Hjælp til stress

Effektiv og individuel hjælp mod stress med tankefeltterapi og stresscoaching

Hjælp til stressDu har flere muligheder for, at få hjælp til stress når du er stressramt. Og dermed hjælp til at komme af med din stress igen, så du kan blive helt stressfri.

Den stress hjælp du har brug for, afhænger af din stressbelastning og de omstændigheder, der er årsagen til din stress. Det er vigtigt, at den hjælp du får, både omfatter afhjælpning af stress, samt forebyggelse og håndtering af fremtidig stress.

Du kan få hjælp til stress hos en stresscoach, en psykolog, en psykoterapeaut, en metakognitiv terapeaut eller sågar en yoga lærer. Det er dog ikke alle muligheder og metoder, der har den samme og vedvarende effekt i forhold til, at forblive fri af stress.

Den hjælp til stress jeg tilbyder tager udgangspunkt i stresscoaching, der er specielt udviklet til, at hjælpe stressramte mennesker. Uanset om det er hjælp til alvorlig og kronisk stress, eller om det er hjælp til, at forebygge og håndtere fremtidig stress.

Hjælpen du får hos mig, er altid struktureret, målrettet og handlingsorienteret, hvor du får konkrete metoder og teknikker til, at komme af med din stress igen.

Hvis du ikke får den rigtige hjælp, kan stress være farligt og udvikle sig til en kronisk stressbelastning med risiko for en række alvorlige fysiske og psykiske følgesygdomme.

Hvornår har jeg brug for hjælp til stress

Som udgangspunkt kan du sige, at du har brug for hjælp til stress, når du har fået alvorlige stresssymptomer. Det kan være symptomer som hukommelsesbesvær, svimmelhed, dårlig eller manglende søvn, aggressivitet, uforklarlige smerter, vejrtrækningsproblemer m.fl.

Hvis du har en middel stressbelastning, hvor du mærker stress symptomer som indre uro, trykken for brystet, tankemylder, indesluttethed, hovedpine, lettere til tårer m.fl., har de fleste mennesker også brug for hjælp til stress.

Jo før du får hjælp, jo tidligere kan der gribes ind i forhold til din stress, og dermed kan du undgå, at stressen udvikler sig til en langvarig og kronisk stressbelastning.

Vælg den rigtige hjælp til stress

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige hjælp til stress, og sikrer dig, at den stress hjælp du får, er understøttet af forskning inden for afhjælpning, forebyggelse og håndtering af stress.

De metoder jeg selv arbejder med, når jeg hjælper andre mennesker med stress, er alle sammen evidensbaserede, og understøttes af forskning samt min professionelle erfaring med behandling af stress de seneste seks år.

Hjælpen skal bestå af de rette metoder og teknikker

Uanset om du vælger en stresscoach eller psykolog, når du skal have hjælp til stress, er det vigtigt, at du sikrer dig, at hjælpen du får består af de rette metoder og teknikker.

Når du får hjælp til stress, skal du både have hjælp til, at blive afstresset og du skal have hjælp til at lære, hvordan du forebygger og håndterer stress fremadrettet. Både i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Herudover er en meget vigtig del af din stress hjælp, at du får hjælp til, at fjerne årsagerne til det der har givet dig stress. Både de udefra kommende årsager og de indefra kommende årsager.

Når du får den rigtige hjælp til din stress får du også genskabt balancen i dit autonome nervesystem. Og du får både den psykiske og den fysiske stress ud af din hjerne og krop.

Når du skal vælge hvilken hjælp til stress du har brug for, er det vigtigt, at du sikrer dig, at hjælpen er en aktiv, fremadrettet og målrettet hjælp mod din stress. Forstået på den måde, at du selv skal være en aktiv deltager i processen, og at der både arbejdes målrettet med, at du bliver afstresset. Og at der arbejdes målrettet med, at lære dig hvordan du selv, kan forebygge og håndtere fremtidige stresssituationer fra dit arbejdsliv og dit privatliv.

Denne form for hjælp, giver dig de bedste resultater i forbindelse med behandling af stress, så du fremover kan holde dig selv fri af stress.

Du har følgende muligheder for hjælp til stress

Hjælp til stress

Du har mulighed for, at få individuel hjælp til stress med stresscoaching ved personligt fremmøde. Eller via et 1:1 online stresscoaching forløb. Uanset om du vælger den ene eller anden metode, så får du hjælp af en Certificeret Stresscoach, der er uddannet til, at hjælpe mennesker med stress.

Om du skal vælge den ene eller anden mulighed afhænger af, hvad du har det bedst med. Begge metoder er lige effektive.

    1. Individuel stresscoaching ved personligt fremmøde i mine lokaler i Roskilde eller København. Du kan læse mere om stresscoaching her
    2. Individuel online stresscoaching, hvor du sidder derhjemme, uanset hvor i landet du bor. Online stresscoaching foregår via Skype, og er kr. 1000,- billigere end ved personligt fremmøde. Du kan læse mere om online stresscoaching her.

Gratis stress hjælp over telefonen - en tredje mulighed for hjælp

En tredje mulighed for at få hjælp til stress er, at få gratis stress hjælp over telefonen, ved at ringe til mig på telefon: 42 16 47 14.

Jeg vil i forbindelse med vores telefonsamtale spørge ind til hvordan du mærker din stress, samt hvad årsagerne er til den stress du oplever.

Herudfra vil jeg rådgive dig bedst muligt i forhold til, hvad du kan gøre her og nu. Og hvad jeg vil anbefale dig i forhold til, at få den bedst mulige hjælp til din stress. Det kan være hjælp fra en stresscoach, psykolog eller din egen læge.

Afhængig af din stressbelastning, kan det også være, at du selv kan gøre noget for, at komme af med din stress igen. Og jeg vil i den forbindelse komme med forslag til, hvad selv kan gøre her og nu.

Hvis jeg ikke tager telefonen er det fordi jeg er optaget. I så fald indtaler du blot en besked eller sender en sms, hvorefter jeg vil ringe dig op, så snart jeg har en ledig stund.

Ring til mig på tlf. 42 16 47 14 og få gratis hjælp og rådgivning

Gratis hjælp til stress på stresstelefonen

Hjælp til selvhjælp

Hvis du ikke er ramt af stress og ønsker hjælp til hvordan du selv kan forebygge og håndtere stress. Eller hvis du er ramt af en let til moderat stressbelastning, kan jeg anbefale vores kursus; Hjælp til selvhjælp for stressramte.

Hvis du af forskellige grunde ikke har mulighed for, at benytte dig af nogle af ovenstående muligheder, hvilket jeg helt sikkert vil anbefale, kan hjælp til selvhjælp være en mulighed. I den forbindelse kan jeg anbefale dig bogen "Mindre stress, Mere overskud" af Bjarne Toftegård. Du finder bogen på nedenstående link:

Mindre stress, mere overskud

Hvem kan få hjælp til stress

Alle, uanset alder, kan få hjælp til stress, samt hjælp til at forebygge og håndtere fremtidig stress. Du kan få hjælp, uanset om du er sygemeldt eller i arbejde, under uddannelse, eller er arbejdsløs.

Stress kan ramme os alle sammen, uanset alder, og oftest når vi mindst venter det. Stress kan være akut, kortvarig eller langvarig (kronisk stress).

Det er vigtigt, at skelne mellem disse tre tilstande, da det er den langvarige stress der har store konsekvenser for dit helbred. Så jo før du får hjælp, jo hurtigere kan du komme af med din stress igen.

Hjælp til stress når du er sygemeldt

Er du sygemeldt på grund af stress fra din arbejdsplads, kan du få hjælp til stress, så du bliver rask igen. Når du er sygemeldt med stress er vigtigt, at du får ro og tid til at komme dig samtidig med, at du får professionel hjælp til din stress.

Via et stresscoaching forløb fordelt på 10-12 uger arbejder vi først med at få dig afstresset, for derefter at bygge dig langsomt og sikkert op igen, så du får mere psykisk og fysisk overskud og kan klare en normal hverdag igen.

Vi arbejder endvidere med at finde årsagerne til det der stressede dig, og du får værktøjer til, at håndtere og forebygge fremtidig stress, så du aldrig mere behøver at blive så stresset, at det går ud over dit helbred.

Læs mere om stresscoaching her

Hjælp mod stress

Har du spørgsmål om hjælp til stress?

Har du spørgsmål om dine muligheder for hjælp til stress eller andre spørgsmål om stress, er du meget velkommen til at, at ringe til mig på Tlf.  42 16 47 14 helt gratis og uforpligtende. Eller benytte dig af nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig.

Du kan også se om du kan finde nogle af svarende på dine spørgsmål om stress på nedenstående link.

Spørgsmål om stress

Har du brug for hjælp til stress?

Hvis du har brug for hjælp til stress, kan du enten ringe til mig på tlf. 42 16 47 14, eller benytte dig af nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig.

Alle henvendelser er naturligvis helt uforpligtende.