Mirakelkur mod stress

Mirakelkur mod stressDer findes INGEN mirakelkur mod stress

Der findes ingen mirakelkur eller noget quick fix mod stress. Det gælder både behandlingstilbud mod stress, herunder stresscoaching og stressbehandling, som jeg selv tilbyder, eller psykologhjælp, mindfulness m.fl. Og det gælder diverse naturmedicin og kosttilskud.

Så man kan altså ikke bare tage “en pille” og så tro på, at stressen går over af sig selv.

Derimod findes der metoder, der er mere effektive end andre. Og der findes rigtig gode kosttilskud og naturmedicin, der er med til, at genskabe balancen i krop og psyke, hvis du er ramt af stress, under forudsætning af, at du samtidig får den RIGTIGE professionelle hjælp til, at komme ud af din stress. Med mindre du selv ved hvad, der skal til.

Herudover kan det også være meget individuelt fra person til person, hvilke metoder der giver mest mening, at arbejde med for den stressramte i forhold til, at komme af med sin stress igen.

Der skal være fokus på det hele menneske i stressbehandlingen

Det er vigtigt, at arbejde med det hele menneske i en stressbehandling, så der både er fokus på psyke og krop. Herunder vigtige vitaminer og mineraler til genopbygning af krop og hjerne.

I mit eget virke som stresscoach og stressbehandler, arbejder jeg med en forholdsvis stor “værktøjskasse”, der blandt andet er en kombination af stresscoaching og mindfulness, da nyeste forskning viser, at dette er den mest effektive kombination til, at komme af med stressen samtidig med, at det er den kombination der gør, at den stressramte ikke igen går ned med alvorlig stress.

Den store “værktøjskasse” gør, at jeg kan hjælpe forskellige typer, da det ikke er alle, der nødvendigvis har gavn og lige stor effekt af det samme.

Det er ikke nok, at arbejde med det mentale i forhold til afstressning, hvis der skal være en vedvarende effekt af stressbehandlingen. Det er vigtigt, at få kroppen med da det i høj grad, udover hjernen også er her, at alle vores erindringer om tidligere stresssituationer og årsager er lagret.

Så det er vigtigt også, at arbejde på det kropslige og følelsesmæssige plan, hvis der skal skabes en varig effekt af en stressbehandling.

Når jeg arbejder på de kropslige og følelsesmæssige plan, anvender jeg i forbindelse med behandling af stress, særlig udvalgte mindfulness metoder, NLP terapeutiske metoder, tankefelt terapi, emotionelle frigørelsesteknikker og NADA øreakupunktur. Og i nogle tilfælde ayurvedisk yoga massage for de personer, der er til det.

Stress tærer på kroppens og hjernens ressourcer

Da stress tager på kroppens og hjernens ressourcer, herunder vigtige vitaminer og mineraler, er det vigtigt, at få genopbygget krop og hjerne af den vej også. Derfor indeholder min “værktøjskasse” mod stress også naturlige og økologiske plantebaserede produkter, der er med til, at genopbygge krop og hjerne.

Der findes mange forskellige kosttilskud, naturmedicin og naturprodukter, der anbefales i forbindelse med stress. Jeg har gennem de seneste to måneder afprøvet nogle produkter fra firmaet Nady Nordic, både på mig selv og nogle af de klienter, som jeg har i stresscoaching. Og jeg oplever en rigtig god effekt i forhold til bedre søvn, styrkelse af hukommelse, mere energi, bedre humør og aftagende stressrelaterede inflammationer hos mine klienter.

Nady Nordic er en virksomhed med fundament i nordiske og sydøstasiatiske traditioner inden for brug af planter, mineraler og olier i behandling og forebyggelse af forskellige livsstils og kulturfænomener som stress, nedtrykthed, inflammation m.fl.

Alle produkterne fra Nady Nordic er 100 % naturlige og økologiske.

Jeg anbefaler nedenstående produkter i kombination med stresscoaching og stressbehandling

Hvis du har stress, anbefaler jeg dig først og fremmest, at få professionel hjælp hos en stresscoach så hurtigt som muligt. Herudover, vil jeg som en kombination af dette, anbefale dig nedenstående produkter.

Jeg tager dem selv, ikke fordi jeg har stress, men fordi, at jeg har et ønske om, at passe på min krop og mit mentale velbefindende. Forebyggelse er som du jo nok ved, bedre end helbredelse. Herudover foretager jeg mig en del andre ting for, at leve et liv i fysisk og mental balance helt uden stress.

Sådan holder jeg mig selv fri af stress >>>

Så selv om du ikke har stress, er det et godt alternativ til mange af de andre produkter, der findes på markedet.

Rosenrod med islandsk mos
Rosenrod giver ny energi, koncentration, velvære og stimulerer det hormonelle system. Det afhjælper kroppen med ubalancer som stress og søvnmangel.

Nady Pure – Jiaogulan
Hjælper kroppen med at imødegå stress, forureninger og ubalance. Og det reducerer sukkerniveauet i blodet. Det øger energien og styrker psykisk balance og stabilitet.

Magnolia med islandsk mos
Magnolia forbedrer kvaliteten af søvnen, forbedrer hukommelse og kognitive processer. Og så reducerer det anspændthed og inflammation. Magnolia har en afslappende effekt og modvirker også tilstande af nedtrykthed og manglende livsenergi.

Moringa
Giver din fysiske og mental sundhed et stort boost. Det styrker immunforsvaret og bidrager til detox. Herudover forbedrer Moringa fordøjelsen og nattesøvnen, og stimulerer humør, energi og vægttab.
Moringa indeholder en høj koncentration af vitaminer, aminosyrer og forskellige mineraler m.fl.

Du kan læse mere om produkterne her >>>

 

Mirakelkur mod stress

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714