Behandling af stress med tankefeltterapi

Få effektiv behandling af stress med tankefeltterapi

I behandling af stress med tankefeltterapi kombinerer jeg tankefeltterapien med samtale og stresscoaching, så der tages hånd om både stresssymptomerne og årsagerne til den stress der er opstået. På den måde sikres klienten en varig og effektiv stressbehandling.

Når stress behandles i dag, foregår det oftest hos en psykolog eller stresscoach, hvilket i mange tilfælde er rigtig godt. Men mange af mine klienter oplever også, at der er behov for behandling af de kropslige og fysisk følte stresssymptomer. Ligesom årsagerne til den stress der er, også skal ændres og fjernes helt.

I tankefeltterapi til behandling af stress, arbejdes der ikke kun med symptom behandling, men også med årsagsbehandling af den stress der er opstået. Der arbejdes ud for den forståelse, at sind og krop hænger sammen. Og der arbejdes derfor i behandlingen både med tænkehjernen, følehjernen og kropshjernen.

Tankefeltterapi til behandling af stress, er en slags eksponeringsterapi, hvor du bliver guidet ind i årsagerne til din stress. Herefter behandles der med en kombination af tankefeltterapi, samtaleterapi og stresscoaching.

Behandlingen er både en her og nu indsats, der er med til, at reducere din nuværende stressbelastning. Og så efterfølgende behandlinger med tankefeltterapi, psykoedukation, samtaler og stresscoaching, så du får en varig og holdbar effekt af din stressbehandling.

Relaterede sider

Hvad er tankefeltterapi?

Individuel og effektiv behandling

Når du afslutter din stressbehandling hos mig, er du kommet helt af med din stress. Du har endvidere lært forskellige stressreducerende redskaber, så du altid kan holde dig selv fri af stress.

Du har lært hvordan du tackler fremtidige stressårsager, og du ved hvordan du forebygger og håndterer stress fremadrettet. Både i dit privatliv og i dit arbejdsliv.

Du har opnået en bedre livskvalitet, større livsglæde og en mental og fysisk balance med mere energi og større overskud til dig selv, din familie og dine venner.

Hvor lang tid tager det og hvad koster det?

Et behandlingsforløb med alvorlig stress foregår over syv individuelle behandlinger fordelt over en periode på 10 - 12 uger. Herudover skal du påregne, at arbejde med stressreducerende metoder og teknikker mellem de enkelte behandlinger.

Prisen for et behandling af stress med tankefeltterapi koster kr. 6.975,- inkl. 25 % moms.

Hvordan foregår det

Behandlingen af din stress foregår i min klinik i Roskilde eller København, hvor vi mødes de første 3-4 gange med ca. en uges mellemrum. Herefter mødes vi til hver behandling hver anden uge. Alt dette er noget vi aftaler fra gang til gang.

Herudover har du også mulighed for at kontakte mig, enten på telefon, sms eller mail, imellem de enkelte behandlinger.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Holbækvej 44 B
    4000 Roskilde
  • 4216 4714