Stresscoaching

Praktisk og målrettet hjælp til stress af stresscoach

Stresscoaching udført af en stresscoach, er et praktisk, struktureret, målrettet og handlingsorienteret stressforløb, der er specielt udviklet til behandling af stress i alle stadier og belastningsgrader.

Stresscoaching er en effektiv metode mod stress, hvor du både får hjælp til, at komme af med din stress og hjælp til at forebygge og håndtere stress på dit arbejde og i dit privatliv. Herudover har jeg som din stresscoach fokus på, at ændre på årsagerne til det der har givet dig stress. Når vi i ændrer på årsagerne forsvinder dine stress symptomer igen.

Uanset om du har fået alvorlig stress og måske er blevet sygemeldt fra din arbejdsplads. Eller om du har en moderat stressbelastning og er ved at udvikle stress, så er stresscoaching, der udføres af en certificeret stresscoach, den mest effektive hjælp mod stress, så du hurtigst muligt kan få det godt igen.

Den mest effektive og holdbare metode får du hos en stresscoach

Nyeste forskning viser, at et stresscoaching forløb der udføres af en certificeret stresscoach, er den mest effektive og holdbare metode til stressbehandling frem for traditionel behandling hos en psykolog eller psykoterapeut. Metoderne der anvendes i stresscoaching sikrer dig, at du efter et kort forløb er kommet helt af med din stress. og har lært hvordan du fremover undgår, at udvikle en ny stressbelastning.

Når du modtager stresscoaching som metode til afhjælpning af stress, vil du lære konkrete, praktiske og handlingsorienterede metoder og teknikker til afstressning, forebyggelse og håndtering af stress.

Jeg tilbyder stresscoaching i København eller Roskilde i skønne stressfri lokaler.

Stresscoach Michall Winkler

Michall Winkler - Stresscoach

Jeg er Certificeret Master Stresscoach og hjælper dig via stresscoaching af med din stress.

Stresscoaching er effektiv og målrettet hjælp til stress

Stresscoaching hos mig er et struktureret, målrettet, handlingsorienteret og individuelt forløb, der er særlig effektivt mod stress. Du får din egen personlige Anti stress værktøjskasse med metoder og teknikker, som du allerede efter vores første samtale, kan integrere i din hverdag.

Hvad er en stresscoachSom stresscoach arbejder jeg både med dine stressymptomer og årsagerne til din stress

For at du fremover, kan leve et liv uden stress, har jeg som din stressscoach fokus på, at fjerne dine stresssymptomer og fokus på, at fjerne årsagerne til det, der har givet dig stress. Herunder hvordan du tackler udefra kommende årsager til din stress, som du ikke selv har indflydelse på.

Hvad er stresscoachingMed stresscoaching får du et liv i mental og fysisk balance

Med stresscoaching opnår du mental og fysisk balance. Du får mere energi og overskud til dig selv, din familie og dit job. Du opnår større livsglæde, overblik og flow i din dagligdag med dig selv i "førertrøjen". Du ved hvordan du holder dig selv fri af stress fremadrettet.

Som din Stresscoach hjælper jeg dig af med din stress

Når du har fået en belastningsreaktion med stress, skal du hurtigst muligt have hjælp til at komme af med din stress igen, da der kan være en stor risiko for, at din stressbelastning kan udvikle sig til depression, hjertekar sygdomme m.fl.

Den mest effektive hjælp til at komme af med din stress, er et individuelt stresscoaching forløb på i alt 7 samtaler, fordelt over en periode på ca. 12 uger.

I dit stresscoaching forløb med mig som din stresscoach, vil du gennem afstressende metoder, læring, coachende samtaler og teknikker, mentoring, vejledning og støtte, komme af med din stresss. Du vil blive hjulpet tilbage til et stressfrit liv med mental og fysisk balance samt en større livsglæde.

Hvad der er endnu vigtigere

Da stress rammer individuelt, det der stresser dig, stresser ikke nødvendigvis andre, er alle stresscoaching samtaler med mig som din stresscoach individuelle samtaler, og foregår i trygge og tillidsfulde rammer.

Du vil i forbindelse med vores samtaler løbende  få udleveret praktisk anvendelige øvelser, værktøjer og redskaber, som du skal træne og implementere i din dagligdag i mellem vores samtaler.

Du vil, under stresscoaching samtalerne endvidere blive 100 % bevidst om årsagerne til det der stresser dig, og lære hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress. Både i forhold til dit arbejdsliv og dit privatliv, så du ALDRIG nogensinde bliver så stresset igen, at det går ud over dit liv og dermed dit helbred og livskvalitet.

 

Se priser på stresscoaching her

Det siger en af mine tidligere kunder

Efter jeg kom i gang med et stresscoaching forløb hos Michall må jeg sige, at det fjernede en masse stress meget hurtigt.

Michall har en fabelagtig evne til at tune ind på det menneske han har siddende foran sig og han har empati med sig i alt han gør.

Han har været god til at bære igennem når ting har været svære at håndtere og han er god til at acceptere de grænser jeg måtte have overfor forskellige svære emner vi har været omkring undervejs. De grænser er dog siden blevet flyttet, så jeg har plads til at være mig selv igen.

Jeg er taknemmelig over at have fået mit liv tilbage igen – efter at have haft det på meget lavt blus i de sidste 10 år. Tak for hjælpen Michall!

Lone Schaadt, Tekstilkunstner

Stresscoaching for private og virksomheder

- når du har brug for professionel hjælp til at komme af med din stress en gang for alle

Stresscoaching

Stresscoaching er både for private og for medarbejdere, ledere og chefer i private og offentlige virksomheder, der har fået stress.

Uanset om du er i arbejde eller om du er blevet sygemeldt med stress fra din arbejdsplads, er stresscoaching en effektiv og varig metode til at komme af med din stress en gang for alle.

Stresscoaching er for dig der:

 • Har alvorlig stress, langvarig eller kronisk stress.
 • Er sygemeldt med stress.
 • Er begyndt at mærke stresssymptomer og på vej til, at udvikle stress.
 • Gerne vil lære, hvordan du forebygger og håndterer stress, og dermed undgå, at udvikle en alvorlig stressbelastning.

Bliv fri af stress med stresscoaching

Stresscoaching er et praktisk, målrettet og handlingsorienteret stress forløb til behandling af stress. Du bliver fri af din stress samtidig med, at du lærer hvad du skal gøre for, at holde dig fri af stress fremover. Du lærer effektive og handlingsorienterede metoder og teknikker til, at forebygge og håndtere fremtidig stress i dit arbejdsliv og i dit privatliv.

Individuel Stresscoaching - de vigtigste fordele

 • Du får et stressfrit liv med balance i dagligdagen mellem dit arbejdsliv og privatliv, fritid m.fl.
 • Alle stresscoaching samtaler er personlige 1:1 samtaler og kan foregå i mine lokaler i Roskilde eller København. Eller online via Skype.
 • Du bliver fulgt tæt af mig under hele forløbet, og har altid mulighed for at kontakte mig mellem vores samtaler.
 • Dit stresscoachingforløb er et individuelt forløb, og tilpasses lige præcis dig og din situation, da årsagerne til stress kan være meget forskellige.
 • Du får en professionel og certificeret stresscoach, der ved hvad det vil sige, at være ramt af alvorlig stress – både i privatlivet og arbejdslivet.
 • Alle samtaler har en længde af 1-1,5 times varighed. Dette giver større fleksibilitet og sikrer dig den nødvendige tid i samtalen.
 • Du får en ekstra livline, hvor du har mulighed for, at kontakte mig mellem vores samtaler. Enten pr. telefon, mail eller sms.
 • Du får din egen personlige antistress værktøjskasse med metoder og teknikker, som du allerede efter første samtale, kan integrere i din hverdag. Både på dit arbejde og privat.
Stresscoaching

Dit udbytte af stresscoaching

Når du afslutter dit stresscoaching forløb efter 12. uger, er du fri af din stress og har du opnået følgende udbytte

 • Du er kommet af med din stress.
 • Du har fået et stressfrit liv i fysisk og mental balance, og opnået større livsglæde.
 • Du har fået fornyet energi, lyst og glæde til daglige gøremål, arbejdsopgaver og fritidsinteresser.
 • Du har lært effektive afstressnings metoder og teknikker.
 • Du har lært hvordan du styrer dine tanker, så det ikke længere er tankerne, der styrer dig.
 • Du ved hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress – både i dit arbejdsliv og i dit privatliv – så du ALDRIG bliver stresset igen
 • Du har lært dine stressårsager at kende, og du ved hvordan du skal tackle dem.
 • Du har fået ændret gamle uhensigtsmæssige vanemønstre og overbevisninger til nye og støttende.
 • Du har lært at sige til og fra og sætte grænser.
 • Du har fået styrket dit selvværd og selvtillid.
 • Du har lært at skabe struktur og overblik og prioritere det vigtigste i en travl dagligdag.
 • Du har fået metoder, teknikker og værktøjer til afstressning, håndtering og forebyggelse af fremtidig stress.
 • Du har fået nye tanke- og handlemønstre der støtter dig i, at holde dig selv fri af stress.
 • Du har fået genskabt en naturlig balance mellem dit arbejdsliv og dit fritidsliv.

Dit stresscoaching forløb indeholder

For at din stresscoaching skal være effektiv indeholder forløbet nedenstående elementer

 • Afstressning, genskabelse af din energibalance og mentalafslapning.
 • Metakognitiv stresscoaching i relation til uhensigtsmæssige tankemønstre, som bekymringer og grublerier m.fl., der oftest er årsag til 50 % af den stress du oplever.
 • Læring i hvad stress er, og bevidstgørelse om årsagerne til det der stresser dig.
 • Ændring og fjernelse af årsagerne til det der har givet dig stress, både de ydre og indre årsager. Når vi ændrer på årsagerne forsvinder dine stresssymptomer helt af sig selv.
 • Du lærer at mærke og reagere på din krops stresssignaler, inden det udvikler sig til skadelig stress.
 • Coachende samtaler, metoder og teknikker
 • Mindfulness baserede metoder og teknikker til afstressning og forebyggelse af stress.
 • Afkodning og oprydning af uhensigtsmæssige tankemønstre, adfærdsmønstre, vaner og overbevisninger.
 • Læring og instruktion i praktiske, effektive og handlingsbaserede metoder og teknikker til afstressning, forebyggelse og håndtering af stress.
 • Vi finder frem til dine personlige kerneværdier, laver værdi prioritering og finder frem til, hvordan du integrerer dem i dit liv. En vigtig forudsætning for, at du kan opnå fuldstændig balance i alle dine livsområder.
 • Stresscoaching forløbet tilpasses individuelt til dig, og de årsager der er grunden til din stress.

Hvorfor skal jeg vælge en stresscoach til behandling af stress?

En stresscoach er specialist i behandling af stress fra arbejdslivet og privatlivet. Og stresscoaching er, i modsætning til mange andre former for hjælp til behandling af stress, et meget målrettet, struktureret og handlingsorienteret forløb, der er specielt udviklet til, at hjælpe stressramte mennesker tilbage til et liv uden stress.

Nyere forskning viser, at 95 % af dem der får hjælp hos en Certificeret Stresscoach, beholder deres job efter en sygemelding med stress, set i forhold til dem der får traditionel psykologbehandling og andre forskellige former for hjælp.

Det er lidt det samme som hvis du eksempelvis har fået en rygskade, så formoder jeg, at du vælger en læge der er specialist i rygskader frem for en almen praktiserende læge.

Essensen i stresscoaching udført af en stresscoach er, at du både for hjælp til at komme af med din stress, hjælp til at fjerne og ændre på årsagerne til det der har givet dig stress, samt hjælp til at forebygge og håndtere fremtidig stress.

Og endnu vigtigere, så får du konkrete redskaber, metoder og værktøjer med fra hver samtale, som du skal implementere, træne og øve dig i, indtil vi mødes næste gang. Alt dette gør, at du opnår en varig effekt efter afslutningen af et stresscoaching forløb.

De absolut fire vigtigste indsatsområder, når det handler om behandling af stress

I et stresscoaching forløb, har jeg som din stresscoach, fokus på fire indsatsområder, der allesammen har en afgørende betydning for, at du aldrig nogensinde igen, bliver ramt af stress.

Læs mere om:

Stress er en belastningsreaktion

Behandling af stress

Efter at have afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall føler jeg virkelig, at jeg har fået mit liv tilbage. Jeg har genfundet min livsglæde, energi og er begyndt at motionere og spise sundt igen.

Da jeg startede hos Michall var jeg kommet så langt ud, at jeg ikke kunne overskue noget mere og til tider overvejede selvmord.

Jeg var træt hele tiden, havde hukommelsessvigt og var svimmel op til flere uger af gangen. Jeg havde en masse tanker oppe i hovedet, som blev værre og værre. Jeg fik det så dårligt til sidst, at det var en kamp at stå op om morgenen. Og jeg tænkte kun på, hvornår jeg kunne få fem minutters søvn.

Jeg har i stress forløbet hos Michall lært rigtig meget om stress og hvordan jeg tackler fremtidige stress situationer.

Den dag i dag, kan jeg fælde en tåre, når jeg tænker tilbage på det helvede jeg levede i. Jeg vil anbefale alle andre der har fået stress til, at få hjælp så hurtigt som muligt.

Casper Toftegård Jensen

Og du gør det imponerende godt Michall!!

9 måneder blev det til hos psykologen og jeg ved stadig ikke, hvad jeg har fået ud af det – andet end lommesmerter

3 måneder hos dig og jeg er lige der, hvor jeg skal være, glad, optimistisk og klar til at generobre verden Ja, ja, okay, i et lidt lavere tempo end før.

- Susanne Lundgreen -

Antistressmetoden A.K.T.I.VTM - En del af dit stresscoaching forløb

Som stresscoach arbejder jeg i mine stresscoaching forløb ud fra antistress metoden A.K.T.I.V TM ,der er en ekspert model som sikrer dig, at du kommer helt af med din stress, både i forhold til dine tanker, dine følelser og din krop.

Metoden, der er handlingsorienteret, struktureret og målrettet, giver dig samtidig de bedste forudsætninger for, at forebygge og håndtere fremtidige stress situationer i dit arbejdsliv og i dit privatliv.

Alle fokusområderne der er nævnt i modellen nedenfor er vigtige og med til, at sikre dig, at du får et liv i mental og fysisk balance uden stress.

Antistressmetoden AKTIV

Fantastisk stresscoach forløb med Michall. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder, som føler sig stresset eller står et svært sted i livet.

Jeanette Rohde Nielsen

Få en uforpligtende snak med en stresscoach omkring din stress situation

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 42 16 47 14 for en uforpligtende snak omkring afhjælpning af stress. Eller hvis du har andre spørgsmål til stress eller stresscoaching. Det kan være i forhold til dig selv eller en du kender. Som stresscoach har jeg naturligvis tavshedspligt, og det gælder også det vi taler om i telefonen.

Du kan også kontakte mig online, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24. timer.     Kontakt mig online her

Stresscoaching er den rigtige hjælp til dig, hvis du kan svare ja til flere af nedenstående stress symptomer

Hvis du kan svare ja til flere af nedenstående stresssymptomer, har du med stor sandsynlighed stress, og har brug for hjælp fra en stresscoach til, at komme af med din stress igen.

Herudover har du brug for hjælp til, at få ændret på årsagerne til det, der har givet dig stress og du har brug for hjælp til, at forebygge og håndtere fremtidig stress, så du aldrig nogensinde får stress igen.

Nedenstående stresssymptomer er tegn på, at du har stress

Nedenstående stresssymptomer er tegn på alvorlig stress, og kræver professionel stresscoaching, så du kan få stressen ud af din krop igen. Hvis du ikke får hjælp til din stress, er der stor risiko for, at stressen udvikler sig til en langvarig eller kronisk stressbelastning med alvorlige følgesygdomme, som depression, angst, hjertekar sygdomme m.fl.

 • Svært ved at falde i søvn, sover dårligt om natten, søvmangel eller søvnløshed
 • Tankemylder, bekymringstanker og grublerier
 • Svært ved at huske, manglende koncentration eller overblik
 • Mere irritabel eller aggressiv end normalt
 • Uforklarlige smerter (Som din læge ikke kan komme med en forklaring eller årsag til)
 • Lettere til tårer end normalt / grådlabil
 • Træthed, svimmelhed eller vejrtrækningsproblemer
 • Oplever at du er begyndt at trække dig mere og mere socialt, og ikke som førhen kan rumme for mange mennesker
 • Sitren eller spændinger i kroppen eller svært ved at falde til ro / rastløshed
 • Manglende glæde eller nedsat humoristisk sans
 • Nedsat sexlyst
 • Svært ved at tage dig sammen til daglige gøremål / manglende lyst eller overskud

Læs mere om stresssymptomer og stresssignaler her.

Tag en stresstest og find ud af dine eventuelle stressbelastning

En god indikator på om du har udviklet en stressbelastning er, at tage en stresstest.

Stresstesten vil afsløre om du har stress, og hvor alvorlig din stressbelastning eventuelt er.

Hvis testen viser, at du har en middel eller alvorlig stressbelastning, anbefaler jeg, at du får stresscoaching som hjælp til, at komme af med din stress igen.

Det er dog vigtigt, at du rådfører dig med en stresscoach eller din læge først, da testen i nogle tilfælde, kan skyldes andre årsager end stress.

Udfyld nedenstående elektroniske stresstest og find din stressbelastning

Stresscoaching symptomer på stress

Stresscoaching hos mig som din stresscoach er et specialist forløb, der er specielt udviklet til behandling af stress i alle belastningsgrader, herunder stressrelateret angst. Forløbet erstatter traditionel behandling hos psykolog eller terapeut, der oftest ikke har den samme vedvarende effekt, når der er tale om belastningsreaktioner med stress

Hvorfor skal du vælge mig som din stresscoach?

Det skal du IKKE, hvis du vil have en snak om hvordan det gik i din barndom, en teoretisk tilgang til tingene og en sludder for en sladder om hvordan du selv kan finde ud af, hvordan du kan undgå stress. Det gælder i øvrigt også, hvis du ikke selv er indstillet på, at gøre en aktiv indsats for, at komme af med din stress igen.

Du skal heller ikke vælge mig, hvis du udelukkende er ude efter et quick fix, eller et intensivt mindfulnessforløb med tidskrævende mindfulnessøvelser hver eneste dag.

Men hvis du derimod vil have en stresscoach, der udover den teoretiske uddannelse også har haft hænder, arme og krop godt og grundigt nede i ”mulden”, har været nede og ”kysse” gulvbrædderne, har rejst sig igen, har arbejdet med sig selv i egen terapi og coaching. Har overskredet adskillige komfortzoner, konfronteret sin egen frygt adskillige gange, og løbende arbejder med sig selv. En stresscoach der har en lang og god livserfaring, professionelt som privat på godt og ondt.

En stresscoach der førhen har været ramt af alvorlig stress, både i relation til arbejdsliv og privatliv, og har 20 års erfaring med en selvstændig mellemstor virksomhed etc.

En stresscoach der har en praktisk og handlingsorienteret tilgang til tingene, og som udelukkende har interesse i, at du kommer af med din stress og aldrig nogen sinde bliver ramt af stress igen. En stresscoach der også arbejder med mindfulness, som er en meget vigtig ingrediens til et liv uden stress, men på et mere moderat plan og nogle gange et mere ”operationelt plan”, afhængig af hvilken type du er og hvad du er til.

En stresscoach der har hjulpet +300 stressramte mennesker tilbage til et liv uden stress, og arbejder ud fra det hele menneske og den enkelte type, da årsagerne til stress rammer individuelt fra person til person.

Hvis ovenstående giver mening for dig, så vil jeg anbefale dig at overveje om det er mig du skal vælge som din stresscoach?

- En tilstand uden stress, er en tilstand af perfekt helbred -

Stresscoaching - Priser og yderligere information

Herunder finder du priser på stresscoaching samt yderligere praktisk information.

Det koster et stresscoaching forløb

Stresscoaching forløb til behandling, forebyggelse og håndtering af stress

Forløbet indeholder

 • 7 samtaler af 60 – 90 minutters varighed for, at sikre dig optimalt udbytte af samtalen.
 • Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker
 • En ekstra livline, hvor du altid har mulighed for at kontakte mig mellem vores samtaler. Enten via telefon, sms eller e-mail. På den måde er du sikret optimal hjælp til din stress under hele dit stresscoaching forløb.
 • Gratis opfølgende samtale over telefonen 1. måned efter afslutningen af dit stresscoaching forløb

Alle priser er inkl. moms for private og kan betales i rater efter aftale.

For virksomheder tillægges priserne 25 % moms.

Kr. 6.975,-

Udvidet stresscoaching forløb inkl. opbygning af selvværd

Det udvidede stresscoaching forløb indeholder udover, behandling, forebyggelse og håndtering af stress, også en intensiv indsats med fokus på styrkelse af dit selvværd i relation til stress.

9 samtaler af 1-1,5 times varighed

NADA Øreakupunktur som supplement til din stressbehandling (Dette er naturligvis frivilligt)

Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker

En ekstra livline, hvor du altid har mulighed for at kontakte mig mellem vores samtaler. Enten via telefon, sms eller e-mail. På den måde er du sikret optimal hjælp til din stress under hele dit stresscoaching forløb.

Kr. 8.600,-

Øvrige priser på stresscoaching

Forebyggende stresscoaching forløb

3 samtaler af 1-1,5 times varighed

Løbende udlevering af materialer, værktøjer og teknikker til forebyggelse og håndtering af stress

Kr. 2500,-

Forebyggende stresscoaching samtale

1 samtale af 1,5 timers varighed.

Udlevering af materialer, værktøjer og teknikker til forebyggelse af stress.

Kr. 1.275,-

NADA Akupunktur et Gratis tilvalg til din stresscoaching

NADA Akupunktur som supplement til din stresscoaching

Du har mulighed for at tilvælge gratis NADA Akupunktur, som supplement til din stresscoaching.

NADA akupunkturen gør den primære stresscoaching endnu bedre, og dermed øges dit udbytte af din samlede stresscoaching.

NADA akupunktur i forbindelse med stresscoaching har følgende virkninger:

 • Dæmper din stress, angst og søvnløshed.
 • Dæmper fysisk og psykisk uro og reducerer tankemylder.
 • Øger dine kognitive kompetencer.
 • Virker på trods af forsvar.
 • Afbalancerer din krop og psyke.
 • Skaber kontakt til dine følelser.
 • Styrker dig fysisk og psykisk.

Læs mere om NADA Akupunktur mod stress her

stresscoaching og NADA akupunktur

Gratis indledende screening samtale med stresscoach

Før du beslutter dig for et stresscoaching forløb, tilbyder jeg dig en gratis indledende screening samtale over telefonen.

Formålet med samtalen er, at vurdere din nuværende stressbelastning og eventuelt årsagerne til den stress du oplever. Herudover har du selvfølgelig mulighed for, at stille alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med forløbet.

Download beskrivelse af dit stresscoaching forløb

Antistressmetoden A.K.T.I.V TM er en ekspertmodel til stresscoaching og behandling af stress.

Metoden til stresscoaching og stressbehandling er baseret på min ekspertviden gennem mit arbejde de sidst seks år, som professionel stresscoach og stressbehandler. Og baseret på forskning inden for afhjælpning forebyggelse og håndtering af stress.

Metoden er understøttet af forskningsbaseret samt evidensbaseret viden inden for afhjælpning, forebyggelse og håndtering af stress.

Du kan downloade en beskrivelse af dit stresscoaching forløb på billedet herunder.

Beskrivelsen indeholder en detaljeret beskrivelse af dit stresscoahing forløb.

Stresscoaching i København og Roskilde, eller som online stresscoaching forløb

Afhængig af hvor du bor i landet, har du mulighed for, at få stresscoaching ved personligt fremmøde i mine lokaler i Roskilde eller København. Eller du kan vælge online stresscoaching, hvor du sidder derhjemme uanset hvor i landet du bor.

Stresscoaching Roskilde

Stress og uddannelsescenter
Vindingevej 34 A
4000 Roskilde

Stresscoaching København

Hvidehus
Valbygårdsvej 64 A
2500 Valby

Online Stresscoaching Danmark

Online stresscoaching i Hele Danmark
(Kr. 1000,- billigere end stresscoaching ved personligt fremmøde)

Få hjælp til din stress med stresscoaching

 

Du kan enten ringe til mig på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for de næste 24. timer.

Stressscoaching

Kære Michall

Da jeg startede i stresscoaching hos dig, havde jeg det rigtig skidt, og var overhovedet ikke i stand til at tage vare på mig selv og mit liv.

Du gav mig den hjælp og støtte jeg havde behov for gennem forløbet, og mere til.

Først og fremmest hjalp du mig til at indse alvoren af min situation, og indse at jeg var NØDT til at handle, og ændre nogle handlemønstre i mit liv markant. Først og fremmest lærte du mig at sætte mig selv og mit helbred højest – til enhver tid.

Jeg takker dig af hjertet for den hjælp du har givet mig, og for at du har lært mig at passe på mig selv, og givet mig en MASSE brugbare værktøjer, metoder og teknikker til at komme ovenpå igen.

Du har ikke mindst, med dit empatiske væsen og din stærke vilje og dit drive til at hjælpe andre mennesker, formået at være den støtte jeg havde brug for i forbindelse med behandlingen af min stress.

Du har givet mig troen på at jeg er god nok præcis som jeg er, og ikke behøver please andre mennesker, for at have det godt – tværtimod

- Isabella Aagaard -

Se flere kundeudtalelser her

Stresscoaching er et individuelt stressforløb med mig som din stresscoach

Michall Winkler, Stresscoach

Jeg hjælper dig, via professionel stresscoaching, med at blive stressfri, og finde tilbage til dig selv og dit naturlige overskud.

Jeg hjælper dig med, at genfinde balancen i dit liv. Både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. 

Jeg hjælper dig, så du fremover bliver i stand til, at håndtere og forebygge fremtidig stress, så du ALDRIG mere bliver så stresset, at det går ud over dit liv og helbred.

Jeg tilbyder stresscoaching til privatpersoner, og til medarbejdere, ledere og chefer i virksomheder. 

Jeg er Certificeret Master Stresscoach og stressbehandler. Og så underviser jeg på vores certificerede stressvejleder uddannelse og stresscoach uddannelse.

Jeg er tidligere indehaver af en mellemstor virksomhed, og har selv været ramt af stress fra både mit arbejdsliv og privatliv. Så jeg ved hvad det vil sige, at have alvorlig stress.

Jeg har kunder i stresscoaching fra det meste af Sjælland, herunder Roskilde, Køge, Slagelse, Holbæk, Ringsted og København.