Lær at håndtere din egen stress

En af de grundlæggende forudsætninger for, at standse din egen stress, og dermed undgå at blive en af dem der hver eneste dag går ned med alvorlig stress i Danmark er, at du ved hvordan du genkender dine egne stresssignaler og er i stand til at kæde dem sammen med årsagerne til det der udløser dem. Herudover kræver det, at du ved hvordan du bliver afstresset samt hvordan du forebygger og håndterer din egen stress.

Du kan nemlig ikke undgå, at blive udsat for stresspåvirkninger i din dagligdag, men du kan lære hvordan du forebygger og tackler det der udløser dine stressreaktioner, og dermed blive meget mere robust og modstandsdygtig overfor de daglige stresspåvirkninger, som du udsættes for.

Som du måske ved, arbejder jeg som stresscoach og stressbehandler, og hjælper i mit arbejde rigtig mange mennesker tilbage til et liv uden stress samtidig med, at jeg hjælper dem med, at forebygge og håndtere stress fra deres arbejdsliv og privatliv. Herudover har jeg selv haft alvorlig stress tæt inde på livet, både fra mit tidligere arbejdsliv og privatliv.

Lær hvordan du forebygger og håndterer din egen stress

På baggrund af alt den viden jeg samlet sammen gennem årene om stress, både privat og som professionel stresscoach og stressbehandler vil jeg give videre til dig på et to dages intensivt kursus i stress og stresshåndtering i starten af det nye år, så du kan gå 2017 i møde med effektive og handlingsbaserede metoder og teknikker til afstressning, håndtering og forebyggelse af din egen stress. Og dermed helt undgå at blive en af dem, der udvikler alvorlig stress.

Introduktions tilbud på mit kursus i stress og stresshåndtering

Normalt koster dette to dages kursus kr. 3.475,-, men hvis du tilmelder dig kurset senest den 15. december 2016 giver jeg dig kr. 1.000,- i Early bird rabat, så du kan komme med for kun kr. 2.475,-.

En forholdsvis lille investering i dig selv, hvis du sammenligner det med hvilke omkostninger, helbredsmæssige, sociale og økonomiske, der er forbundet med en alvorlig stressbelastning.

Du kan også give kurset til en du holder af, som en julegave, der vil kunne anvendes resten af livet.

På kurset får du endvidere en komplet kursus mappe fyldt med handlingsbaserede metoder og teknikker, en bog samt en CD.

Du kan læse meget mere om kurset på nedenstående link.

To dages intensivt kursus i stresshåndtering og stress >>>

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på kurset lær at håndtere din egen stress

Hvis du af en eller anden årsag ikke har mulighed for at deltage på dette kursus, finder du herunder en række link med råd til forebyggelse og håndtering af stress.

20 gode råd mod stress i dagligdagen

Sådan håndterer jeg min egen stress

Stress og sårbarhed

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714