Stresscoach Nordsjælland

Stresscoaching Nordsjælland til behandling af din stress

Stresscoach NordsjællandJeg er certificeret stresscoach, og tilbyder stresscoaching og stressbehandling i hele Nordsjælland. Som din stresscoach hjælper jeg dig til at komme af med din stress, samt forebygge fremtidig stress, så du aldrig mere behøver at blive stresset.

Stresscoaching er en hurtig og effektiv metode til behandling af stress, og er et forløb der består af 7 samtaler fordelt over en periode på ca. 2,5 måneder. I den første del af forløbet har vi fokus på, at få din stress ud af kroppen. Derefter arbejder vi med at forebygge fremtidig stress og at opnå en balance i dit liv.

Efter et stresscoaching forløb vil du udover, at være kommet af med din stress, opnå et bedre psykisk og fysisk velvære med større overskud i hverdagen.

Stresscoaching er for dig der er lidt stresset, gået ned med stress, sygemeldt fra din arbejdsplads eller blot ønsker at forebygge fremtidig stress.

Hvad koster det og hvor foregår det

Et stresscoaching forløb, der består af 7 samtaler incl. udlevering af 2 bøger og 1 cd, koster 9.875 kr. incl. moms. Prisen for et stresscoaching forløb er den samme, uanset om du er en privat person, eller har en medarbejder i din virksomhed, som har brug for stresscoaching.

Stresscoaching samtalerne kan enten foregå i mine lokaler i Roskilde, se adressen nederst på siden under kontakt information,  eller  det kan foregå hos dig eller i din virksomhed.

Det er også muligt at få online stresscoaching via Zoom.

Jeg kører i hele Nordsjælland uden ekstraomkostninger for dig.

Sådan foregår et stresscoaching forløb

Stresscoaching Hillerød | Stresscoaching Frederikssund | Stresscoaching Roskilde

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714