Sommerferie uden stress

Vi nærmer os med hastige skridt maj måned, og inden længe står sommerferien for døren. Sommerferien som de fleste af os glæder os til.

En sommerferie hvor vi kan slappe af, være sammen med familien, tage på ferie og bare nyde livet og det at have fri i 3 uger.

På trods af, at vi forbinder sommerferien med at slappe af, enten herhjemme eller på en ferie i udlandet, er der rigtig mange mennesker der får stresssymptomer op til ferien. Ligesom mange mennesker oplever, at få stresssymptomer allerede første eller anden dag inde i sommerferien.

Nogle bliver ligefrem syge med feber, influenza og andre infektioner, og sommerferien, kan derfor blive der hvor det går op for dig, at du faktisk har brug for hjælp til din stress.

I sommerferien handler det for nogles vedkommende at nå så meget som muligt. Det kan være i forhold til alt det vi skal nå at se og opleve i ferien, eller det kan være projekter derhjemme du gerne vil lave eller have afsluttet. Projekter som du ellers ikke har haft tid til at lave, fordi du har arbejdet eller lavet andre ting i resten af året.

Hvis du har planlagt at nå rigtig mange ting i din sommerferie får du ikke slappet af og gearet ned fra hverdagens travlhed.

Du stresser derfor din hjerne og krop yderligere med alle de ting eller gøremål du har sat dig for at nå eller udføre i din sommerferie.

Sommerferien er højsæson for mennesker

– der ønsker hjælp til stress

I min virksomhed har jeg, i sommerferie perioden de seneste to år, haft flere henvendelser fra mennesker der er ramt af alvorlig stress, end noget andet tidspunkt på året.

Så stik i mod hvad man måske “burde” forvente, så er sommerferie perioden faktisk min højsæson i forhold til at hjælpe andre mennesker der er ramt af mere eller mindre alvorlig stress.

Lær hvordan du får en sommerferie uden stress

Hvis du vil lære hvordan du stresser af og får hjernen og kroppen ned i gear. Og hvis du samtidig også vil lære hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress, og dermed opnå en bedre mental og fysisk balance med større livsglæde uden stress. Så vil jeg anbefale dig, at investere i vores workshop Opskriften til et stressfrit liv.

På vores workshop får du forskellige teknikker og værktøjer til afstressning samt håndtering og forebyggelse af stress, så du kan få en dejlig sommerferie, fuldstændig som du ønsker den uden stress!

Invester i en sommerferie uden stress

Worskshoppen Opskriften til et StressFrit Liv, der afholdes i weekenden Lørdag den 6/6 – Søndag den 7/6 2015 i Roskilde, er en investering i dit liv og samtidig en investering i en sommerferie uden stress. Tilmelder du dig workshoppen inden den 8. maj får du kr. 800,- i rabat.

Du kan læse mere om workshoppen her >>>

Nyhed

Som noget helt nyt har du nu muligheden for, at tage en uddannelse til stressvejleder hos Lifeconsulting. Stressvejleder uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark. Du kan anvende stressvejleder uddannelsen som stressvejleder i den virksomhed du er ansat i eller som selvstændig stressvejleder etc.

Du kan læse mere om stressvejleder uddannelsen her >>>

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714