Lær hvordan du hjælper dig selv eller andre der har fået stress

Du ved det helt sikkert i forvejen, men jeg skriver det alligevel bare for at være helt sikker. Hver eneste dag er der tusindvis af danskere, der sygemelder sig med alvorlig stress med store menneskelige omkostninger for den enkelte og de pårørende.

Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser, at hver 4. sygdomstilfælde i 202o skyldes alvorlig stress.

Rigtig mange af de danskere, der hver eneste dag sygemelder sig med alvorlig stress, får ikke den rigtige hjælp til deres stress. Hvilket vil sige, at de IKKE får hjælp til- og lærer hvordan de får stressen ud af deres krop. Ligesom de heller IKKE lærer hvordan de skal forebygge og håndtere fremtidig stress fra deres arbejdsliv og deres privatliv. Det betyder, at de efter en sygemelding med stress, starter op på arbejde igen for så at blive sygemeldt kort tid efter.

Når jeg har mennesker i stressrådgivning eller i stressbehandling får jeg gang på gang bekræfte ovenstående problematik. De har enten ikke fået hjælp til deres stress, eller også har de fået den forkerte hjælp.

Herudover bliver mange af dem “jagtet” af dagpengesystemet og jobcentrene for, at få dem i arbejde igen – længe før de overhovedet er i stand til, at genoptage et arbejde i forbindelse med en sygemelding med stress.

Heldigvis er der naturligvis også mange mennesker, der får den rigtige hjælp til deres stress, og derfor aldrig går ned med alvorlig stress igen. Ligesom der naturligvis også er mange, der aldrig nogensinde oplever, at gå ned med stress. Dog vil jeg påstå, at de fleste mennesker, kender en der har haft alvorlig stress inden på livet.

Udover de menneskelige omkostninger, som jeg bekymrer mig mest om, koster stress det danske samfund og virksomhederne i Danmark enorme summer af kroner hver eneste dag.

 

Lær hvordan du hjælper andre mennesker der har fået stress, eller lær hvordan du hjælper dig selv

Kunne du tænke dig, at arbejde som professionel stressvejleder og stresskonsulent,og hjælpe andre mennesker der er ramt af stress? Eller har du brug for, at lære hvordan du tackler din egen stress, hvilket vil sige at lære hvordan du får stress ud af din krop, håndterer forskellige stresssituationer og hvordan du forebygger dem, både fra dit arbejdsliv og dit privatliv? Så tilbyder vi forskellige uddannelser og kurser inden for stress.

Uanset om du er privatperson, eller du er medarbejder, leder eller chef i en virksomhed, så vil du på vores uddannelser i stress lære hvordan du, på en professionel måde, hjælper andre mennesker der er ramt af stress.

På vores kurser i stress lærer du hvordan du hjælper dig selv med at få stressen ud af din krop, samt hvordan du forebygger og håndterer fremtidig stress fra dit arbejdsliv og dit privatliv, så du undgår at blive en af dem, der hver eneste dag bliver sygemeldt med alvorlig stress.

Certificeret Stressvejlederuddannelse og uddannelse til stresskonsulent

Vi tilbyder en af Danmarks mest unikke uddannelser i stresshåndtering. En uddannelse hvor du bliver Certificeret Stressvejleder, så du efterfølgende kan hjælpe og vejlede andre med stress. Både som selvstændig stressvejleder og stresskonsulent, eller som intern stressvejleder og stresskonsulent i en privat eller offentlig virksomhed.

Du kan læse mere om vores Certificerede Stressvejlederuddannelse her >>>

Kursus i afstressning, forebyggelse og håndtering af stress

Vi tilbyder et to dages stress kursus i forebyggelse og håndtering af stress. På dette kursus lærer du effektive metoder og teknikker til at få stressen ud af din krop. Og du lærer hvordan du forebygger og håndterer stress hos dig selv.

Kurset er målrettet privatpersoner samt medarbejdere, ledere og chefer i private og offentlige virksomheder. Kurset kan tages som et åbent kursus, og afholdes i weekenden den 24 og 25. september 2016. Eller det kan tages som et lukket kursus for virksomheder og afholdes i vores lokaler i Roskilde, eller på Jeres virksomhed.

Du kan læse mere om vores kursus i stresshåndtering her >>>

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714