Behandling af lavt selvværd

Ved behandling af dårligt eller lavt selvværd får du effektiv hjælp til bedre selvværd

Behandling af lavt selvværd, er et 1:1 behandlingsforløb til dig, der har brug for professionel hjælp til et bedre selvværd. Et selvværd hvor du har en god følelse i forhold til hvem du er og hvad du står for. Et selvværd hvor du tør stå ved dig selv og dine egne meninger.

På selvværdsforløbet, behandling af lavt selvværd, får du hjælp til, at styrke dit selvværd og hjælp til de forskellige problemer og udfordringer du oplever med et dårligt og lavt selvværd. Så du efter forløbet har en grundlæggende følelse af, at du er god nok som den du er.

Jeg arbejder i forløbet med nogle generelle metoder og teknikker, der er særlig effektive til, at genopbygge et godt og solidt selvværd hos både voksne og unge, uanset hvilke årsager der ligger til grund for dit dårlige selvværd.

Og så arbejder jeg endvidere med individuelle metoder og teknikker, der er målrettet lige præcis dig og de udfordringer du oplever i forhold til dit selvværd. Herunder forandringsmetoder på et dybere plan, der er medvirkende til, at rydde op i dine gamle tanker og overbevisninger om dig selv og den du er.

Mellem vores samtaler vil du få opgaver, redskaber og metoder som er medvirkende til, at booste din selvværdsfølelse på et dybere plan. Alle metoder og teknikker har hjulpet mange andre før dig til et bedre og styrket selvværd.

Hjælp til behandling af dårligt selvværd

Et bedre selvværd betyder et liv i balance med større livsglæde

Når du får et bedre selvværd betyder det, at du tror på dig selv og den du er. Du ved hvad hvem du er og hvad du står for. Du føler dig værdifuld som den person du er, og har en tro på, at du er lige så meget værd som alle andre.

Du har IKKE brug for at sammenligne dig selv med andre, og har heller IKKE brug for bekræftelser og anerkendelse fra andre hele tiden.

Et bedre selvværd betyder også, at du ved hvad du vil med dit liv, og tør føre dine inderste mål eller drømme ud i livet, uanset hvad andre så måtte tænke. Du er bevidst om dine værdier, det der er vigtigt for dig, og er tro mod dem hele vejen igennem.

Når du har et godt selvværd, møder du livet med de udfordringer du nu engang oplever, og du har ressourcerne til at tackle dem.

Et godt selvværd er ensbetydende en god selvværdsfølelse, hvor du har balance i livet med større trivsel og større livsglæde. 

 

"Jeg mærkede hvordan mit selvværd langsomt begyndte at forbedres og efter halvdelen af forløbet blev jeg faktisk lidt ’bange’ for hvor godt jeg var begyndt at have det. ’Bange’ forstået på den måde, at det var meget uvant, at jeg havde det godt med mig selv og, at jeg begyndte at gøre ting JEG havde lyst til, hvilket var lidt skræmmende i det man har ’glemt’ sig selv i flere år."

- Belinda Sørensen -

Behandling af lavt selvværd er for dig, der oplever nogle af nedenstående problemstillinger

Behandling af dårligt selvværd
 • Jeg har ofte selvkritiske og negative tanker om mig selv og den jeg er.
 • Jeg tænker ofte negative eller selvkritiske tanker om det jeg gør. Det kan være i forbindelse med mit job, min uddannelse eller andre ting i mit privatliv.
 • Jeg har tit tanker om hvad andre mon tænker eller mener om mig.
 • Jeg sammenligner tit og ofte mig selv med andre. Det kan være på Facebook eller andre sociale medier, eller det kan være ude i det virkelige liv.
 • Jeg holder mig selv tilbage i forhold til at sige min mening, eller give udtryk for hvad det er jeg ønsker
 • Jeg har det dårligt med at være i centrum
 • Jeg har en grundlæggende følelse af, at det jeg gør IKKE er godt nok, og at jeg hele tiden burde gøre det bedre
 • Jeg er dårlig til at sige fra, og hvis jeg endelig gør det får jeg utrolig dårlig samvittighed.
 • Jeg har det med at “please” andre mennesker, og gør nogle gange noget, jeg inderst inde IKKE har lyst til.
 • Jeg glemmer tit og ofte at gøre det der virkelig betyder noget for mig
 • Jeg har det ligesom om, at jeg nogle gange lever mit liv ud fra hvad andre forventer af mig
 • Jeg nedprioriterer mig selv til fordel for andre
 • Jeg har ofte en følelse af usikkerhed, modløshed, ensomheds- eller tomheds følelse

Se en oversigt over symptomer på lavt selvværd her

Mange mennesker har det præcis ligesom dig. Jeg ved det, for jeg hjælper jeg rigtig mange mennesker med lavt selvværd, til et bedre og styrket selvværd. Jeg hjælper både unge og voksne med at få et bedre selvværd. Den yngste jeg har hjulpet var en dreng på 13 år, og den ældste jeg har hjulpet til et bedre selvværd var en kvinde på 68 år. Blot for at fortælle dig, at lavt selvværd ikke har nogen alder eller noget køn.

Behandling af lavt selvværd er for dig der

Ønsker professionel hjælp, støtte, vejledning og effektive teknikker og værktøjer til at opnå et bedre selvværd

Du får gennem coachende samtaler, samtale terapi, støtte, vejledning samt effektive værktøjer og teknikker hjælp til, at styrke dit selvværd så du genfinder troen på dit eget værd som den person du er.

Se pris og kontakt mig

Dit udbytte af forløbet er blandt andet

 • Du har fået et bedre selvværd
 • Større livsglæde
 • Du har lært hvordan du tager kontrollen over dine egne tanker, så det IKKE er tankerne der styrer dig.
 • Du har lært at prioritere dig selv før du prioriterer andre
 • Du er blevet bevidst om dine egne livsværdier, og begyndt at leve efter dem 100 %
 • Du har lært hvordan du ændrer gamle og uhensigtsmæssige tankemønstre, til nye og støttende tanker
 • Du har genvundet kontrollen over dit eget liv. Så det ikke er livet og omgivelserne der styrer dig, men dig der styrer dit liv og dermed opnår det der er vigtigt for dig.

 

De vigtigste fordele i forløbet behandling lavt selvværd er

 • Du får et bedre selvværd samtidig med, at du opnår en naturlig balance i dit liv
 • Under den første samtale afklarer vi, årsagerne til hvilke faktorer der har haft indflydelse på lige præcis dit selvværd
 • Du har mellem de enkelte samtaler, altid mulighed for enten at ringe eller skrive til mig via e-mail
 • Jeg fastholder, vejleder og støtter dig på din rejse mod et bedre selvværd
 • Du får effektive værktøjer og teknikker til at booste dit selvværd

Sådan foregår behandling af lavt selvværd

Behandling af lavt selvværd foregår i trygge rammer, hvor jeg møder dig med stor respekt for den person du er. Behandlingen af lavt selvværd foregår over et forløb på 5 gange, hvor du i mellem vores samtaler skal arbejde med forskellige værktøjer, der styrker dit selvværd på alle områder.

Forløbet til behandling af lavt selvværd er individuelt, og tilpasses lige præcis dig. Der er nogle generelle ting vi skal arbejde med, som b.la. er omprogrammering af dine tanker, og måden hvorpå du tænker om dig selv.

Herudover skal vi arbejde med forskellige teknikker i forhold til at ændre gamle negative overbevisninger og uhensigstmæssige vanemønstre til nye og støttende overbevisninger og hensigtsmæssige vanemønstre.

Du vil i forløbet, behandling af lavt selvværd, lære at rose og anerkende dig selv som den person du er, du vil opnå en indre styrke og stor tro på dig selv. Både i forhold til dit eget værd og i forhold til at tør vise andre hvem du er inderst inde.

Se pris og kontakt mig

Få bedre selvværd
Få bedre selvværd

Jo mere tid du selv investerer, jo bedre selvværd opnår du

Udover det vi arbejder med i vores samtaler sammen, skal du også påregne, at investere en del tid i mellem vores samtaler. Det er nemlig her du skal øve, træne og implementere de ting vi arbejder med.

Kombinationen af samtaler og det du arbejder videre med i mellem vores samtaler, er den mest effektive metode til, at du virkelig får boostet dit selvværd. Og dermed opnår et langt bedre selvværd end du måske turde håbe på.

Så før du beslutter dig for om du vil investere i det her selvværdsforløb, skal du være sikker på, at du er motiveret og har tiden til, at arbejde videre med tingene mellem vores samtaler. Da forudsætningen for, at du kan opnå et godt selvværd er, at du selv er en aktiv deltager i forløbet.

Til gengæld lover jeg dig, at du vil opleve en stor og positiv forandring i forhold til dig selv, dit selvværd og dermed din livsglæde.

- Den vigtigste person i dit liv er dig selv, så skab det liv du virkelig ønsker dig -

Få et bedre selvværd

Kom i gang inden for 1-2 uger

Udfyld nedenstående kontaktformular (helt uforpligtende) hvorefter jeg kontakter dig.

Eller ring til mig på 42 16 47 14 såfremt du har spørgsmål til forløbet eller andre spørgsmål om selvværd.

Behandling af lavt selvværd

Invester i et bedre selvværd

Når du investerer i et bedre selvværd, investerer du i dit eget liv og dermed en bedre fremtid.

Din investering i forløbet "Et bedre selvværd", er inkl. 5 samtaler a 60 minutters varighed (Første samtale 90 minutter)

Kr. 4.975,- inkl. moms.

Herudover får du materiale og værktøjer samt mulighed for, at kontakte mig telefonisk. pr. sms eller mail mellem vores samtaler.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til forløbet, så kan du ringe til mig på 42 16 47 14 eller sende mig en mail på michall@lifeconsulting.dk

Michall Winkler