NLP Terapi Roskilde

- en stærkt og effektiv metode til forandringer på et dybere plan

NLP samtaleterapi til effektiv behandling af stress, og opbygning af selvværd og selvtillid

NLP Terapi er samtaleterapi i sin mest effektive form, som jeg b.la. anvender i forbindelse med behandling af stress, hvor jeg skønner det nødvendigt. Samtaleterapi sikrer nemlig, at jeg sammen med min klient, får fat de mere ubevidste årsager, der i mange tilfælde også har indflydelse på den stress en alvorlig stresset person oplever.

Herudover anvender jeg NLP samtaleterapi i kombination med NLP Coaching i nogle af mine forløb, når det f.eks. handler om at opnå et bedre selvværd og selvtillid.

NLP samtaleterapi, er foregår i mine lokaler i Roskilde, er en kombination af samtale, terapeutiske teknikker og værktøjer, der går helt i dybden og dermed sikrer dig det bedst mulige resultat på de problematikker og udfordringer du gerne vil ændre på.

Herudover er NLP Terapi effektivt til behandling af hel række andre problematikker som f.eks. vrede/temperament, angst, uhensigtsmæssig adfærd, problemer med at sige fra overfor andre, mindreværd, skilsmisse, afhængighed m.fl.

Du kan læse mere om hvad NLP er her

NLP Terapi til behandling af stress

NLP samtaleterapi i forbindelse med behandling af stress er effektivt, når årsagerne til den stress du oplever handler om dine egne tanker - både dine bevidste- og i høj grad dine ubevidste tanker.

Med samtaleterapi kan jeg hjælpe dig med, at ændre din måde at tænke på, både om dig selv og de forskellige situationer du oplever. Ved hjælp af effektive teknikker og værktøjer arbejder vi med, at ændre dine tankemønstre i en positiv retning, som styrker dit selvværd og dine evner til at sige fra, og samtidig skabe en bedre psykisk balance i dit liv.

50 % af årsager til alvorlig stress skyldes vores egne tanker. Vi tænker ca. 60.000 tanker i døgnet hvoraf de 2 % er bevidste tanker, og resten af vores tanker er ubevidste tanker

Samtalte terapi i forbindelse med stressbehandling er også effektivt, når det f.eks. drejer sig om tidligere ubehagelige oplevelser, hvor oplevelsen har en ubevidst virkning på den stress som klienten oplever.

NLP Terapi til bedre selvværd og selvtillid

Jeg anvender en kombination af NLP Terapi og NLP Coaching i forbindelse med opbygning og styrkelse af selvværdet og selvtilliden hos mine klienter, som jeg har i mine forløb bedre selvværd og selvtillid og hjælp til selvværdsproblemer. Herudover anvender jeg samtaleterapi som et tilbud til de af mine klienter der ønsker en kombination af coaching og terapi, eller til de af mine klienter der kun ønsker samtaleterapi.

Læs også: Anvendelse af stress terapi i stresscoaching