Terapeutiske forløb

Vælg et terapiforløb der passer dig

Mine Terapiforløb er terapeutiske forløb med fokus på handlingsorienteret og oplevelsesorienteret terapi, der i kombination med samtale terapi er super effektive terapiformer. Hvert enkelt terapiforløb tilpasses individuelt til dig og de problemer og udfordringer du gerne vil have hjælp til.

Som psykoterapeut og terapeut er jeg altid nærværende og møder dig i øjenhøjde med dyb respekt for dig, din baggrund, din historie og det menneske du er. Jeg sørger altid for at skabe trygge og tillidsfulde rammer i terapiforløbene og har naturligvis tavshedspligt.

Unge Terapi

Unge terapi er for dig der har brug for hjælp til lavt selvværd, stress, angst eller andre former for følelsesmæssigt ubehag.

Unge terapi >>>

Gruppeterapi for unge

Gruppe terapeutisk udviklingsforløb for unge mellem 17 og 25 år. Gruppeforløbet er for dig der har brug for hjælp til dine udfordringer.

Gruppe terapi unge >>>

Selvværdsgrupper for unge

Selvværdsgrupper for unge, er et tilbud til dig, der har problemer med lavt selvværd og gerne vil arbejde hen i mod, at få et godt selvværd.

Selvværdsgrupper fro unge >>>

Terapi mod lavt selvværd

Terapi mod lavt selvværd er et effektivt og målrettet terapeutisk forløb til dig der har lavt og dårligt selvværd.  Få hjælp til bedre selvværd.

Terapi mod lavt selvværd >>>

Psykoterapi

Individuelle handlingsorienterede og effektive psykoterapeutiske forløb af erfaren terapeut. Psykoterapi og samtale terapi.

Psykoterapi >>>

Tankefeltterapi

Få gjort noget ved din angst, traumer og andre følelsesmæssige ubehag med tankefeltterapi. En holistisk og helhedsorienteret terapiform.

Tankefeltterapi >>>

Få hjælp til tanker

Få professionel hjælp til dine bekymringstanker, tankemylder og negative tanker. Lær at tage kontrollen og styringen af dine tanker.

Få hjælp til tanker >>>