Hjælp til bedre selvværd

Effektiv og professionel hjælp behandling af lavt selvværd

Hjælp til bedre selvværd, er et 1:1 forløb til behandling af lavt selvværd hos voksne og unge.

Når du vælger at få professionel hjælp til lavt selvværd hos mig, får du hjælp til, at opnå et godt og styrket selvværd. Et selvværd, hvor du virkelig føler og tror på, at du er god nok som den du er.

Et selvværd, hvor du tør stå ved dig selv og dine egne meninger, hvor du er tro mod dig selv og dine egne behov.

Du får i forløbet hjælp til, at ændre på de forskellige problemer og udfordringer du oplever med et dårligt og lavt selvværd, så de ikke længere får lov til, at påvirke dig i negativ retning.

Jeg arbejder i forløbet med nogle generelle metoder og teknikker, der er særlig effektive til, at genopbygge et solidt og godt selvværd hos både voksne og unge, uanset hvilke årsager der ligger til grund for dit dårlige selvværd.

Herudover arbejder jeg med individuelle metoder og teknikker, der er målrettet lige præcis dig og de udfordringer du oplever i forhold til dit selvværd. Herunder forandringsmetoder på et dybere plan, der er medvirkende til, at rydde op i dine gamle tanker og overbevisninger om dig selv og den du er.

Hjælp til lavt selvværd

En vigtig del af dit selvværds forløb

En meget vigtig del af dit selvværds forløb er, at du efter hver samtale får udleveret opgaver, redskaber og metoder, som du skal træne og arbejde med indtil vi ses næste gang.

Dette er en vigtig del af processen, som er medvirkende til, at skabe den forandringsproces hos dig på et dybere plan, så du får de bedste forudsætninger for, at få et styrket og godt selvværd.

Hjælp til bedre selvværd er også hjælp til bedre trivsel, livskvalitet og større livsglæde

Når du får hjælp til bedre selvværd, får du også hjælp til et liv i balance med større livsglæde. Med et godt selvværd tror du på dig selv og står inde for den du er. Du føler dig værdifuld som person, og har en tro på, at du er ligeså meget værd som alle andre.

Du har IKKE brug for at sammenligne dig selv med andre, og har heller IKKE brug for bekræftelser og anerkendelse fra andre hele tiden.

Et godt og bedre selvværd er også ensbetydende med, at du ved hvad du vil med dit liv, og tør føre dine inderste mål eller drømme ud i livet, uanset hvad andre så måtte tænke. Du er bevidst om dine værdier, det der er vigtigt for dig, og er tro mod dem hele vejen igennem.

Når du har et godt selvværd, får du sagt fra overfor andre mennesker og ting du ikke har lyst til. Du møder livet med de udfordringer du nu engang oplever, og du har ressourcerne og styrken til at tackle dem.

Et godt selvværd er ensbetydende en god selvværdsfølelse, hvor livet og det du gør giver mening for dig. Du har balance i dine livsområder. Du trives og har større livsglæde og livskvalitet.

"Jeg mærkede hvordan mit selvværd langsomt begyndte at forbedres og efter halvdelen af forløbet blev jeg faktisk lidt ’bange’ for hvor godt jeg var begyndt at have det. ’Bange’ forstået på den måde, at det var meget uvant, at jeg havde det godt med mig selv og, at jeg begyndte at gøre ting JEG havde lyst til, hvilket var lidt skræmmende i det man har ’glemt’ sig selv i flere år."

- Belinda Sørensen -

Kan du genkende nogle af nedenstående symptomer på lavt selvværd?

Hvis du kan genkende nogle af nedenstående symptomer på lavt selvværd, vil jeg anbefale dig at få hjælp til, at få et bedre og styrket selvværd.

Hjælp til bedre selvværd
 • Jeg har ofte selvkritiske og negative tanker om mig selv og den jeg er.
 • Jeg tænker ofte negative eller selvkritiske tanker om det jeg gør. Det kan være i forbindelse med mit job, min uddannelse eller andre ting i mit privatliv.
 • Jeg har tit tanker om hvad andre mon tænker eller mener om mig.
 • Jeg sammenligner tit og ofte mig selv med andre. Det kan være på Facebook eller andre sociale medier, eller det kan være ude i det virkelige liv.
 • Jeg holder mig selv tilbage i forhold til at sige min mening, eller give udtryk for hvad det er jeg ønsker
 • Jeg har det dårligt med at være i centrum
 • Jeg har en grundlæggende følelse af, at det jeg gør IKKE er godt nok, og at jeg hele tiden burde gøre det bedre
 • Jeg er dårlig til at sige fra, og hvis jeg endelig gør det får jeg utrolig dårlig samvittighed.
 • Jeg har det med at “please” andre mennesker, og gør nogle gange noget, jeg inderst inde IKKE har lyst til.
 • Jeg glemmer tit og ofte at gøre det der virkelig betyder noget for mig
 • Jeg har det ligesom om, at jeg nogle gange lever mit liv ud fra hvad andre forventer af mig
 • Jeg nedprioriterer mig selv til fordel for andre
 • Jeg har ofte en følelse af usikkerhed, modløshed, ensomheds- eller tomheds følelse

Se en oversigt over symptomer på lavt selvværd her

Der er mange mennesker som har det ligesom dig

Mange mennesker har udfordringer med lavt og dårlig selvværd.

Jeg ved det fordi, jeg har hjulpet rigtig mange mennesker, unge og voksne, mænd og kvinder med lavt selvværd, til et bedre og styrket selvværd. Den yngste jeg har hjulpet var en dreng på 13 år, og de ældste jeg har hjulpet var mænd og kvinder på henholdsvis 65 år og 68 år. Blot for at fortælle dig, at lavt selvværd ikke har nogen alder eller køn. Og det er aldrig for sent, at få et godt selvværd.

Hjælp til bedre selvværd er for dig der

Ønsker professionel hjælp, støtte, vejledning og effektive teknikker og værktøjer til et godt og højt selvværd

Du får gennem coachende samtaler, samtale terapi, støtte, vejledning samt effektive værktøjer og teknikker hjælp til, at styrke dit selvværd så du genfinder troen på dit eget værd som den person du er.

Se pris og kontakt mig

Når du får hjælp til lavt selvværd får du

 • Et bedre og styrket selvværd.
 • Balance i dit liv og en større livsglæde.
 • Lært hvordan du tager kontrollen over dine egne tanker, så det IKKE er tankerne der styrer dig.
 • Lært at prioritere dig selv før du prioriterer andre.
 • En bevidsthed om dine egne kerneværdier og hvad der er vigtigt for dig.
 • Lært hvordan du ændrer dine gamle og uhensigtsmæssige tankemønstre, til nye og støttende tanker.
 • Hjælp til til, at få ryddet op i- og bearbejdet de underliggende temaer i dit liv, som er årsagen til dit lave selvværd.
 • Lært at være tro mod dig selv og den person du er.
 • Lært hvordan du tager styringen i dit eget liv, så det ikke er livet og "de andre" der styrer dig.
 • Genfundet dine indre styrker og bliver i stand til, at skabe det liv du virkelig ønsker dig.

De vigtigste fordele ved hjælp til bedre selvværd

 • Du får et bedre selvværd samtidig med, at du opnår en naturlig balance i dit liv.
 • Forløbet tilpasses individuelt til dig og de underliggende temaer der ligger til grund får dit lave selvværd.
 • Vi arbejder med- og fjerner de underliggende årsager der er til dit lave selvværd.
 • Under den første samtale afklarer vi, årsagerne til hvilke faktorer der har haft indflydelse på lige præcis dit selvværd.
 • Du har mellem de enkelte samtaler, altid mulighed for enten at ringe eller skrive til mig via e-mail.
 • Jeg fastholder, vejleder og støtter dig på din rejse mod et bedre selvværd.
 • Du får effektive og handlingsorienterede værktøjer, teknikker og metoder til at booste dit selvværd.
 • Mellem vores samtaler skal du arbejde med forskellige øvelser, der sikrer dig en hurtig og effektiv fremdrift mod et godt selvværd.

Sådan foregår behandling af lavt selvværd

Behandling af lavt selvværd, der er et 1:1 coaching forløb mellem dig og mig og foregår i trygge rammer, hvor jeg møder dig med stor respekt for den person du er.

Forløbet foregår over 5 gange, hvor vi under vores samtaler arbejder med de temaer, der ligger til grund for dit lave selvværd. Mellem vores samtaler skal du arbejde med forskellige værktøjer, teknikker og øvelser, der vil styrke dit selvværd på alle områder.

Forløbet til behandling af lavt selvværd er individuelt, og tilpasses lige præcis dig. Der er nogle generelle ting vi skal arbejde med, som b.la. er omprogrammering af dine tanker, og måden hvorpå du tænker om dig selv. Og så skal vi arbejde med dine udfordringer og problemstillinger under vores samtaler.

Herudover skal vi arbejde med forskellige teknikker i forhold til at ændre gamle negative overbevisninger og uhensigstmæssige vanemønstre til nye og støttende overbevisninger og hensigtsmæssige vanemønstre.

 

Se pris og kontakt mig

Få bedre selvværd
Få bedre selvværd

Jo mere tid du selv investerer, jo bedre selvværd opnår du

Udover det vi arbejder med i vores samtaler sammen, skal du også påregne, at investere en del tid i mellem vores samtaler. Det er nemlig her du skal øve, træne og implementere de ting vi arbejder med.

Kombinationen af samtaler og det du arbejder videre med i mellem vores samtaler, er den mest effektive metode til, at du virkelig får boostet dit selvværd. Og dermed opnår et langt bedre selvværd end du måske turde håbe på.

Så før du beslutter dig for om du vil investere i det her selvværdsforløb, skal du være sikker på, at du er motiveret og har tiden til, at arbejde videre med tingene mellem vores samtaler. Da forudsætningen for, at du kan opnå et godt selvværd er, at du selv er en aktiv deltager i forløbet.

Til gengæld lover jeg dig, at du vil opleve en stor og positiv forandring i forhold til dig selv, dit selvværd og dermed din livsglæde.

- Den vigtigste person i dit liv er dig selv, så skab det liv du virkelig ønsker dig -

Få et godt og styrket selvværd

Kom i gang inden for 1-2 uger

Udfyld nedenstående kontaktformular (helt uforpligtende) hvorefter jeg kontakter dig.

Eller ring til mig på 42 16 47 14 såfremt du har spørgsmål til forløbet eller andre spørgsmål om selvværd.

Behandling af lavt selvværd

Invester i et bedre selvværd

Når du investerer i et bedre selvværd, investerer du i dit eget liv og dermed en bedre fremtid.

Din investering i forløbet "Et bedre selvværd", er inkl. 5 samtaler a 60 minutters varighed (Første samtale 90 minutter)

Kr. 5.975,- inkl. moms.

Herudover får du materiale og værktøjer samt mulighed for, at kontakte mig telefonisk. pr. sms eller mail mellem vores samtaler.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til forløbet, så kan du ringe til mig på 42 16 47 14 eller sende mig en mail på michall@lifeconsulting.dk

Michall Winkler