Stressbehandling vs stresscoaching

Jeg bliver ofte spurgt hvad forskellen på stressbehandling og stresscoaching er. Umiddelbart er der ikke nogen forskel, da ordene dækker over det samme, alt afhængig af hvad man foretrækker at kalde det, og anvendes til behandling af stress.

Hvis der endelig skulle være en forskel, så er stressbehandling et stresscoaching forløb, der består af i alt 7 samtaler, der tilpasses den enkelte. Udover selve coaching delen er der en del værktøjer og teknikker til at blive stressfri samt læring om hvad stress er og hvordan du håndterer og forebygger fremtidig stress. Derudover kan forløbet indeholde nogle terapeutiske teknikker og værktøjer alt afhængig af hvad der dukker op hos den stress ramte under forløbet.

Hvis du ikke er stressramt eller måske har perioder med moderat stress, evt. i forbindelse med dit arbejde som ansat eller selvstændig, kan et mindre forløb på 3 stress coaching samtaler, og i nogle tilfælde en en enkelt stresscoaching samtale, hjælpe dig at få afklaret din nuværende situation i forhold til hvad det er der helt præcist stresser dig. Samtidig vil du få en viden om hvad stress er, samt værktøjer, teknikker og læring om hvordan du forebygger og håndterer fremtidig stress. Det er i den forbindelse vigtigt at understrege, at denne løsning kun er for dig der ikke er ramt af stress.

Gratis rådgivning om stress

Husk at du altid er velkommen til at kontakte mig og få GRATIS rådgivning omkring stress, hvad enten det er dig selv det handler om, eller en person som du måske er bekymret for. Du kan enten ringe til mig på tlf. 42 16 47 14, eller kontakte mig via mail.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714