Michall Winkler

Jeg hedder Michall Winkler, og er indehaver af virksomheden Lifeconsulting. Jeg er gift og har to børn der er flyttet hjemmefra. Privat bor jeg i Roskilde sammen med min kone. Jeg har været selvstændig i stort set det meste af mit arbejdsliv.

Det jeg virkelig brænder for

Jeg har altid brændt for at hjælpe andre mennesker, både i forhold til deres egen personlige udvikling og i forhold til deres professionelle liv. Jeg har specialiseret mig i stress og stresshåndtering, selvværd og personlig udvikling, da min største passion er at arbejde med mennesker - voksne og unge - og hjælpe dig der er ramt af stress tilbage til et liv uden stress i mental og fysisk balance. Herudover hjælper jeg unge og voksne med at styrke deres selvværd med alt hvad der ligger under dette. Ligesom jeg hjælper dig, der har brug for professionel hjælp til din egen personlige udvikling. Det kan være i privat regi eller det kan være i forhold til dit job, eller en kombination af begge dele. Og det er uanset om du kommer som privat person, medarbejder, leder eller chef i en virksomhed. Kort og godt så hjælper jeg dig der ønsker et liv i balance med dig selv i "førertrøjen". Det kan være i forbindelse med et 1:1 forløb, en enkelt coaching session 1:1. Eller det kan være gennem de forskellige kurser og uddannelser jeg afholder, både som åbne kurser og som lukkede kurser for private og offentlige virksomheder.

Min personlige rejse

Jeg har siden 2002 arbejdet med personlig udvikling, og har selv gennemgået en stor personlig udvikling de sidste 16 år, hvor jeg har bevæget mig ud af adskillige komfortzoner. Jeg har taget kurser og uddannelser inden for NLP, Stress, terapi, Coaching, Mindfulness, Akupunktur, Yoga massage, formidling/underviser m.fl. Jeg har afprøvet egne grænser og overvundet forskellige former for indre frygt og begrænsninger. Jeg har selv været ramt af alvorlig stress. Stress som jeg i starten ignorerede og benægtede indtil den dag, hvor jeg fik et kraftigt vink med en "vognstang". Først der vågnede jeg op og fik mit liv tilbage. Jeg har ændret hæmmende overbevisninger omkring mig selv, som jeg ikke førhen troede var muligt i forhold det jeg kunne udrette, til støttende overbevisninger og indre styrke, som har gjort jeg har kunne handle på det jeg virkelig ønskede mig. Jeg har selv "førertrøjen" på i mit eget liv, og er tro mod mig selv og mine inderste kerneværdier Jeg er bevidst om mine egne inderste kerneværdier, og hvem jeg er, og er tro mod mig selv og den jeg er hele vejen igennem.

Jeg har altid haft med mennesker at gøre

Jeg har altid haft med andre mennesker at gøre. Første gang som helt ung, hvor jeg var frivillig i redningstjenesten hos Civilforsvaret. Og efterfølgende som indehaver af en mellemstor virksomhed gennem 18 år, hvor jeg har haft forskellige mennesker ansat, heriblandt en del unge i jobpraktik, jobtræning og som elever i firmaet. Derudover har jeg haft daglige kundebesøg, møder og forhandlinger i forskellige henseender. Så jeg har mødt og talt med mange forskellige typer af mennesker. Jeg har været 26 år i hjemmeværnet (jeg er dog ikke aktiv længere), hvor jeg b.la. har fungeret som gruppe- og patruljefører. I de sidste seks år har jeg arbejdet som professionel stresscoach, ungecoach, selvværdscoach og med personlig udvikling hos unge og voksne. Jeg har gennemført over 1000 coaching sessioner og undervist på forskellige kurser og uddannelser. Se hvad andre siger om mig >>>

Uddannelser og kurser inden for stresshåndtering og personlig udvikling

Udover individuelle coaching sessioner for privatpersoner, medarbejdere, ledere og chefrer samt personlige udviklingsforløb, tilbyder jeg forskellige uddannelser og kurser i stresshåndtering og personlig udvikling. Herunder en af Danmarks bedste og mest unikke uddannelse i stress og stresshåndtering.

Du kan læse mere om de enkelte uddannelser og kurser på nedenstående link:

Udover min virksomhed Lifeconsulting, er jeg  tilknyttet som stresscoach hos firmaet Forebyg Stress, og er frivillig rådgiver på stresstelefonen. Stresstelefonen er en GRATIS telefonisk  rådgivningstjeneste om stress. Herudover underviser jeg på vores certificerede stressvejlederuddannelse og certifcerede stresscoach uddannelse samt en række andre kurser og workshops inden for stress og personlig udvikling.

Jeg er uddannet

 • Metakognitiv Stresscoach fra Neokognitivt Institut
 • Certificeret stresscoach af Bjarne Toftegaard.
 • Mindfulness Practitioner fra Mindfulness Akademiet
 • Eksamineret NADA Akupunktør
 • Eksamineret Ayurvedisk Yoga Massør
 • Stresskonsulent
 • Certificeret NLP Master Coach
 • Certificeret Enneagram coach
 • Certificeret i Enneagrammet
 • Certificeret NLP Practitioner
 • Certificeret NLP Master med speciale i samtaleterapi
 • Certificeret NLP Master med speciale i undervisning, præsentation og ledelse
 • Diverse kurser og uddannelser inden for personlig udvikling. salg og markedsføring
 • Tidligere indehaver af en mellemstor virksomhed gennem 18 år med 14 - 18 ansatte.

Jeg studerer og uddanner mig løbende

Jeg sørger hele tiden for, at udvikle mig som menneske, samt uddanne mig og opkvalificere min viden og færdigheder inden for mit arbejdsområde. Og er p.t. i gang med en 4 årig uddannelse til Psykoterapeut.

Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter, der som den eneste brancheforening er godkendt af styrelsen for patientsikkerhed (tidligere sundhedsstyrelsen), til at registrere uddannede psykoterapeuter.

Lifeconsulting v/Michall Winkler

Jeg er specialist i stress, selvværd og personlig udvikling.

Jeg har siden 2002 arbejdet med personlig udvikling. Og har siden 2012 arbejdet professionelt med stress og selvværd. Jeg hjælper andre mennesker tilbage til et liv uden stress, og jeg hjælper mennesker, unge og voksne, med at få et bedre selvværd.

Jeg arbejder individuelt med det enkelte menneske, og jeg afholder kurser og uddannelser inden for stress, selvværd og personlig udvikling.

Her finder du mig

 • Konzulenthuset
  Vindingevej 34 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714

Cvr. nr. 34844070

Jeg er medlem af

Det siger mine kunder

“Mine medarbejdere havde brug for at forebygge og håndtere stress, ift de konstante forandringer som en organisation har. Michall afholdte en workshop, som talte direkte ind i denne forebyggelse og håndtering på en måde hvor alle kunne være med. Han fik det hele til at give mening, talte i øjenhøjde og var meget inspirerende i sin tale og form. Min enhed står stærkere ift fremtiden.”

- Michael Zürek, Enhedschef Københavns Kommune -

"Michall har en fabelagtig evne til at tune ind på det menneske han har siddende overfor sig, og han har empati med sig i alt hvad han gør."

- Lone Schaadt -

"Kære Michall
Jeg havde fuldstændig tillid til dig fra start af og tvivlede slet ikke på, at jeg ville få det godt igen. Men at jeg fik det SÅ godt, havde jeg aldrig troet muligt - også selvom du sagde det. Det er ligesom om at nogen har fjernet de "vægte" jeg havde siddende om fødderne, benene, hofterne, maven, armene, nakken og hovedet, men som jeg slet ikke vidste jeg havde. Hvor trist det end lyder, kan jeg slet ikke huske at jeg har haft det så godt før! Men det er jo også fantastisk!"

- Susanne Lundgreen -

"Jeg har netop afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall. Fantastisk forløb, kanon gode redskaber og Michall er fantastisk til at spotte problemerne."

- Charlotte Madsen -

"Fantastisk stresscoach forløb med Michall. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder, som føler sig stresset eller står et svært sted i livet."

- Jeanette Rhode Nielsen -