Travlhed giver ikke nødvendigvis stress

Travlhed giver ikke nødvendigvis stress, hvis du sørger for at passe på dig selv, og gøre de ting der skal til for, at undgå at travlheden eventuelt udvikler sig til en stressbelastning.

Jeg har siden sommerferien sluttede haft rigtig travlt på mit arbejde, hvor jeg har haft personer i stresscoachingforløb, selvværdsforløb og personlige udviklingsforløb. Herudover har jeg undervist på en række af mine kurser og uddannelser, hvor jeg også har været på i en del weekender.

Alt dette var jeg fuldt bevidst om, og jeg har naturligvis sørget for, at holde en ugentlig fridag undervejs, ligesom jeg har gjort forskellige andre ting for, at holde mig selv fri af stress, som jeg tidligere har skrevet et indlæg om her på bloggen.

Læs mit tidligere indlæg om hvordan jeg håndterer min egen stress i daglig dagen

Herudover har jeg denne gang på forhånd afsat en lille uges tid i Sverige, hvor jeg har lejet et sommerhus sammen med min kone, godt gemt af vejen i den svenske natur.

Det har jeg gjort fordi, at jeg ved med mig selv at jeg, efter en travl periode som den jeg lige har haft og den der kommer efter efterårsferien, har brug for at koble 100 % fra. Og det gør jeg bedst, når jeg er væk hjemmefra og så i naturen langt væk fra alfavej.

Hjælp til stressHeroppe hvor jeg er nu (Nord for Växjö i Sverige) i et lille hyggeligt sommerhus ude i en skov, nyder jeg stilheden, slapper af med et par gode bøger (Krimithrillere som jeg elsker at læse), samvær, hygge og oplevelser i den svenske natur. I dag skal vi (min kone og jeg) ud på en længere vandretur i Store Mosse nationalpark.

Mit budskab med ovenstående er egentlig bare at fortælle dig, at når du har haft en længere periode med travlhed, som jeg har haft siden sommerferien sluttede, er det ikke nok bare at holde fri i en weekend. Så skal der lidt flere dage til end man umiddelbart regner med.

Det behøver ikke nødvendigvis være i Sverige eller for den sags skyld væk fra hvor du bor, bare du sørger for, at holde 100 % fri fra dit arbejde og gør nogle ting, der får dig til at genoplade ”batterierne” efter en periode med travlhed på jobbet.

Nu vil jeg lave noget morgenmad og tanke depoterne op, så jeg er klar til dagens vandretur i Store Mosse nationalpark. Kan du have en god weekend 🙂

P.S.

Vil du lære hvordan du forebygger og håndterer din egen stress, så afholder jeg i starten af januar et to dages intensivt kursus om stress og stresshåndtering. Du kan læse mere om kurset på nedenstående link.

Kursus i stress og stresshåndtering – Læs mere her >>>

 

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714