Personlig udvikling - Skab det liv du ønsker dig

1:1 forløb inden for stress, selvværd og personlig udvikling

Uanset om dine udfordringer og problemer handler om stress, selvværd eller personlig udvikling, så handler det om, at skabe det liv du ønsker dig.

Personlig udviklingDet kan være et liv uden stress, et liv med et godt og solidt selvværd, et liv hvor du er fri for dine egne tankers tyrani, eller det kan være nogle helt andre temaer der skal arbejdes med i forbindelse med dit privatliv eller dit arbejdsliv, så du får det liv du ønsker dig.

Jeg har siden 2002 arbejdet med personlig udvikling. Og har siden 2012 arbejdet professionelt med stress, selvværd og personlig udvikling, hvor jeg har hjulpet rigtig mange unge og voksne med, at tage styringen i deres eget liv og hjulpet dem med, at skabe det liv de ønsker sig.

Et liv hvor de selv har "førertrøjen" på og er i balance med sig selv og de livsområder der indgår i deres liv.

Jeg har selv været ramt af alvorlig stress, både i forhold til mit tidligere arbejdsliv og mit tidligere privatliv. Jeg har endvidere selv kæmpet med dårligt selvværd helt op i mit voksne liv.

Jeg har herudover arbejdet med mig selv i forhold til, at bryde mine egne grænser og overvinde diverse former for frygt. Jeg er trådt ud af diverse komfortzoner og skabt det liv jeg ønsker mig.

I dag lever jeg et liv i balance med mig selv og mine omgivelser. Et liv uden stress og med et godt og solidt selvværd. Et liv hvor jeg selv har "førertrøjen" på og  handler på mine mål og drømme. Ligesom jeg fortsat arbejder med mig selv, i forhold til, at afprøve- og overvinde egne grænser på forskellige planer.

Så udover min faglige viden og kunnen, trækker jeg også på en stor personlig erfaring fra mit eget liv. Og på en stor praktisk erfaring med alle de mennesker, jeg har hjulpet professionelt gennem de sidste seks år.

Skal jeg også hjælpe dig?

Stresscoaching voksne

Stresscoachingforløb voksne

Stresscoaching er for dig der har brug for professionel hjælp til din stress. Jeg er certificeret stresscoach og hjælper dig tilbage til et liv uden stress. Stresscoaching er effektiv til behandling af stress fra arbejdslivet og privatlivet.

Stresscoaching voksne
Stresscoaching unge forside

Stresscoachingforløb unge

Individuelt stresscoaching forløb specielt for unge og studerende mellem 15 og 21 år, der har fået stress. Jeg hjælper dig med at komme af med din stress samtidig med, at du får genskabt en naturlig balance i dit liv - fysisk og mentalt.

For unge med stress
Hjælp til tanker til boks

Lær at styre dine tanker

Hjælp til tanker er et 1:1 forløb, hvor jeg hjælper dig med, at få styr på dine uhensigtsmæssige tankemønstre. Det kan være bekymringer, grublerier og spekulationer, selvkritiske tanker, angst tanker som f.eks. angst for sygdom m.fl.

Få hjælp til tanker
Bedre selvvaerd voksne forside

Hjælp til bedre selvværd voksne

Få professionel hjælp til et bedre selvværd med effektive metoder og teknikker. Dette selvværdsforløb er et individuelt 1:1 forløb, hvor du får hjælp til at styrke dit selvværd og genfinder troen på dig selv og den du er.

Bedre selvværd voksne
Bedre selvvaerd unge

Bedre selvværd til unge

Du får gennem coaching, støtte, vejledning, mentoring samt effektive teknikker og værktøjer hjælp til, at styrke dit selvværd og selvtillid. Forløbet er individuelt og tilpasses lige præcis dig, og din situation. Husk det er dit liv!

For unge med stress
Selvværdskursus forside

Personligt udviklingsforløb

Individuelt tilpasset personligt udviklingsforløb for unge og voksne. Forløbet tilpasses dig og de temaer du ønsker hjælp til i forbindelse med din egen personlige udvikling. Forløbet kan består af tre samtaler og opefter.

Kontakt mig

Udvalgte artikler om stress og selvværd

Behandling af kronisk stress

Behandling af kronisk stressKronisk og langvarig stress kræver behandling

Behandling af kronisk stress eller behandling af langvarig stress, som er en mere korrekt betegnelse, er den samme stressbehandling der anvendes, når ...
Læs hele artiklen her
stressbelastning

StressbelastningStress er en overbelastning

Stress er IKKE, som mange tror, en sygdom eller et tegn på svaghed. Stress eller en stressbelastning er derimod en belastningsreaktion, hvor ...
Læs hele artiklen her
Personlig udvikling

Stress og selvværd

Stress og selvværd hænger sammen. Har du et lavt selvværd har du større risiko for, at udvikle alvorlig stress end mennesker med ...
Læs hele artiklen her
stress og søvnproblemer

Stress og søvnStress og søvnproblemer

Søvnproblemer som dårlig søvn, søvnbesvær eller søvnmangel, kan muligvis være tegn på stress. Stress og søvnproblemer er et stort problem for rigtig ...
Læs hele artiklen her

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714