Gruppeterapi unge

Gruppeterapeutisk udviklingsforløb for unge mellem 17 og 25 år

Gruppeterapi for unge er et gruppeterapeutisk udviklingsforløb for dig, der ønsker at arbejde med de forskellige problemstillinger og udfordringer som du oplever som ung, i fælleskab med andre og ligesindede unge.

Gruppeterapi eller gruppeforløb, som du også kan kalde det, er for dig der er ung og har brug for hjælp til de problemer og udfordringer som du oplever i dit liv.

I gruppeforløbet, der består af 5-7 andre unge, udover dig, vil du møde ligesindede unge der har de samme udfordringer som dig og kæmper med nogenlunde de samme problemer i dagligdagen.

Herudover vil der i gruppeforløbet være en psykoterapeut og en unge coach, der har over 10 års terapeutisk erfaring i at arbejde med unge. Terapeuten styrer gruppeprocessen og hjælper deltagerne til i fælleskab, at løse den enkelte deltagers problemstilling og udfordring. Terapeuten vil endvidere anvende gruppe terapeutiske og coachende metoder og teknikker, der hjælper deltagerne til, at skabe varige og positive forandringer.

I terapigruppen arbejder vi både med den individuelle deltager, hvor de øvrige i gruppen gennem læring gennemgår en lignende proces. Og vi arbejder med hele gruppen med udgangspunk i det der sker her og nu, og relaterer det til det en eller flere de problemer som du har med i gruppen, og gerne vil arbejde med.

Gruppeterapi unge

I gruppeterapien møder du andre unge med ligesindede problematikker som dig selv. Oplev fællesskab og vær sammen om, at få de effektive redskaber til at håndtere jeres individuelle udfordringer.

Problematikker og udfordringer som vi arbejder med i gruppeforløbet

 • Selvværd og selvværdsproblematikker.
 • At sætte grænser og respektere sig selv.
 • Selvkritiske tanker og tanker om hvad andre mener og tænker om mig.
 • Usikkerhed på sig selv og sit eget værd.
 • Begå sig i sociale sammenhænge.
 • Følelsesmæssige ubehag.
 • Præstationsangst.
 • Manglende tro på dig selv og dit eget værd.

Hver dag når du vågner får du en ny chance for at være gøre hvad du vil, og være den du vil være.

Den eneste der stopper dig  er dig selv!

Gruppeterapi unge

Fordele ved at deltage i gruppeterapi sammen med andre unge

Udover de problemstillinger og udfordringer du vil have hjælp til, er der også en økonomisk fordel for dig at deltage i et gruppeforløb. Det er en del billigere at gå i et gruppeforløb frem for i et individuelt terapiforløb.

I et gruppeforløb får du samtidig mulighed for, at undersøge dine relationer til andre, da samværet i gruppen på mange områder minder om dit liv uden for gruppen. De andre deltagere i gruppen er dermed med til, at blive klogere på dig selv, blive beriget og forandret i positiv retning videre ud i livet.

Gruppeterapi er effektiv forandringsarbejde

Forskning viser, at gruppeterapi er ligeså effektivt som individuel terapi, og du får derfor ligeså stort udbytte af et gruppeforløb. Der bliver naturligvis taget hensyn til den enkelte deltager i gruppen, ligesom alle har tavshedspligt i forhold til det vi taler om og arbejder med undervejs i forløbet.

Hvornår foregår det og hvad koster det?

Vi mødes i gruppen hver anden onsdag fra kl. 17 - 20. Gruppen er på maks 8 deltagere samt minimum 1 erfaren unge terapeut. Der vil være løbende optagelse i gruppen så snart der er en ledig plads.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714