Stress uddannelse

Specialist uddannelser og kurser i stress og stresshåndtering

Vi udbyder åbne og lukkede stress uddannelser og kurser i stress, stresshåndtering, stresscoaching og stressbehandling, for privatpersoner samt private-og offentlige virksomheder.

På vores uddannelser og kurser i stresshåndtering og stress lærer du hvad stress er, og hvordan du afhjælper, forebygger og håndterer stress i privatlivet og på arbejdspladsen.

Da flere og flere danskere rammes af alvorlig stress hver eneste dag, har vi, udover vores stress uddannelser, også sammensat forskellige workshops og kurser i stresshåndtering og stress for privatpersoner og virksomheder.

Vores uddannelser og kurser i stresshåndtering og stress tilgodeser behovet for:

  • At uddanne kvalificerede stressvejledere samt stresscoaches og stressbehandlere med speciale i forebyggelse og håndtering af stress.
  • At kunne håndtere og forebygge sin egen stress.
  • Viden om stress og tanker, og hvordan man tager styringen over sine stresstanker og dermed undgår at de udvikler sig til alvorlig stress.
  • At give unge studerende og unge under uddannelse muligheden for, at få viden og information om hvordan de unge, kan forebygge og håndtere deres egen stress.
Stress uddannelse

Uddannelse i stress

Bliv Certificeret Stressvejleder

Stress uddannelse

På vores Certificerede Stressvejleder uddannelse og uddannelse i stresshåndtering, bliver du uddannet til at kunne varetage rollen som professionel stressvejleder på et højt niveau. Enten som intern stressvejleder i en virksomhed, eller som selvstændig stressvejleder.

Uddannelse i stresshåndtering

Uddannelse i stress

Bliv Certificeret Stresscoach

Stress uddannelse

På vores Certificerede stresscoach og stressbehandler uddannelse bliver du uddannet til, at kunne hjælpe alvorlig stressramte mennesker tilbage til et liv uden stress. Vores certificerede stresscoach og stressbehandler uddannelse, er en overbygning på din stressvejleder uddannelse.

Stresscoach uddannelse

Kursus i stress og trivsel

Reducer stress og skab bedre trivsel i virksomheden

Dette to dages kursus i stress og trivsel er målrettet private og offentlige virksomheder, der ønsker at reducere stress og skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.

Kurset kan afholdes internt i Jeres virksomhed, eller i vores lokaler i Roskilde.

 

Kursus i stress og trivsel

Fyraftens workshop om stress

På denne workshop om stress lærer du hvad stress er, og hvordan du forebygger og håndterer din egen stress med konkrete effektive metoder og teknikker. Workshoppen afholdes både som en åben workshop for alle, og som en lukket workshop for private og offentlige virksomheder.

Fyraftens workshop om stress

Kursus i stresshåndtering

Håndtering og forebyggelse af stress

På dette to dages kursus i stresshåndtering lærer du hvad stress er, og hvordan du bliver opmærksom på din egen stress og årsagerne til det der stresser dig.

Du lærer effektive metoder og teknikker til afstressning, håndtering og forebyggelse af din egen stress. Herunder hvad der stresser forskellige persontyper m.v.

Stress kursus

Lær at styre dine tanker

50 % af alle stressårsager skyldes vores egne tanker

På denne 5 timers workshop lærer du forskellige teknikker til hvordan du selv kan eliminere dine stresstanker, og dermed minimere risikoen for udvikling af stress.

Få styr på dine stresstanker

Har du spørgsmål til vores uddannelser og kurser i stresshåndtering og stress?

Såfremt du har spørgsmål til vores uddannelser og kurser i stresshåndtering eller uddannelser i stress, er du meget velkommen til at kontakte Michall Winkler på tlf. 42 16 47 14, eller benytte dig af kontaktformularen herunder, hvorefter jeg kontakter dig.

“Mine medarbejdere havde brug for at forebygge og håndtere stress, ift de konstante forandringer som en organisation har. Michall afholdte en workshop, som talte direkte ind i denne forebyggelse og håndtering på en måde hvor alle kunne være med. Han fik det hele til at give mening, talte i øjenhøjde og var meget inspirerende i sin tale og form. Min enhed står stærkere ift fremtiden.”

- Michael Zürek, Enhedschef Københavns Kommune -

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714