Stresscoaching er også personlig udvikling

Skal 2015 være det år hvor du beslutter dig for at leve et liv uden stress og samtidig gennemgå en personlig udvikling hvor du får større selvindsigt, får brudt gamle uhensigtsmæssige vanemønstre, får styrket din selvværdsfølelse og får dit liv tilbage med mental og fysisk balance samt større livsglæde?

Stresscoaching er udover udover at få dig afstresset og klædt på til at håndtere og forebygge fremtidig stress også personlig udvikling.

Nogle af de dybere årsager til stress som jeg støder på når jeg har mennesker i stresscoaching er bl.a. manglende evne til at sige fra i forskellige sammenhænge. Det kan være personer med meget høje indre krav til sig selv, eller det kan være en person der det meste af tiden lever sit liv ud fra hvad han/hun tror andre forventer. Det kan være frygten for ikke at være god nok, nedprioritering af sig selv i forhold til andre eller i forhold til jobbet m.fl.

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske, og har opbygget nye vaner jeg aldrig havde troet på før, at jeg var i stand til at gøre.

Camilla Petersen, 27 år

Ovenstående vanemønstre er blot nogle få ud af mange, og er meget ofte ubevidste mønstre der ligger dybt forankret i din underbevidsthed. Derfor er det, i nogle tilfælde ikke noget du selv er opmærksom på, og i andre tilfælde kan det være du måske godt er klar over det, men du formår ikke selv at gøre noget ved det for at få dem brudt.

Får du ikke brudt disse vanemønstre kan konsekvenserne i værste fald være alvorlig stress.

En del af det vi arbejder med, når du gennemgår et stresscoaching forløb hos mig, er at få dig gjort bevidst om dine uhensigtsmæssige vanemønstre og derefter få dem brudt ved hjælp af forskellige teknikker og værktøjer, så du bliver i stand til at håndtere og forebygge stress. Ligesom det også handler om, at få brudt de vanemønstre som du allerede er bevidst om, men ikke formår selv at få brudt.

Her får du 20 Gode råd til forebyggelse af stress i dagligdagen >>>

Joharis vindue og personlig udvikling

Joharis vindue (se figurer længere nede) illustrerer fire bevidsthedstilstande hos dig.

Det åbne vindue

Er den side af dig som er kendt af dig selv og kendt af andre.

Det Skjulte vindue

Er den side af dig som kun du  kender til, og derfor er skjult for andre

Det blinde vindue

Er den side af dig som er ukendt for dig selv, men kendt for andre

Det ukendte vindue

Er den side af dig som er ukendt for både dig selv og andre.

Stresscoaching er også personlig udvikling

I et stresscoachingforløb, som også er personlig udvikling, vil du få udvidet det blinde og det ukendte vindue, og samtidig få brudt de uhensigtsmæssige vanemønstre der er derinde, og som b.la. er årsagen til din stress.

Du vil også få brudt de vanemønstre der ligger i det åbne- og skjulte vindue. Altså de mønstre som du er bevidste om, men ikke selv har formået at få brudt af forskellige årsager.

Du vil med andre ord få større selvindsigt og dermed også være i stand til bedre at kunne navigere rundt i din hverdag. Uanset om det er i forhold til håndtering og forebyggelse af stress, eller i andre sammenhænge i dit liv. Herudover vil du få bedre selvværd, større livsglæde og et liv i mental og fysisk balance.

Stresscoaching er også personlig udvikling

Du kan læse mere om hvad et stresscoaching forløb indeholder her >>>

Stress eller ikke stress – Valget er dit

Hvis du vil læse mere om stress og hvad du kan gøre, kan jeg anbefale dig bogen: Stress eller ikke stress – valget er dit af Bjarne Toftegård. Du kan købe bogen gennem Saxo.com via nedenstående link.

Stress eller ikke stress – valget er dit (Bogen i fysisk form)

Stress eller ikke stress – valget er dit (Som e-bog)

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714