Stress hos studerende

Flere studerende er alvorlige stressede

I en verden hvor hverdagen byder på arbejdsløshed og spareplaner, bliver der flere og flere unge studerende på de lange videregående uddannelser, der rammes af alvorlig stress.

I en undersøgelse fra 2012 som Dansk Magisterforening har foretaget, viste det sig, at hver fjerde af forbundets studerende medlemmer har været alvorligt stressede. I den forbindelse har de unge studerende oplevet forskellige stresssymptomer som midlertidig hjertebanken, søvnbesvær, anspændthed og glemsomhed. Denne undersøgelse bekræfter tidligere undersøgelser fra DJØF og Københavns Universitet, hvor mellem en fjerdedel og en tredjedel af de studerende var stressede.

Årsagen til den stigende stress blandt unge og studerende, er de stigende krav til de unge generelt, og de unges store krav til sig selv. Herudover kan de unge studerende også hele tiden læse- eller høre om, hvor svært det er at få et job efter endt uddannelse.

(Kilde: Berlingske)

Hjælp til stress for unge og studerende

Jeg er certificeret stresscoach, og hjælper unge og voksne tilbage til et liv uden stress samtidig med, at jeg giver dig effektive teknikker og værktøjer til brug for stresshåndtering.

Er du studerende og har brug for hjælp til at komme af med din stress, tilbyder jeg et stresscoaching forløb for unge, hvor du samtidig lærer hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress.

Du har også mulighed for en GRATIS personlig rådgivning om stress, hver torsdag i mine lokaler i Roskilde. Du kan bestille en tid til gratis stressrådgivning her.

Michall har en fabelagtig evne til at tune ind på det menneske han har siddende overfor sig, og han har empati med sig i alt hvad han gør.

Lone Schaadt

Læs også

Sådan reagerer vores hjerne på stress

Få den rigtige hjælp når du er ramt af stress

Det svageste punkt i forhold til stress

Stresscoaching – en effektiv metode til et liv uden stress.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714