Temadag - Pas på dig selv

Lær hvordan du afhjælper, forebygger og håndterer stress

Rigtig mange mennesker går ned med stress og må sygemeldes fra deres arbejde eller uddannelse hver eneste dag.

Jeg ved det ud fra de undersøgelser, der er lavet omkring stress. Og jeg ved det fra mit daglige arbejde som stresscoach og stressbehandler, hvor jeg hjælper mennesker som dig og mig, tilbage til et liv uden stress. Det er både unge og voksne mennesker.

Den yngste jeg har hjulpet af med stress var en dreng på 13 år, og den ældste en mand på 68 år. Stress kender ikke til alder eller køn, vi kan alle sammen blive ramt af stress, hvis vi ikke ved hvordan vi skal forebygge og håndtere det.

Temadagen om stress indeholder

På denne temadag om stress, lærer du lidt om hvad stress er og hvordan du selv kan afhjælpe, forebygge og håndtere stress i din dagligdag. 

Du vil lære hvordan du opdager stress hos dig selv, og hvordan du kæder din krops stresssignaler sammen med årsagerne til det der udløser dem.

Herudover vil du lære evidensbaserede metoder og teknikker til afstressning, forebyggelse og håndtering af stress i din dagligdag.

 • Hvad er stress.
 • Stresssignaler.
 • Stressens fire faser.
 • Årsager til stress.
 • Hvordan du opdager og standser stress i udvikling hos dig selv.
 • Hvordan du afhjælper, forebygger og tackler stress i din dagligdag.

Temadagen er en kombination af oplæg og øvelser i de forskellige metoder til afstressning, forebyggelse og håndtering af stress.

Konkrete metoder og teknikker lige til at tage i brug

Alle metoder og teknikker som du lærer denne dag, er lige til, at tage i brug og integrere i din dagligdag med det samme. Du får en fyldestgørende mappe med hjem, hvor alle metoderne er beskrevet, så du altid har "værktøjerne" lige ved hånden.

Yderligere information

Temadagen koster kr. 1.275,- og er inkl. lækker frokost, kaffe, te og eftermiddagskage.

Af hensyn til, at hver enkelt deltager får så meget ud af det som muligt, er der et begrænset antal deltagere på 12 personer.

 

Relaterede uddannelser og kurser

stress workshop

Temadagen om stress afholdes:
Søndag den 9. december 2018

Sted: Vindingevej 34 A, 4000 Roskilde
Tidspunkt: 09.00 - 16.00

Hvad er stress

Når der tales om stress er det afgørende at skelne mellem det man kalder for den naturlige/akutte stress eller hverdagsstress og så langvarig stress.

Den naturlige stress er en tilstand du kommer i, så du kan håndtere truende og livsfarlige situationer. Det er også den naturlige stress der gør, at du evner at se muligheder og finde løsninger i en opstået presset situation.

Det kan være i forbindelse med en eksamen, en deadline på dit job eller andre situationer, hvor du skal yde en ekstraordinær indsats. Så den naturlige stress er i langt de fleste tilfælde en positiv reaktion hos mennesker og dyr, da den hjælper os i pressede situationer. Uanset om det er direkte trussel på livet eller om det er en presset situation på jobbet eller i privatlivet.

Den langvarige stress er derimod følgevirkningerne af for meget akut stress over en længere perioden, som kan få alvorlige konsekvenser for dit fysiske og psykiske helbred.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714