Hjælp til tankemylder

Få hjælp til at komme af med dit tankemylder og dine bekymringstanker

Har du tankemylder? Eller har du en tendens til at bekymre dig om alle mulige ting? Så er der en stor risiko for, at du ikke trives i din dagligdag og har en forringet livsglæde og livskvalitet.

Tankemylder er oftest et symptom på, at du enten er stresset eller har problemer med lavt selvværd.

Som udgangspunkt er der ikke noget i vejen med at bekymre sig, sålænge du kan gøre noget ved det du bekymrer dig om. Men hvis du bekymrer dig om alt muligt, som du ikke kan ændre på alligevel, så er der en stor risiko for, at du kan udvikle stress, angst, lavt selvværd eller depression. Ligesom dine unødige bekymringer også forringer din livsglæde, livskvalitet og forringer din mentale sundhed generelt.

Hjælp til tankemylder

Få hjælp til at slippe af med dit tankemylder og dine bekymringer

Vil du gerne slippe af med dit tankemylder eller dine bekymringer og dermed opnå en større livsglæde, forbedret livskvalitet og en styrket mental sundhed?

Så kan jeg hjælpe dig, så du kan tage styringen over dine egne tanker, så det ikke længere er tankerne der får lov til at styre dig.

Med et effektivt 1:1 forløb mellem dig og mig hjælper jeg dig af med dit tankemylder og dine bekymringer. Du vil lære simple og effektive metoder og teknikker som gør, at dine uhensigtsmæssige tankemønstre ikke længere får indflydelse på dig og dit liv.

Såfremt du ellerede er stresset, har fået lavt selvværd eller angst, så får du naturligsvis også hjælp til det.

Det kan også være, at du "bare" vil lære nogle gode metoder, værktøjer og strategier til at tage styringen over dine egne tanker. Og så er det naturligvis det vi har fokus på i forløbet.

Da der er forskellige dybereliggende årsager til, at vi har tendens til at overbekymre og omkring forskellige ting, hjælper dig i forløbet også med, at fjerne og ændre på disse årsager. Så du kan leve et liv uden dårlige og uhensigtsmæssige bekymringstanker.

Metoderne og teknikkerne jeg anvender til af blive fri af tankemylder og bekymringer

Afhængig af hvad der ligger til grund for, enten dit tankemylder eller bekymringer, så anvender jeg tit og ofte en kombination af flere forskellige metoder inden for den metakognitive terapi, kognitiv terapi, NLP terapi, tankefeltterapi eller ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Forløbet hjælp til tankemylder og bekymringer er for dig, der oplever nedenstående problemstillinger

Hjælp til tankemylder og bekymringer

  • Jeg bekymrer mig ofte over alle mulige ting, som jeg inderst inde godt ved, at jeg ikke kan gøre noget ved alligevel.
  • Jeg grubler eller spekulerer ofte over noget der er sket eller noget jeg har sagt i min fortid. Det kan være noget der skete for flere år siden, eller noget der skete for bare en time siden.
  • Jeg bekymrer mig eller grubler, spekulerer og analyserer tit og ofte fordi jeg muligvis tror på, at jeg kan finde en løsning på det jeg tænker på.
  • Jeg har en tendens til hele tiden, at tænke i “worst case” scenarier.
  • Jeg har ofte selvkritiske og negative tanker om mig selv og den jeg er.
  • Jeg tænker ofte negative eller selvkritiske tanker om det jeg gør. Det kan være i forbindelse med mit job, min uddannelse eller andre ting i mit privatliv.
  • Jeg har tit tanker om hvad andre mon tænker eller mener om mig.
  • Jeg har ofte angst tanker om forskellige ting. Det kan være angst for sygdom eller angst for, at gøre bestemte ting.
  • Jeg bruger ofte lang tid på mine tanker, og har svært ved at slippe dem igen.

Mange mennesker oplever ligesom dig, at have store problemer og udfordringer, når de fastholder sig selv i uhensigtsmæssige tankemønstre. Jeg ved det fordi, jeg oplever det stort set hver eneste gang hos de mennesker jeg hjælper med, at få styr på deres tanker. Og der bliver desværre flere og flere der oplever dette som et meget stort problem.

Når dine tanker får lov til, at kontrollere dig, resulterer det meget ofte i alvorlig stress, lavt selvværd, depression og angst.

Hjælp til stress

Hjælp til lavt selvværd

At kunne kontroller og styre sine egne tanker, er ensbetydende med større livsglæde

Når du bliver fri af dine tankers tyrani vil du opleve en markant større livsglæde. Du vil kunne frigøre en masse tid, være mere nærværende overfor dig selv og dine omgivelser. Du vil opleve en bedre søvn og en mærkbar energiforøgelse. Du vil være mere modstandsdygtig overfor stresspåvirkninger, og du vil i høj grad også opnå et bedre selvværd.

Hjælp til negative tanker

Rigtig mange mennesker, bruger flere timer om dagen på, at bekymre sig om alle mulige scenarier, ting m.fl., der aldrig nogensinde kommer til at ske. Nogle kan endda bruge en hel dag eller weekend på det.

Sådan foregår det

Jeg anvender oftest en kombination af nedenstående metoder, afhængig af, hvilke tankemønstre og temaer vi skal arbejde med.

Herudover afhænger det også af, hvad der vil virke bedst for lige præcis dig. I nogle tilfælde anvender jeg kun en af metoderne. Det er oftest meget individuelt fra person til person.

Forløbet foregår typisk over 3 - 5 samtaler, hvor du efter hver samtale får udleveret forskellige øvelser og teknikker, som du skal træne og praktisere i mellem vores samtaler.

 

- Enhver situation har ingen anden betydning, end det du tillægger det med din bevidste eller ubevidste tanke -

Få hjælp til dit tankemylder og dine bekymringer

Tankeforløb

bar