Hjælp til stressramte

Med effektiv og holdbar hjælp til dig der har fået stress

Hjælp til stressramte er for dig der har brug for professionl hjælp til stress. Hvis du er stressramt og har fået en middel eller alvorlig belastningsreaktion med stress, er der brug for en hurtig og effektiv indsats, så du kan komme af med din stress igen.

Jeg tilbyder effektiv, proaktiv og handlingsorienteret hjælp til stressramte, hvor jeg har fokus på at hjælpe dig af med din stress igen. Og lære dig hvordan du forebygger og hånterer fremtidig stress, så du aldrig nogensinde bliver ramt af stress igen.

Når du får hjælp til stress hos mig, får du et stressforløb, hvor jeg har fokus på at afhjælpe og ændre på de årsager der er til din stress. Da dette er altafgørende i enhver stressbehandling, så din stress symptomer forsvinder og du kan få et liv i mental og fysisk balance med styrket mental sunhed og bedre livskvalitet.

Få hjælp til stress så hurtigt som muligt

Det er vigtigt, at du får hjælp til din stress så hurtigt som muligt, inden stressen udvikler sig til langvarig eller kronisk stress. Jo hurtigere du får professionel hjælp, jo hurtigere kommer du af med din stress igen.

Du kan få hjælp til at komme af med din stress ved fysisk fremmøde i min stressklinik i Roskilde. Eller du kan få hjælp online, hvis du bor for langt væk, eller har det bedre med at side derhjemme.

Hjælp til selvhjælpsøvelser mod stress

Hjælp til stress er årsagsbehandling og IKKE symptombehandling

Når du har forskellige stresssymptomer, der kan inddeles i fysiske symptomer, psykiske symptomer, adfærdsmæssige symptomer og psykosomatiske symptomer, så er det vigtigt at du får hjælp til at ændre på de årsager der er til dine stressymptomer.

Hvis vi kun laver symptombehandling, så kommer stressen bare tilbage. Men arbejder vi med afhjælpning og ændring af årsagerne til din stress, så bliver du helt fri af stress for altid.

Prøv eksempelvis at forestille dig, at du lider jævnligt af hovedpine. Hvis du så blot tager en hovedpine pille hvergang du har hovedpine, så vil hovedpinen vende tilbage. Det er symptombehandling. Men hvis du får hjælp til at fjerne årsagen til din hovedpine, så vil hovedpinen ikke komme tilbage igen.

Overordnet findes der tre grundlæggende årsager til stress.

  1. Udfra kommende omstændigheder.
  2. Forestillingsstress (dine egne tanker).
  3. De dybereliggende årsager til stress, der eksempelvis kan være dine adfærdsmønstre, begrænsende overbevisninger, tanker, traumer m.fl.

Når jeg i forbindelse med din hjælp til stress hjælper dig med, at ændre og fjerne årsagerne til din stress, så forsvinder dine stresssymptomer igen. Og du kan leve et liv uden stress i mental og fysisk balance.

I min hjælp til stressramte arbejder jeg altid helhedsorienteret. Det vil sige at jeg har fokus på det hele mennekse, både det mentale og fysiske, i min tilgang til at afhjælpe din stress.

Michall Winkler, Instruktør og underviser på stresscoach uddannelsen

Michall Winkler
Specialist i stress og stresshåndtering

Kortsigtet og langsigtet hjælp til stressramte

Når du får hjælp til stress hos mig får du både kortsiget og langsigtet hjælp til at komme af med din stress.

Den kortsigtede hjælp er den hjælp du får til afhjælpning af din nuværende stressbelastning og genskabelse af din mentale og fysiske balance.

Den langsigtet hjælp mod stress består i, at lære dig hvordan du forebygger og håndterer fremtidig stress. Og så styrker den din mentale sundhed og forbedre din livskvalitet.

En vigtig og ofte overset faktor når det handler om at hjælpe stressramte mennesker, er de årsager der ligger til grund for den stress du har. Derfor er det altafgørende, at du også får hjælp til, at ændre på de årsager der er til din stress.

Hvis du ikke fjerner og ændrer på de årsager der er til din stress, vil stressen med meget stor sandsynlighed komme tilbage igen. Og dermed har den hjælp du har modtaget ikke til megen nytte.

Den hjælp du får hos mig inddeles i fem indsatsområder. Alle fem områder er vigtige indsatsområder, når du vil have en effektiv, vedvarende og helhedsorienteret hjælp til, at komme af med din stress en gang for alle.

Fem vigtige indsatsområder i forbindelse med hjælp til stressramte

  1. Afhjælpning af dine nuværende stresssymptomer.
  2. Ændring og eliminering af de årsager der er til din stress.
  3. Forebyggelse af fremtidig stress.
  4. Håndtering og tackling af fremtidig stress.
  5. Genskabelse af din mentale og fysiske balance med større livsglæde, livskvalitet og styrket mental sundhed.

Yderligere information om hjælp til stress

På de forskellige links herunder finder du yderligere information om hjælp til stress, hvor du blandt andet har mulighed for, at få gratis rådgiving om hjælp til stressramte.

Relaterede sider

Gratis rådgivning om stress

Stressmetoder

Hvordan tackler jeg stress?

Kontakt mig vedrørende stressbehandling

Få effektiv struktureret, målrettet og individuel hjælp til behandling af stress.

Ring nu på Tlf. 42 16 47 14.

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig inden for 24 timer.

Stressscoaching

Hvem er din Stressbehandler

Jeg hedder Michall Winkler og er din personlige stressbehandler.

Jeg er Certificeret og eksamineret Master stresscoach, Metakognitiv stresscoach og Stressbehandler og stressterapeut, og så er jeg underviser og instruktør på stresscoach og stressbehandler uddannelsen.

Jeg har gennem de sidste 10 år hjulpet mere end 500 mennesker tilbage til et liv uden stress. Tilbage til et liv i mental og fysisk balance med større livsglæde og livskvalitet.

Play Video
Medlem af foreningen af Danske Psykoterapeuter - FaDP