Derfor er stresscoaching en af de mest effektive metoder til behandling af stress

Når du vælger stresscoaching som metode til behandling af din stress hos mig, vælger du en af de mest effektive metoder til behandling af stress.

Udover at du skal have stressen ud af din krop – blive afstresset – er det ligeså vigtigt, at du også lærer hvordan du skal håndtere og forebygge fremtidig stress, så du til hver en tid er i stand til, at standse stress i udvikling og dermed ALDRIG nogensinde udvikler alvorlig stress igen.

Vi er alle sammen forskellige typer og derfor er årsagerne til det der stresser os også meget individuelt – det der stresser dig, stresser ikke nødvendigvis mig og omvendt. Herudover er det også meget individuelt hvor stor en stressbelastning vi hver i sær har udviklet.

Grunden til, at stresscoaching hos mig er så effektivt til stressbehandling er, at jeg anvender en kombination af nedenstående metoder, afhængig af hvem du er (din type), hvilke årsager der er til din stress og hvilken stressbelastning du kommer med. Herudover vil du også skulle arbejde med- og implementere de forskellige ting vi arbejder med i mellem vores samtaler.

Mængden af øvelser og metoder afpasses til den stressbelastning du er udsat for. På denne måde vil du opleve en stabil og sikker fremgang på din rejse mod et liv uden stress.

Metoderne er sammensat og udviklet på baggrund af de flere hundrede stresscoaching samtaler jeg har haft med forskellige mennesker gennem de sidste fire år, hvor jeg har arbejde som professionel stresscoach og stressbehandler. Ligesom nogle af metoderne er udviklet på baggrund af mine egne personlige erfaringer med alvorlig stress – fra både privatliv og arbejdsliv.

stresscoaching

 

Hvert eneste stresscoaching forløb tilpasses altid til det, der passer til den enkelte person. For ligesom årsagerne til stress kan være meget forskelligt, så kan en del af de metoder der er de mest effektive i forbindelse med behandling af stress, også være meget forskelligt fra person til person.

Hvis vi skal behandle mennesker ens, skal vi behandle dem forskelligt. Dette gælder også når vi oplever stress.

Kontakt - prefooter

Kontakt mig for yderligere information

Benyt nedenstående formular eller ring på tlf. 42 16 47 14

Kontaktinformation

  • LifeConsulting
    Himmelev Bygade 68 A
    4000 Roskilde
  • 4216 4714