NADA til behandling af stress

NADA til behandling af stress

Jeg har siden januar måned 2017 anvendt NADA behandling / NADA akupunktur, som supplement til stressbehandling i mine stresscoacing forløb, når jeg har med alvorligt stressede mennesker at gøre. Vel og mærke hos de kunder som ønsker at gøre brug af dette gratis tilbud, som supplement til de øvrige metoder og teknikker i stressforløbet.

NADA akupunktur, der er en nonverbal behandlingsmetode, er b.la. med til at skabe balance i det autonome nervesystem samt regulering af stresshormonerne kortisol, Adrenalin og noradrenalin.

NADA behandlingen anvender jeg typisk i de første tre uger af stresscoaching forløbet, når de mennesker jeg hjælper har psykisk uro, tankemylder og søvnproblemer. NADA behandlingen kombineres altid med Mindfulness meditation og samtaler.

Senere i stressforløbet, når stressniveauet er aftaget vælger nogle af mine kunder, at fortsætte med NADA behandlingen i kombination med de øvrige metoder og teknikker til afstressning, håndtering og forebyggelse af stress. Og andre fravælger den.

NADA behandlingen letter b.la. følgende symptomer i forbindelse med stress

 • Søvnproblemer
 • Fysisk og psykisk uro
 • Tankemylder
 • Træthed
 • Hovedpine og smerter generelt
 • Angst og panikanfald
 • Irritabilitet og aggressiv adfærd

Sådan foregår en NADA behandling i kombination af med et stresscoaching forløb

Hvis mine kunder ønsker NADA behandling som supplement til deres stresscoaching og stressbehandling, foregår det typisk som beskrevet herunder.

Når jeg opstarter et stresscoachingforløb starter vi altid med en indledende samtale, hvor jeg spørger ind til hvordan du mærker din stress samtidig med, at jeg vurderer din nuværende stressbelastning.

Herefter får du fem nåle i hvert øre og eventuelt en ekstra nål til akut tankemylder og psykisk uro. Efterfølgende får du lov til at sidde 15 minutter for dig selv, hvor du lytter til en guidet mindfulness meditation, hvorefter vi fortsætter vores samtale mens du har nålene siddene i ørerne.

Nålene fjernes efter du har haft dem i ørerne i 45 minutter, hvorefter vi fortsætter uden nåle i ørerne.

NADA til behandling af stress

De efterfølgende NADA behandlinger og samtaler

Når vi mødes igen til de efterfølgende samtaler, starter jeg altid med, at følge op på hvordan det er gået siden sidst. Herefter får du nåle i ørerne og får lov til at sidde 15 minutter til en guidet mindfulness meditation. Herefter fortsætter vi forløbet, og nålene fjernes efter 45 minutter.

Du kan læse mere om hvad et stresscoachingforløb indeholder og hvordan det ellers foregår på nedenstående link.

Stresscoachingforløb >>>

 

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til NADA behandling som supplement til behandling af stress

Har du spørgsmål til NADA behandling i kombination med stresscoaching og stressbehandling? Er du meget velkommen til, at kontakte mig direkte på tlf. 42 16 47 14.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

 • LifeConsulting
  Himmelev Bygade 68 A
  4000 Roskilde
 • 4216 4714