Hjælp til stress hos din medarbejder

Stresscoaching for dig selv og dine medarbejdere - den hurtigste og mest effektive metode til at få dig selv eller din medarbejder stressfri

Stresscoaching er et coachingforløb specielt til behandling af stress hos den eller de medarbejdere, som er blevet ramt af stress.

Som stresscoach arbejder jeg sammen med din medarbejder på, at han eller hun får mere overskud, både fysisk og psykisk. Vi arbejder også på, at din medarbejder får sin hverdag til at hænge sammen. Og endelig arbejder vi på, at medarbejderen får et velfungerende liv, så han eller hun kan passe sit arbejde igen.

Stresscoaching virker både forebyggende og afhjælpende. Det bedste er at starte et stresscoaching forløb før stressen bliver alvorlig, og din medarbejder bliver sygemeldt. Men det er naturligvis også muligt at starte et stresscoaching forløb efter en sygemelding med stress, så din medarbejder kan blive hurtigst muligt rask igen.

Stresscoaching er en praktisk form for hjælp til stress, hvor jeg hjælper din medarbejder ovenpå igen, og hvor jeg samtidig hjælper medarbejderen til aldrig mere, at blive så stresset.

Som stresscoach arbejder jeg sammen med din medarbejder på, at ændre de omstændigheder der har gjort ham eller hende stresset, og på at din medarbejder lærer at finde- og tackle stressårsager, så de aldrig mere får lov til at stresse ham eller hende igen.

Invester i en stressfri medarbejder

Medarbejderen får hjælp både til arbejdsmæssig stress og stress fra privatlivet. Jeg har en stor “værktøjskasse”, hvor jeg finder de metoder og teknikker, der passer bedst til din medarbejders situation.

Et forløb foregår over syv samtaler og fordeles typisk over en periode på 10 – 12 uger, og bliver naturligvis tilpasset medarbejderens aktuelle situation. Hver samtale varer ca. 1 time, og foregår i hyggelige og stressfri lokaler.

Kære Michall

Jeg vil gerne sige dig en stor tak for et rigtig givende stresscoaching forløb. Jeg valgte dig på opfordring fra min læge der anbefalede en stresscoach frem for en psykolog og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Jeg gik ned med stress i 2008 og følte dengang at jeg ikke blev helt helbredt, jeg var da også mega stresset da jeg startede hos dig, men efter vores mange samtaler, øvelser, hjemmearbejde m.m. føler jeg mig helt rask og har virkelig lært hvordan det er at leve i nuet og helt uden stress. En rigtig stor ting for mig var at jeg igennem hele forløbet var i stand til at passe mit arbejde selvom det var hårdt.
Søren

Stresscoaching virksomheder

Pris og yderligere information

Et stresscoachingforløb koster 9.875 kr. er eksl. moms og dækker:

7 samtaler / sessioner af 60 - 75 minutters varighed fordelt over en periode på 10-12 uger

Ekstra livline, hvor din medarbejder har mulighed for, at kontakte mig mellem samtalerne. Enten pr. telefon, mail eller sms.

Alle materialer der indgår i forløbet.

Stresscoaching hos mig, erstatter behandling hos psykolog eller terapeut og egner sig til psykiske raske mennesker, der har stresss, har været stresset i længere tid, har alvorlig stress, eller er sygemeldt fra jobbet på grund af stress.

Det får virksomheden ud af det

 • En stressfri medarbejder der ved hvordan man forebygger og håndterer stress.
 • Bedre psykisk arbejdsmiljø. Stress hos en medarbejder “smitter” de andre og påvirker dermed arbejdsmiljøet i negativ retning.
 • Højere effektivitet og færre fejl.
 • Færre sygedage.
 • Fastholdelse af medarbejdere
 • Større overskud og tilfredshed hos medarbejderne, som kan ses på resultaterne og bundlinjen.

Det får medarbejderen ud af det

 • Du er kommet af med din stress, og har fået et liv i fysisk og mental balance
 • Du har lært effektive metoder og teknikker til afstressning.
 • Du har lært og ved nu hvordan du håndterer og forebygger stress i dit arbejdsliv og dit privatliv, så du ALDRIG bliver så stresset igen, at det går ud over dit helbred, dit privatliv og dit arbejdsliv.
 • Du har lært dine stresssignaler og stressårsager at kende – både de ydre stressfaktorer og de indre stressfaktorer (tanker) – og ved hvordan du skal tackle dem.

Læs mere om hvad fordelene er ved stresscoaching her

Invester i en uddannelse til Certificeret Stressvejleder

Invester i en Certificeret Stressvejlederuddannelse til dig selv eller en af dine medarbejdere og bliv uddannet til at håndtere og forebygge stress i virksomheden.

Du eller din medarbejder bliver uddannet til at kunne rådgive og vejlede enkelt personer, teams og organisationer i håndtering og forebyggelse af stress. Vores stressvejleder uddannelser er en af Danmarks førende og mest unikke uddannelser i stresshåndtering.

Læs mere om vores Stressvejleder uddannelse her: Stresshåndtering uddannelse

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714