Jeg har opbygget ny vaner og er fri af min stress - del 3 af 3

Navn: Camilla Petersen

Jeg har altid været den pige som man har kunne regne med. Jeg sagde ja til stort set alt.

Sådan var jeg, og sådan er jeg bestemt ikke mere. Og kommer aldrig til at være det igen.

Her får du 3. del af Camillas historie om hendes oplevelser med alvorlig stress, og den “rejse” hun har været på under sin stressbehandling hos mig.

Hvis du ikke har læst 1 og 2 del af Camillas historie, kan du læse dem ved at klikke på nedenstående link.

Camillas historie – del 1

Jeg vågnede om natten, og var svimmel, bange og sikker på at nu var det slut

Camillas historie – del 2

Jeg er utrolig bange lige nu, fordi der sker noget i mig som jeg ikke kan kontrollere

Jeg har lært hvordan jeg håndterer min angst

Jeg er undervejs i forløbet begyndt at kunne styre min angst mere og mere, og lærte at det var okay angsten var der, men den skulle ikke styre mig. Jeg har arbejdet meget med min angst, og lært hvordan jeg håndterer angsten på en god måde, så det er mig der styrer min angst og ikke angsten der styrer mig.

I dag oplever jeg stort set ingen angst. Og skulle den dukke op engang i mellem ved jeg præcis, hvordan jeg håndterer den, og får den væk

Jeg har opbygget vaner, jeg aldrig troede jeg var i stand til at kunne gøre

Jeg har altid været den pige som man har kunne regne med. Jeg sagde ja til stort set alt. Sådan var jeg, og sådan er jeg bestemt ikke mere. Og kommer aldrig til at være det igen.

Jeg har virkelig fået øjnene op for at jeg kan ændre mig, og havde i sommers aldrig troet på, at jeg ville blive rask igen. Jeg er blevet rask og er kommet af med min stress og angst. Jeg har opbygget nye vaner, som jeg aldrig havde troet på var muligt for mig at kunne gøre.

Jeg har, efter det her forløb hos Michall, lært hvordan jeg håndterer og kontrollerer min stress, så jeg aldrig mere bliver så stresset, at det går ud over mit helbred.

Jeg har lært at lytte til mig selv og sige fra og nej til det der ikke er godt for mig. Jeg har lært at prioritere mig selv først, og fundet ud af hvor vigtigt det er. Jeg er blevet et stærkere menneske.

Jeg har lært mig selv, at skabe et hjem hvor jeg kunne finde ro. Alt i mit hjem er næsten hvidt, fyldt med duftlys og stearinlys. Det giver mig ro.

Jeg har stadigvæk nogle ting jeg kæmper med, men jeg er kommet så langt, og ved jeg kommer længere og længere for hver dag der går. Og med det stresscoaching forløb jeg har været igennem hos Michall, ved jeg at jeg aldrig nogensinde vil ende så langt nede igen.

Det er ikke alle der kan acceptere de ændringer der er sket

Jeg har ændret mig rigtig meget efter det her forløb, og har i den forbindelse oplevet, at nogle af de mennesker der er tæt på mig, har svært ved at forstå og acceptere de ændringer der er sket. Og det er en af de ting jeg selv har haft sværest ved at forstå.

Ligesom de heller ikke har kunne forstå, at jeg havde alvorlig stress. F.eks. sagde min far “Jamen Camilla du har da ikke alvorlig stress. Du har jo ikke noget at være stresset job eller sover dårligt om natten”

I dag kan jeg godt forstå dem, der ikke kan forstå hvor slemt det er, at have alvorlig stress inde på livet hvis de ikke selv har prøvet det. Jeg kunne jo heller ikke selv forstå det til at begynde med, før det var for sent og jeg var ramt af alvorlig stress.

I dag er jeg fri af min stress og angst

I dag er jeg fri af min stress og angst, og ved hvordan jeg skal tackle fremtidige situationer, så jeg aldrig nogensinde bliver så stresset igen, at det går ud over mit liv og helbred.

Stresscoaching – den mest effektive metode til et varigt liv uden stress