Stress metoder

Stress metoder

Anti stress metode til afhjælpning af stress

Der findes forskellige stress metoder til afhjælpning og forebyggelse af stress.

Stress metoden AKTIV er en helhedsorienteret anti stress metode baseret på forskning og evidensbaseret viden inden for stressbehandling. Anti stress metoden aktiv har fokus på det hele menneske og består af i alt fem trin.

Trinene i metoden har fokus på afhjælpning, forebyggelse og håndtering af stress.

Alle fem trin i metoden er vigtige for at sikre, at du som stressramt får den rigtige hjælp og aldrig nogensinde får stress igen. En del af forebyggelsesindsatsen når det handler om stress er, at du opnår fuldstændig balance i dit arbejdsliv og privatliv. Samt balance mellem dit mindset, din psyke og din krop.

I anti stress metoden er der derfor også fokus på mindset, psyke og krop, da disse tre ting hænger sammen. Eksempelvis kan man godt opleve fysisk følte stress symptomer i kroppen uden at vores bevidste del af hjernen er klar over årsagen til det vi mærker. Derfor er det afgørende i alle stress metoder, at vi får arbejdet med den del af vores hjerne og krop, der reagerer på det ubevidste plan.

En stress metode hvor du selv er en aktiv deltager

En vigtig del af stress metoden AKTIV er, at du selv er en aktiv deltager i metoden. Det vil sige, at du selv skal udføre de forskellige metoder, der indgår i anti stress metoden. Det gælder både i forhold til afhjælpning af stressen og det gælder i forhold til forebyggelse og håndtering af fremtidig stress.

Metoden er udviklet på baggrund forskning inden for stress og i kombination af mine 7 års erfaring med behandling af stress hos unge og voksne. I denne periode har jeg haft over 2000 sessioner og samtaler med mennesker der har haft alvorlig stress, hvor jeg har lavet optegnelser og research på hvilke metoder der virker og hvilke metoder der bestemt IKKE virker.

Min erfaring og research i kombination med den forskning der er på området viser, at der i samarbejde med en stresscoach, skal en handlingsorienteret, praktisk og dermed aktiv indsats til hos den stressramte selv.

Erfaringen viser endvidere, at alle elementer i de fem trin metoden består af, er vigtige  for at sikre en varig effekt og dermed den stressbehandling, der indgår i metoden.

 

Læs mere om metoden her
Anti stress metoden AKTIV

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714