Stressklinik Roskilde

Stresscoaching-klinik for stressramte i RoskildeStressklinik i Roskilde

I september måned 2013 åbnede jeg en ny stressklinik i Roskilde, hvor jeg til dagligt hjælper unge og voksne mennesker der har fået stress tilbage til et stressfrit liv.

Som certificeret stresscoach, har jeg mange unge og voksne i stresscoaching forløb i mine lokaler i Roskilde, og får løbende henvendelser fra både private og fra virksomheder, der har brug for hjælp til stress.

Flere og flere unge får stress

Udover voksne mennesker som henvender sig privat, eller virksomheder der henvender sig på baggrund af en af deres medarbejdere, oplever jeg flere og flere unge der henvender sig, for at få hjælp til at komme af med deres stress.

Typisk er det en af den unges forældre der henvender sig i første omgang for at høre om jeg også tager unge i behandling, når det drejer sig om stress. Og ja det gør jeg i aller højeste grad, og har efterhånden hjulpet en del unge mennesker tilbage til et liv uden stress samtidig med, at de unge har fået viden, værktøjer og teknikker til at håndtere og forebygge fremtidig stress, så de aldrig mere behøver at blive så stresset, at det påvirker deres helbred.

Specielt forløb til unge med stress

Jeg har på baggrund af større og større efterspørgsel fra unge med stress, udarbejdet et specielt forløb til stressbehandling af unge med stress i aldersgruppen 14 – 21 år.

Hjælp til unge med stress

Typisk årsager til stress hos unge, som jeg oplever det, er et stigende pres fra dem selv og deres omgivelser. Nogle gange er det omgivelserne- og andre gange er det dem selv der stiller store- og i nogle tilfælde urealistiske krav til sig selv i forhold til deres egne evner og færdigheder, og/-eller i forhold til den tid de har til rådighed set ud fra alle de ting de gerne vil nå. (Døgnet har kun 24. timer)

Som en kombination af ovenstående hænger den stress de unge oplever i nogle tilfælde også sammen med en lav selvværdsfølelse. Eller sammen med overdreven online aktivitet f.eks. sociale medier som Facebook, instragram, snapchat m.fl.

Udover ovennævnte årsager er der naturligvis også en række andre årsager til stress hos de unge, ligesom den stress de unge oplever, også er afhængig af det enkelte individ eller persontype, akkurat som hos de voksne der får stress.

Årsager til stress hos unge

Symptomer på stress

Mit budskab til dig der har fået stress

Mit budskab er, at oplever du stress uanset om du er ung eller voksen, så søg professionel hjælp til din stress så hurtigt som muligt! Og bliv samtidig klædt på til, at håndtere og forebygge fremtidig stress.

Vi lever i en tidsalder, hvor tingene går stærkt og hvor der stilles højere og højere krav til det enkelt individ. Og derfor kan vi ikke undgå at have stress inde på livet, men vi kan tilgengæld – med de rette værktøjer og teknikker – håndtere- og forebygge stresssituationer, så vi ALDRIG bliver så stressede, at det går ud over vores helbred!

Gratis rådgivning om stress hver torsdag i Roskilde

Jeg tilbyder GRATIS rådgivning om stress til unge og voksne hver torsdag fra mine lokaler i Roskilde. Stressrådgivningen er personlig og jeg har naturligvis tavshedspligt. Du tilmelder dig- og finder yderligere information på nedenstående link.

GRATIS stressrådgivning i Roskilde

Behandling af stress Roskilde

Behandling af stress foregår som et stresscoacing forløb i mine lokaler i Roskilde, der ligger på Vindingevej 34 A, 4000 Roskilde. Her møder jeg dig med stor respekt for dig og din situation, og har naturligvis tavshedspligt!

Stresscoaching Roskilde

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714