Hjælp til stress

Få hjælp til et liv uden stress og se hvem der kan hjælpe dig her

Hjælp til stressDu har flere muligheder for, at få hjælp til stress. Den hjælp til stress du har brug for, afhænger af din stressbelastning og de omstændigheder, der er årsagen til din stress.

Stress kan være farligt, hvis du er udsat for mange stresspåvirkninger, og befinder dig i en mere eller mindre konstant stresstilstand.

Når du er i en konstant stresstilstand, det man kalder for langvarig eller kronisk stress, øger du din risiko for en lang række alvorlige helbredsproblemer, både fysiske og psykiske. 

Det er derfor vigtigt, at du får hjælp til din stress så hurtigt som muligt, inden stressen udvikler sig til en længervarende stressbelastning.

Når du får hjælp til stress bliver du afstresset, og du får dit liv tilbage med fysisk og mentalt overskud, mere energi og større glæde, så du igen kan varetage dit job, være nærværende over for dig selv, sammen med din partner, dine børn, din familie og venner m.fl.

Det kan være lidt af et detektivarbejder, at finde ud af, hvilken form for hjælp til stress man skal vælge, da der de seneste år er dukket mange forskellige tilbud op om hjælp til stress. Det er dog ikke alle muligheder, der har den samme og vedvarende effekt i forhold til, at forblive fri af stress.

Hjælp til stress med evidensbaserede metoder og teknikker

De muligheder jeg anbefaler dig her, er alle sammen baseret på metoder og teknikker, der er understøttet af forskning inden for afhjælpning, forebyggelse og håndtering af stress. Metoderne er endvidere evidensbaserede, og understøttes ligeledes af min professionelle erfaring med behandling af stress de seneste seks år, hvor jeg har hjulpet +300 mennesker tilbage til et liv uden stress.

Skal jeg vælge en stresscoach eller en psykolog, når jeg skal have hjælp til stress?

Hjælp til stress

Du har mulighed for, at få hjælp til stress hos en stresscoach eller hos en psykolog med speciale i stresshåntering. Om du skal vælge den ene eller anden mulighed afhænger af to ting:

  1. Hvis du havde brug for en psykolog før du blev stresset, vil jeg anbefale dig en psykolog til, at hjælpe dig af med din stress.
  2. Hvis du IKKE havde brug for en psykolog før du blev stresset, har du det heller ikke nu. Og så vil jeg anbefale dig en stresscoach, til at hjælpe dig af med din stress.
    Du kan læse mere om stresscoaching her.

Er du i tvivl om du har stress, og dermed brug for professionel hjælp til, at komme af med din streess, kan du tage en stresstest på nedenstående link.

Tag en stresstest

Få den rigtige hjælp til stress

Uanset om du vælger en stresscoach eller psykolog, når du skal have hjælp til din stress, er det vigtigt, at du sikrer dig, at hjælpen du får består af de rigtige metoder og teknikker.

Når du får hjælp til stress, skal du både have hjælp til, at blive afstresset og du skal have hjælp til at lære, hvordan du forebygger og håndterer stress fremadrettet. Både i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Når du får den rigtige hjælp til din stress får du også genskabt balancen i dit autonome nervesystem. Og du får både den psykiske og den fysiske stress ud af din hjerne og krop.

Når du skal vælge hvilken hjælp til stress du har brug for, er det vigtigt, at du sikrer dig, at hjælpen er en aktiv, fremadrettet og målrettet hjælp mod din stress. Forstået på den måde, at du selv skal være en aktiv deltager i processen, og at der både arbejdes målrettet med, at du bliver afstresset. Og at der arbejdes målrettet med, at lære dig hvordan du selv, kan forebygge og håndtere fremtidige stresssituationer fra dit arbejdsliv og dit privatliv.

Denne form for hjælp, giver dig de bedste resultater, så du kan holde dig selv fri af stress fremadrettet. 

Gratis hjælp til stress over telefonen

Du kan få gratis hjælp til stress over telefonen, ved at ringe til mig på telefon: 42 16 47 14.

Jeg vil i forbindelse med vores telefonsamtale spørge ind til hvordan du mærker din stress, samt hvad årsagerne er til den stress du oplever.

Herudfra vil jeg rådgive dig bedst muligt i forhold til, hvad du kan gøre her og nu. Og hvad jeg vil anbefale dig i forhold til, at få den bedst mulige hjælp til din stress. Det kan være hjælp fra en stresscoach, psykolog eller din egen læge.

Afhængig af din stressbelastning, kan det også være, at du selv kan gøre noget for, at komme af med din stress igen. Og jeg vil i den forbindelse komme med forslag til, hvad selv kan gøre her og nu.

Hvis jeg ikke tager telefonen er det fordi jeg er optaget. I så fald indtaler du blot en besked eller sender en sms, hvorefter jeg vil ringe dig op, så snart jeg har en ledig stund.

Ring til mig på tlf. 42 16 47 14 og få gratis hjælp og rådgivning

Gratis hjælp til stress på stresstelefonen

Hvem kan få hjælp til stress

Alle, uanset alder, kan få hjælp til stress, samt hjælp til at forebygge og håndtere fremtidig stress.

Stress kan ramme os alle sammen, og oftest når vi mindst venter det. Stress kan være akut, kortvarig eller langvarig (kronisk stress).

Det er vigtigt, at skelne mellem disse tre tilstande, da det er den langvarige stress der har store konsekvenser for dit helbred.

Stress er individuelt og kan stamme fra privatlivet, arbejdslivet, skole, uddannelse m.fl., og fra vores egne tanker. 50 % af alle stressårsager kommer fra vores egne tanker, og måden hvorpå vi tænker.

Hjælp til stress når du er sygemeldt

Er du sygemeldt på grund af stress fra din arbejdsplads, kan du få hjælp til stress, så du bliver rask igen. Når du er sygemeldt med stress er vigtigt, at du får ro og tid til at komme dig samtidig med, at du får professionel hjælp til din stress.

Via et stresscoaching forløb fordelt på 10-12 uger arbejder vi først med at få dig afstresset, for derefter at bygge dig langsomt og sikkert op igen, så du får mere psykisk og fysisk overskud og kan klare en normal hverdag igen.

Vi arbejder endvidere med at finde årsagerne til det der stressede dig, og du får værktøjer til, at håndtere og forebygge fremtidig stress, så du aldrig mere behøver at blive så stresset, at det går ud over dit helbred.

Læs mere om stresscoaching her

Hjælp mod stress

Har du spørgsmål om hjælp til stress?

Har du spørgsmål om dine muligheder for hjælp til stress eller andre spørgsmål om stress, er du meget velkommen til at, at ringe til mig på Tlf.  42 16 47 14 helt gratis og uforpligtende. Eller benytte dig af nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig.

Du kan også se om du kan finde nogle af svarende på dine spørgsmål om stress på nedenstående link.

Spørgsmål om stress

Har du brug for hjælp til stress?

Hvis du har brug for hjælp til stress, kan du enten ringe til mig på tlf. 42 16 47 14, eller benytte dig af nedenstående kontaktformular, hvorefter jeg kontakter dig.

Alle henvendelser er naturligvis helt uforpligtende.