NLP Roskilde

- når du ønsker forandring på et dybere plan

Som professionel NLP udøver i Roskilde anvender jeg NLP i forbindelse med coaching, terapi og personlig udvikling, når jeg hjælper andre mennesker tilbage til et liv uden stress med mental og fysisk balance i hverdagen.

Herudover anvender jeg NLP, når jeg har unge og voksne i personlige udviklingsforløb i mine lokaler i Roskilde.

NLP der står for Neuro (tanker) Lingvistisk (sprog) Programmering (Adfærd), er en moderne, praktisk og handlingsorienteret psykologi, og et en effektiv metode til, at skabe varige forandringer på et dybere plan.

NLP svarer særdeles godt til det moderne samfund, hvor kravene til menneskene konstant forandres og øges.

Hvor stammer NLP fra

Den psykologiske og pædagogiske metodik omkring NLP blev udviklet i midten af 1970´erne i miljøet omkring university of California af sprogprofessor John Grinder og Richard Bandler, der var psykologistuderende og datalog.

Sammen med en række af deres mest begavede elever begyndte Bandler og Grinder at afdække de ubevidste sindsprocesser og adfærdsmønstre, som gør, at nogle mennesker er specielt velfungerende på et særligt område. For hvordan kan det være, at nogen mennesker er gode til noget, og for andre mennesker meget vanskeligt? Hvordan kan det være, at man kan formidle de samme stof med meget forskelligt resultat?

Gruppen udviklede en metodik, der kunne aflæse aspekter af menneskers kropssprog, tonefald og talemåder, så man kunne begynde at afdække hvad hemmeligheden bag naturtalenter. Hvordan tænker, føler, opfatter og handler disse særligt begavede mennesker- og hvordan kan sætte deres tanker, følelser og handlinger i system, så de kan kopieres af andre mennesker, som ønsker at opnå det pågældende talent eller kvalitet.

NLP-systemets mange effektive terapeutiske og pædagogiske metoder er udviklet ved at studere særligt begavede terapeuter, psykologer og lærere og deres ressourcefyldte klienter og elever. F.eks. store talenter som familieterapeuten Virginia Satir, psykiateren og hypnoterapeuten Milton Ericson, gestaltterapeuten Fritz Perls og antropologen Gregory Bateson.

Videreudviklingen af NLP

En af Bandlers og Grinders tidligere elever, Robert Dilts, har stået for videreudviklingen af NLP gennem de seneste 10 år. Han har fortsat studierne af en lang række nulevende og afdøde geniers talenter. Ved at studere strukturen i deres sprog og analysere kropssprog og tonefald i film og lydoptagelser, har Robert Dilts afdækket præcis, hvad der har sat de særlige begavelser i stand til at gøre, som de gjorde - hvad der gjorde dem til noget særligt på deres område.

Robert Dilts har udviklet en række effektive metoder inden for bl.a. terapi, pædagogik, indlæring, kreativitet, psykosomatik og ledelse ved at studere personer som Walt Disney, Mahatama Gandhi, Moshe Feldenkreis, Sigmund Freud, Wolgang Amadeus Mozart, Albert Einstein og mange flere.

Af nyere NLP inspirerende mennesker kan nævnes: Anthony Robbins og Joseph O´Connor.

NLP er ikke et færdigt udviklet system

NLP er ikke et færdigt system. Så længe der er gode rollemodeller i verden - både på det mentale, følelsesmæssige og praktiske plan, vil NLP udvikle sig, påvirke og blive påvirket.

NLP Coaching Roskilde

Som NLP udøver i Roskilde tilbyder jeg NLP Coaching fra mine lokaler i Roskilde. NLP Coaching er en fantastisk hjælp til at skabe varige forandringer på et dybere plan, og som en effektiv og resultatskabende coaching form, der sikrer dig de mest optimale muligheder for at nå dine mål.

NLP Coaching

NLP Terapi Roskilde

NLP Terapi er en effektiv terapiform som b.la. kan anvendes i forbindelse med behandling af stress og angst og som hjælp til selvværdsproblemer eller følelsen af mindreværd. Herudover kan NLP terapi anvendes til en lang række andre problemstillinger som f.eks. fobier, vrede, uhensigtsmæssig- eller uønsket adfærd i bestemte situationer, mobning, afhængighed, problemer med at sige fra overfor andre, ondt i maven når dette er psykisk betonet m.f.l.

Som NLP udøver i Roskilde anvender jeg NLP Terapi i de situationer hvor vi skal tilbage og have ryddet op i fortiden.

NLP Terapi

Min egen tilgang til NLP

Jeg hørte om NLP første gang i 2008, hvorefter jeg uddannede mig inden for NLP. I dag er jeg internationalt Certificeret NLP Master Coach og NLP Master med speciale i terapi.

Jeg anvender NLP professionelt og privat.

Jeg har flere gange været med som assistent på NLP practitioner uddannelsen og NLP samtaleterapeut uddannelsen på NLP skolen i Roskilde, og hos firmaet RESKO.

Du kan læse mere om mig her.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714