeut, der møder dig i øjenhøjde og med stor respekt for dig og din baggrund.
 • Trygge og rolige rammer.
 • Et terapeutisk forløb der tilpasses og målrettes til lige præcis dig, den du er og din situation.
 • Som psykoterapeut arbejder jeg med flere terapeutiske retninger, som jeg tilpasser dig og det du gerne vil have hjælp til.
 • Sessioner af 60 - 75 minutters varighed.
 • Over 10 års praktisk og klinisk erfaring som terapeut.

Som psykoterapeut er jeg også specialist i psykosomatiske symptomer

Som psykoterapeut er jeg også uddannet psykosomatisk terapeut og specialist i forløsning af de dybereliggende årsager til psykosomatiske symptomer,

Psykosomatiske symptomer, er symptomer som din læge ikke har kunne finde en årsag til, og hvor symptomerne handler om dybereliggende følelsesmæssige årsager i relation til det symptom du har.

Du kan læse mere om psykosomatiske symptomer her.

Hvordan foregår en behandling med psykoterapi

Psykoterapien foregår i rolige og trygge rammer i mine terapi lokaler i Roskilde. Som psykoterapeut følger jeg de etiske regler for psykoterapi hos Foreningen af Danske Psykoterapeuter og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Første gang vi mødes vil vi i fællesskab afdække hvad det er du helt præcis ønsker min hjælp til, og derefter lægge en plan for den videre behandling.

I psykoterapien hjælper jeg dig med, at afdække og behandle de årsager der er til dine problemer og udfordringer, så du kan få dit liv tilbage igen. Et liv hvor du er i mental og fysisk balance med større livsglæde, bedre livskvalitet og en god mental sundhed.

Psykoterapien foregår som et individuelt tilpasset psykoterapeutisk forløb mellem dig og mig. Længden af forløbet afhænger af, hvad du gerne vil have hjælp til.

Psykoterapi er en kombination af samtale og effektive terapeutiske metoder

Behandlingen med psykoterapi foregår som en kombination af samtale og effektive terapeutiske metoder og teknikker, hvor jeg som psykoterapeut har fokus på det hele menneske. Du vil efter hver session får du øvelser og opgaver med, som du skal arbejde med indtil vi mødes næste gang.

Handlingsbaseret, følelsesforløsende og praktisk psykoterapi
Alle psykoterapeutiske metoder jeg anvender i terapien, er praktiske og oplevelsesorienterede metoder. Ligesom jeg under behandlingen har fokus på både din tænkehjerne, følehjerne og din kropshjerne, så du er sikker på, at få en helhedsorienteret og holistisk psykoterapeutisk behandling i forhold til de problemstillinger vi skal arbejde med og forløse. Dermed opnår du en varig og holdbar terapi efter endt behandling.

Jeg anvender typisk en kombination af handlingsorienteret terapi, oplevelsesorienteret terapi, kropsterapi, samtaleterapi og følelsesforløsende terapi, som kan være tankefeltterapi eller NLP terapi.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvem du er som person, din baggrund, din historie, og hvor du er i dit liv lige nu. Jeg møder dig i "øjenhøjde" og med stor respekt for dig og den du er.

Relaterede sider

Terapiforløb

Psykoterapi til stress

Psykoterapi til unge

Hvem kan få hjælp hos en psykoterapeut

Psykoterapi er som udgangspunkt både for unge og voksne. Både for dig der har et enkelt stående problem og for dig har flere forskellige problemstillinger, som du ønsker hjælp til.

Rigtig mange mennesker benytter sig med stor succes af terapi eller coaching, afhængig af hvilken problemstilling, der ønskes hjælp til. I mange tilfælde er en kombination af først terapi og derefter life coaching, den ultimative og mest effektive hjælp til et varigt og holdbart resultat efter endt terapeutisk behandling.

Psykoterapi er dog ikke for dig der har en psykiatrisk diagnose eller får nogle former for antipsykotisk medicin. Her vil jeg anbefale en psykolog eller psykiater. Alternativt kan du ringe til Psykiatrifondens rådgivning, som er gratis.

Kontakt sections

Få en gratis opringning fra Michall og hør om dine muligheder for hjælp.

Priser på psykoterapi i Roskilde

Herunder finder du mine priser på psykoterapi og psykoterapeutiske forløb. Terapien kan enten foregå som online terapi eller ved fysisk fremmøde i mine terapi lokaler i Roskilde.

Psykoterapi enkelt session af 60 - 75 minutters varighed 1.275 kr.

Psykoterapeutisk forløb på 5 sessioner af 60-75 minutters varighed koster 5.975 kr.

Psykoterapeutisk forløb på 10 sessioner af 60 - 75 minutters varighed koster 10.775 kr.

Alle forløb er inkl. en ekstra "livline", hvor du har mulighed for at ringe eller skrive til mig mellem vores sessioner.

Jeg giver 10% rabat på ovenstående priser til unge under 25 år.

Alle priser er inkl. moms for private og eksl. moms for virksomheder.

Book en gratis afklarende samtale

Psykoterapi pris

Det siger en af mine tidligere kunder, som jeg har hjulpet tilbage til et liv med selvkærlighed og frihed

Mit  forløb hos Michall, har givet mig meget mere end jeg havde forstillet mig, inden jeg startede. Jeg havde en forventning om, at få hjælp til min stress og det aktuelle problem i mit liv og jeg havde svært ved at forstille mig, at lande et sted, hvor jeg selv kunne have styringen over mit kæmpe spind af tanker.

Jeg vil kalde mit forløb hos Michall, den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Jeg har fået min frihed tilbage. Retten til selv at vælge, hvem, hvad og hvornår og ikke mindst har jeg genfundet en selvkærlighed, jeg ikke har følt i mange år.

Friheden og retten har jo vistnok hele tiden været der og Michall viste mig, hvordan jeg tog den. Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg er tryg ved, hvad fremtiden i morgen, om en måned eller et år, bringer. For jeg ved, hvordan jeg håndtere de bump livet kan byde på, uden at mit hoved brænder sammen. Tak for det.

- Kathrine Graakjær Jakobsen -

Medlem af foreningen af Danske Psykoterapeuter - FaDP

Kontakt mig vedrørende Psykoterapi i Roskilde

Få hjælp med effektiv og individuel psykoterapi af din lokale psykoterapeut i Roskilde.

Kontakt mig i dag og kom i gang med et psykoterapeutisk forløb inden for 2 uger.

Du kan ringe til mig på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24 timer.

Terapi

Her finder du min klinik

Lifeconsulting v/Michall Winkler

Psykoterapeut Roskilde
Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

Tlf. 42 16 47 14