NLP og Enneagrammet

Effektive og handlingsbaserede metoder til personlig udvikling

NLP og Enneagrammet er to fantastiske metoder, som jeg sammen med positiv psykologi, anvender i mit arbejde inden for stresscoaching, unge coaching, undervisning og personlig udvikling.

NLP

NLP er en moderne, praktisk og handlingsbaseret psykologi og et effektivt værktøj til, at skabe varige forandringer på et dybere plan. Det gælder b.la. i forhold til at bryde gamle uhensigstmæssige vane- og tankemønstre, til nye og støttende vaner og tanker. Og det gælder i forhold til kommunikation med andre mennesker, og i forhold til de mål du sætter dig for dig selv. Det kan være fysiske mål, og det kan være tanke mæssige eller følelsesmæssige mål.

Læs mere om NLP her >>>

Enneagrammet

Enneagrammet er et dybdepsykologisk værktøj, og et af de ældste værktøjer til personlig udvikling. Enneagrammet forklarer b.la. vores tanke- og adfærdsmønstre, værdier, motivation, overbevisninger og overlevelsesstrategier m.fl. Enneagrammet består af 9 grundlæggende personlighedstyper, der igen kan inddeles i over 1.400 varianter.

Enneagram test med stress og belastningsprofil

Læs mere om Enneagrammet her >>>

NLP og Enneagrammet i kombination

Jeg anvender NLP og Enneagrammet i kombination til f.eks. behandling af lavt selvværd, unge coaching samt inden for stressbehandling og personlige udviklingsforløb, så jeg på den måde kan hjælpe, støtte og vejlede dig i bedst mulig retning.

NLP og Enneagrammet i kombination med hinanden effektive- og handlingsbaserede værktøjer og teknikker, der er medvirkende til, at vi kommer hurtigere ind til "roden", så du rykker dig i den ønskede retning på bedst mulig vis.

NLP og Enneagrammet bruger jeg b.la. i forbindelse med

NLP og Enneagrammet Roskilde

Jeg har mine lokaler i Roskilde, hvor jeg tilbyder NLP Coaching, på nedenstående adresse. Du er naturligvis velkommen til, at kontakte mig for en uforpligtende snak omkring NLP og Enneagrammet, og hvordan jeg kan hjælpe dig i forhold til de problematikker og udfordringer du står overfor.

Lifeconsulting v/Michael Winkler
Konzulenhuset
Vindingevej 34 A
4000 Roskilde
Tlf. 42 16 47 14

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714