Få den rigtige hjælp når du er ramt af stress

Mange får ikke den rigtig hjælp til at komme af med deres stress

Hvis du har fået alvorlig stress er det vigtigt, at du får den rigtige hjælp til stress, og samtidig får de nødvendige værktøjer og teknikker til at håndtere og forebygge fremtidig stress.

Jeg hører alt for ofte fra mine klienter, at før de kom til mig og fik hjælp, har gået hos en anden behandler, der ikke har haft den nødvendige viden og ekspertise i forhold til stress. De har fået en sludder for en sladder, og har ikke fået konkrete metoder og teknikker til at komme af med deres stress.

Jeg har også klienter som ved egen hjælp er kommet af med deres stress i første omgang. Men når de så f.eks. starter i nyt arbejde, eller der kommer pres på f.eks. arbejdsopgaverne eller andre ting på jobbet, opstår større og mindre kriser i privatlivet m.fl., kommer stresssymptomerne snigende igen. Og inden længe, er de igen ramt af mere eller mindre alvorlig stress, og måske endnu værre end sidst.

Få den rigtig hjælp til at komme af med din stress

Når du er stressramt og måske oven i købet sygemeldt fra din arbejdsplads, er det altafgørende at du får professionel stressbehandling. Så du får den behandling der skal til for at komme af med din stress.

Med den rigtige hjælp får du afklaret årsagerne til din stress, og du lærer din krops bitte små stresssignaler at kende. Tit og ofte er det ikke kun de ydre omstændigheder, hvad enten det er på jobbet eller privat, der er årsagen til din stress. Dine egne tanker – bevidste og ubevidste – er en meget stor medvirken til den stress du har fået. Herudover er der dine egen vaner og overbevisninger, som også har betydning for den stress du har fået.

Forebyggelse og håndtering af stress

Til den rigtig hjælp i forbindelse med stressbehandling hører også de rigtige teknikker og værktøjer samt nødvendig viden om hvordan du forebygger og håndterer fremtidig stress. Dette er en lige så vigtig del af et stressbehandlingsforløb, som det at blive afstresset. For har du ikke den nødvendige indsigt i årsagerne til din stress samt de rigtige værktøjer til at håndtere og forebygge fremtidig stress, er sandsynligheden for at du  meget stor for, at du på et tidspunkt havner i

Jeg har haft stor gavn af de værktøjer og teknikker jeg har fået af Michael fra Lifeconsulting til håndtering af stress. Da der opstod en situation på min arbejdsplads og en mindre krise i mit privatliv noget tid efter, at jeg havde gennemført et stressbehandlingsforløb hos Michael, tog jeg mine værktøjer og de lærte teknikker til stresshåndtering i brug igen. Uden dem var jeg røget endnu længere ned med stress i forhold til første gang.

Er du i tvivl om du har brug for hjælp til at komme af med din stress?

Hvis du er i tvivl om du er så stresset at du har brug for hjælp til at komme af med din stress, så tilbyder jeg gratis stressrådgivning over telefonen. Her vil jeg ud fra lige præcis din situation komme med konkret råd til hvad du selv kan gøre, og ud fra vores snak vurdere om du ville have gavn af professionel hjælp til at komme af med din stress og til at håndtere og forebygge fremtidige stresssituationer.

Relevante indlæg

Stress hvad er det?

Tag en stresstest her

20 gode råd til forebyggelse og håndtering af stress i dagligdagen

Stresssymptomer

Ofte stillede spørgsmål om stressbehandling

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714