NLP Terapeut

NLP terapi er en stærk og effektiv terapiform til forandringer på et dybere plan

NLP Terapi er både samtaleterapi og oplevelsesorienteret terapi i sin mest effektive form.

Som NLP terapeut og psykoterapeut arbejder jeg i NLP terapien med den tredelte hjerne (din tænkehjerne, følehjerne og kropshjerne), som gør, at du får skabt varige og positive forandringer på et dybere plan i  forhold til de problemstillinger og temaer vi arbejder med i terapien.

NLP Terapi er effektiv behandling af en række problematikker som for eksempel

 • Eksamensangst og andre former for angst.
 • Fobier.
 • Vrede / temperament.
 • Mindreværd / dårligt selvværd.
 • Selvkritik.
 • Skilsmisse.
 • Dårlig samvittighed.
 • Konfliktskyhed.
 • Tankemylder, negative tanker og bekymringstanker.
 • Stress.
 • Alle former for uhensigtsmæssig adfærd.
 • Ændring af uhensigtsmæssige vaner og hæmmende overbevisninger.

NLP Terapi

Hvad er NLP terapi?

NLP terapi er ikke kun samtale, men en kombination af samtale og NLP terapeutiske metoder og teknikker, der går helt i dybden og dermed sikrer dig det bedst mulige resultat på de problematikker og udfordringer du gerne vil ændre på.

I terapien arbejder vi også med at få kroppen med, da det er altafgørende for enhver form for varigt forandringsarbejde. I den forbindelse anvender jeg NLP teknikker og metoder, hvor vi blandt andet laver forskellige øvelser som typisk foregår ved, at flytte sig og se tingene fra flere vinkler, forskellige former for øvelser på gulvet og andre kropslige metoder.

Kombinationen af samtale samt metoder og teknikker på gulvet gør, at vi både får arbejdet med alle tre dele af hjernen. Tænkehjernen, følehjernen og vores kropshjerne. Kropshjernen er den der husker aller bedst, og hvis der ikke arbejdes med denne i terapien også, så sker der ikke en varig forandring.

Samtaleterapi kan enten foregå online, eller ved at vi mødes fysisk i mit terapilokale i Roskilde.

NLP Terapi RoskildeAfhængig af hvilken problematik du kommer med hos mig, så anvender i samtaleterapien også tankefeltterapi og metakognitiv terapi, der i kombination med NLP terapien gør, at vi får ryddet helt op i dine problematikker. Hvad enten der er tale om angst, dårligt selvværd, stress eller andre former for personligt forandringsarbejde.

I nogle tilfælde er NLP terapien det der skal til. Og i andre tilfælde kan det være jeg vælger, efter aftale med dig, udelukkende at anvende tankefeltterapi eller metakognitiv terapi. Det afhænger dels af hvad vi skal arbejde med, og så afhænger det i høj grad også af, hvad du har det bedst med. Det er nemlig sådan, at nogle metoder virker godt på nogle mennesker, og på andre mennesker skal der andre metoder til.

Så mit udgangspunkt i alt terapeutisk arbejde er, at hvis jeg skal behandle alle mennesker ens, så skal jeg behandle dem forskelligt. Da vi alle er forskellige individer.

Du kan læse mere om hvad NLP er her

NLP Terapi er også effektivt til behandling af stress

NLP samtaleterapi er også effektivt til behandling af stress, når årsagerne til den stress du har, er forårsaget af dine ubevidste handle og vanemønstre samt begrænsende overbevisninger. Det gælder i øvrigt også når den stress du oplever skyldes dine egne tanker.

Med samtaleterapi kan jeg hjælpe dig med, at ændre på dine uhensigtsmæssige vaner og overbevisninger, samt måden hvorpå du tænker om forskellige ting og situationer, så du får skabt en god og stabil psykisk balance i dit liv.

 

50 % af årsager til alvorlig stress skyldes vores egne tanker. Vi tænker ca. 60.000 tanker i døgnet hvoraf de 2 % er bevidste tanker, og resten af vores tanker er ubevidste tanker

 

Samtalte terapi i forbindelse med stressbehandling er også effektivt, når det f.eks. drejer sig om tidligere ubehagelige oplevelser, hvor oplevelsen har en ubevidst virkning på den stress som klienten oplever.

Relaterede sider

Psykoterapi mod stress

Tankefeltterapi

Anvendelse af stress terapi i stresscoaching

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714