Er du sygemeldt med stress?

Er du sygemeldt med stress, så få hjælp til at komme tilbage på job igen

Er du sygemeldt med stress fra din arbejdsplads, kan du få hjælp til, at komme tilbage på dit arbejde igen med stresscoaching. En tidlig indsats mod stress, inden for de første tre måneder af din sygemelding, er afgørende for, at du kan vende tilbage til dit job igen efter en sygemelding.

Ca. 95 % af dem der er sygemeldt med stress, kommer tilbage på arbejde igen, når de får professionel hjælp til deres stress med stresscoaching.

En sygemelding med stress kan vare lang tid

Uden den rigtige hjælp, kan en sygemelding med stress vare rigtig lang tid. nogle gange op til flere år. Og når du endelig kan starte i job igen, er der stor sandsynlighed for, at du kort tid efter må sygemelde dig igen, hvis du ikke får den rigtige hjælp til at komme af med din stress, og samtidig får hjælp til hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress.

Sygemeldt med stress

Forkort din sygemelding med den rette hjælp til din stress

- Invester i et stresscoachingforløb og få et liv uden stress

Den mest effektive hjælp til stress når du er sygemeldt, er et stresscoaching forløb. I et stresscoaching forløb får du hjælp til, at komme af med din stress, og du får hjælp til, hvordan du fremadrettet forebygger og håndterer stress.

Når du har afsluttet dit stresscoachingforløb er du klar til, at starte på arbejde igen, efter din sygemelding med stress. Og i rigtig mange tilfælde allerede efter 1 - 2 måneder.

Hvornår du præcist kan starte på arbejde igen efter din sygemelding, afhænger af af din stressbelastning, årsagerne til din stress og de muligheder din arbejdsplads kan tilbyde dig.

 

 

Stresscoaching erstatter behandling hos psykolog eller terapeut og egner sig til psykiske raske mennesker, der har udviklet alvorlig stresss og måske er sygemeldt fra jobbet på grund af stress. Stresscoaching er også for dig, der eventuelt har udviklet stressrelateret angst.

Fordele ved professionel hjælp til din stress, når du er sygemeldt

  • Du bliver afstresset, og får genskabt din mentale og fysiske balance.
  • Mere energi, glæde samt mentalt og fysisk overskud.
  • Du lærer hvad stress er, og hvordan du håndterer- og forebygger fremtidig stress fra dit privatliv og arbejdsliv.
  • Du får professionel rådgivning, støtte og vejledning omkring din stress og din sygemelding.
  • Forløbet er individuelt og tilpasses dig og din situation.
  • Du har mellem vores samtaler altid mulighed for, at ringe til mig og få råd, støtte og vejledning.
  • Rådgivning og vejledning forud for opstart på job efter din sygemelding.
  • Gratis opfølgende samtale efter afslutning af forløbet.

Læs mere om stresscoaching her

Stress og sygemelding

Det siger nogle af mine tidligere kunder, der har været sygemeldt med stress

Jeg har netop afsluttet et stresscoaching forløb hos Michall. Fantastisk forløb, kanon gode redskaber og Michall er fantastisk til at spotte problemerne.

Charlotte Madsen

Fantastisk stresscoach forløb med Michall. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder, som føler sig stresset eller står et svært sted i livet.

Jeanette Rhode Nielsen

Kære Michall

Jeg havde fuldstændig tillid til dig fra start af og tvivlede slet ikke på, at jeg ville få det godt igen. Men at jeg fik det SÅ godt, havde jeg aldrig troet muligt - også selvom du sagde det 🙂 Det er ligesom om at nogen har fjernet de "vægte" jeg havde siddende om fødderne, benene, hofterne, maven, armene, nakken og hovedet, men som jeg slet ikke vidste jeg havde. Hvor trist det end lyder, kan jeg slet ikke huske at jeg har haft det så godt før! Men det er jo også fantastisk!

Susanne Lundgreen

Stresscoaching

Kære Michall Jeg vil gerne sige dig en stor tak for et rigtig givende stresscoachingforløb. Jeg valgte dig på opfordring fra min læge der anbefalede en stresscoach frem for en psykolog og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Efter vores samtaler, øvelser og hjemmearbejde m.m. føler jeg mig helt rask og har virkelig lært, hvordan det er at leve i nuet og helt uden stress. En rigtig stor ting for mig var, at jeg gennem hele forløbet var i stand til at passe mit arbejde, selvom det var hårdt.

Søren

stresscoachingforløb