Afstressning og energibalance

EnergibalanceAfstressning og genskabelse af din energibalance

Der er fire meget vigtige indsatsområder i forbindelse med behandling af stress, hvis behandlingen skal have en varig og vedvarende effekt.

Jeg har fokus på alle fire indsatsområder i alle mine stresscoaching og stressbehandlingsforløb.

Det første indsatsområde er selve afstressningen og genskabelse af den mentale og fysiske energibalance.

Afstressning og genskabelse af energibalancen

Uanset om der er tale om alvorlig eller kronisk stress, eller der er tale om en mere moderat stressbelastning, er det første der skal være fokus på selve afstressningen og genskabelse af den mentale og fysiske energibalance hos den stressramte.

I mine stresscoaching forløb er der flere metoder til begge dele, afhængig af hvilken type du er og hvad du er til. Det er nemlig min erfaring, at det kan være meget individuelt fra person til person. Ligesom selve stressniveauet også er medbestemmende til, hvilke metoder jeg anbefaler dig.

Eksempler på metoder jeg anvender til afstressning og genskabelse af den mentale og fysiske energibalance

Herudover er din søvn og døgnrytme en meget vigtig del i forbindelse med afstressning og restitution af din psyke og krop, herunder genskabelse af din energibalance. Derfor vil din søvn og døgnrytme være en af de ting, der også er fokus på.

Der vil gennem hele stressforløbet være fokus på afstressning og din energibalance. Ligesom du vil lære nogle af metoderne, så du selv kan udføre dem mellem vores samtaler. Og anvende dem efterfølgende, når du har fået dit liv tilbage i mental og fysisk balance uden stress.

Læs mere om

Årsager til stress

Hjælp til stress med stresscoaching

 

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714